Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Buraya ilk girdiğimde o huzur veren msjini okuduğumda hissettim o güzel kalbini ve İnşallah rabbim hakkında herşeyi çok çok güzel nasip etsin ,Mayala ikiz nasıl anlasiliyor kan transferden sonraki 13. Gün benimde 2009 çıktı bu değer mi baz alınıyor

Ben bugün transfer oldum kızlar içimde çok güzel bi his var bu 3. Transferim dualarınızı eksik etmeyin

Canım bugün müydü transferin ben 30 Nisan diye biliyordum hadi gözün aydın olsun inşallah Allahım bu sefer nasip etsin bebişin sıkı sıkı tutunsun Amin Kab test günün ne zaman canım nasip olursa onu yaz güncellim

Canımsın çok teşekkür ederim güzel duyguların ve düşüncelerin için Allah razı olsun o senin kalbinin güzelliği
Benim bugün transfer sonrası 12. Günüm ilk kan testim 1200 çıkmış doktor ilk kana göre değer baya yüksek ikiz olma ihtimali yüksek diyor tabi keseleri görmeden ikizdir diyemem dedi bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah senin de 13. Güne göre çok yüksek çıkmış ikiz olmasın

Canım hoşgeldin kendini özletme arada selam ver daha parti yapacağız olmuyor böyle özletmeyin kendinizi Aa

Bir tane sipariş ettik ama kargoda bir supriz mi bekliyor bilmiyorum

Hakkında hayırlısı güzeli olsun inşallah dilerim bu sefer yorulmadan mucizene sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah Amin evet canım çıktı çok şükür ilk etap tamam pozitif darısı keseye ve kalp atımına olsun inşallah Amin çok teşekkür ederim

Ay sizinle aynı gün transfer olduk ama maşallah sizinkiler önden gidiyor epey Rabbim sağlıkla iki kese görmeyi nasip etsin
Güzel kardeşim ben de sürece dair her şeyi burdan öğreniyorum bı iki kişi ikiz mi acaba dedi bilmdgm için hiç düşünmedim ama Mayala da şimdi öyle deyince çok stresliyim çünkü hemşire betanin yüksek olmasıyla kimyasal gebelik riski bitti ama kese boş çıkabilir bozuk çıkabilir ya da herşey iyi olabilir dedi bunları deyince ister istemz pozitf düşünemiyorum her ihtiml var diye

Sen bence onları hiç duyma ben inanıyorum ki yarın kontrolden sonra güzel haberlerini yine alacağız buradan Bende bugün konuştum doktor hamilelik süresince risk var dedi yani bu duygu hep var olacak sanırım bunu göze alacağız artık ama sonucumuz hep güzel olsun

İnşallah canım yarın beste ben de ogrencem eğer gozukurse gözükmezse cumartesi bakarz dedi dilerim güzel hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…