Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canimmmm Mayalam hadi gözün aydın Rabbim hayırlı etsin canım benim . Çok şükür bin şükür Ben randevuyu geri çektim 8 Mayıs da görüşme var ve ICs gibi bişey için randevu verdi.

Canimmmm Mayalam hadi gözün aydın Rabbim hayırlı etsin canım benim . Çok şükür bin şükür Ben randevuyu geri çektim 8 Mayıs da görüşme var ve ICs gibi bişey için randevu verdi.

Amin canım benim Allah razı olsun sana sımsıkı sarılıyorum darısı başına inşallah dilerim bu sefer gönlünce herşey sağlıklı kolay olsun inşallah Amin benim de ICSI yapıldı

Amin canım benim Allah razı olsun sana sımsıkı sarılıyorum darısı başına inşallah dilerim bu sefer gönlünce herşey sağlıklı kolay olsun inşallah Amin benim de ICSI yapıldı
ICSI de farkli olan tek spermi yumurta ya enjekte etmeleri değil mi? Bir de fatura yüksek olacak sanırım. Tedavi aynı değil mi canim?

Ayy mayalamm senin için girdim valla bugün çok çok mutlu oldum . Hemde ikiz mi geliyo Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Ayy mayalamm senin için girdim valla bugün çok çok mutlu oldum . Hemde ikiz mi geliyo Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sılam darısı başına inşallah canım senin son durumun nedir tekrar transfer ne zaman olacaksın nasip olursa

ICSI de farkli olan tek spermi yumurta ya enjekte etmeleri değil mi? Bir de fatura yüksek olacak sanırım. Tedavi aynı değil mi canim?

Evet farkı kaliteli hareketli dölleye bilecek sperm seçilip direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar ama onlar önlemleri alırlar inşallah Amin yoksa aynı şekil tedavi birde senin döllenme olmadı ona karşı önlemler alınacak

Amin canım benim Allah razı olsun
Test günüm bugündü çok şükür hamdolsun pozitif çıktı inşallah sağlıcakla ilerler kucağımıza almak nasip olsun Amin

Oy maşallah çok güzel bir haber Rabbim sağlıkla güzel günler görmenizi nasip etsin inşallah sana da ve tüm güzel haber bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…