- 4 Aralık 2024
- 5.468
- 6.005
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.121
İnşallah canım yarın beste ben de ogrencem eğer gozukurse gözükmezse cumartesi bakarz dedi dilerim güzel hayırlı haberler alırız
Canimmmm Mayalam hadi gözün aydın Rabbim hayırlı etsin canım benimKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Canimmmm Mayalam hadi gözün aydın Rabbim hayırlı etsin canım benim. Çok şükür bin şükür Ben randevuyu geri çektim 8 Mayıs da görüşme var ve ICs gibi bişey için randevu verdi.
ICSI de farkli olan tek spermi yumurta ya enjekte etmeleri değil mi? Bir de fatura yüksek olacak sanırım. Tedavi aynı değil mi canim?Amin canım benim Allah razı olsun sana sımsıkı sarılıyorumdarısı başına inşallah dilerim bu sefer gönlünce herşey sağlıklı kolay olsun inşallah Amin benim de ICSI yapıldı
Ayy mayalammKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Ayy mayalammsenin için girdim valla bugün çok çok mutlu oldum . Hemde ikiz mi geliyo Allahım tamamına erdirsin inşallah.
ICSI de farkli olan tek spermi yumurta ya enjekte etmeleri değil mi? Bir de fatura yüksek olacak sanırım. Tedavi aynı değil mi canim?
Olucak inşallah arkadaşım iyi düşün iyi olsunnn
Zaman geçmez canım hep stres kanda görürsün kese görücem mi kese görürsün kalp atışı duyucam mı kalp atışı duyarsın organlar gelicek mi annelik heprabbim güzel hayırlı haberler duymayı nasip etsin kan tahlili günün ne zaman
Gözün aydın canm şimdi okudum maşallah darısı başımızaAynen öyle nasibi olan zaten tutunur bazen en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor vakti gelince önünde hiçbirşey durmaz Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Gözün aydın Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin inşallahKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Gözün aydın canm şimdi okudum maşallah darısı başımıza
Gözün aydın Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin inşallah
Kızlar bu gün transfer hariç 5. Günüm dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Oy maşallah çok güzel bir haber Rabbim sağlıkla güzel günler görmenizi nasip etsin inşallah sana da ve tüm güzel haber bekleyen herkeseHakkında hayırlısı güzeli olsun inşallah dilerim bu sefer yorulmadan mucizene sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah Aminevet canım çıktı çok şükür ilk etap tamam pozitif darısı keseye ve kalp atımına olsun inşallah Amin çok teşekkür ederim
Oy maşallah çok güzel bir haber Rabbim sağlıkla güzel günler görmenizi nasip etsin inşallah sana da ve tüm güzel haber bekleyen herkese
Kızlar bu gün transfer hariç 5. Günüm dayanamayıp test yaptım sizce var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?