- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.101
Buraya ilk girdiğimde o huzur veren msjini okuduğumda hissettim o güzel kalbini ve İnşallah rabbim hakkında herşeyi çok çok güzel nasip etsin ,Mayala ikiz nasıl anlasiliyor kan transferden sonraki 13. Gün benimde 2009 çıktı bu değer mi baz alınıyorMaral’ım canım dualarınızı ve desteklerinizi unutamam Allah hepinizden razı olsun inşallahdilerim Rabbim gönlündeki ve herkesin gönlünde ne varsa sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah Amin
Çok şükür Rabbime hamdolsun dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler sağlıcakla kucağıma almak nasip olsun İnşallah Amin
Ben bugün transfer oldum kızlar içimde çok güzel bi his var bu 3. Transferim dualarınızı eksik etmeyin
Buraya ilk girdiğimde o huzur veren msjini okuduğumda hissettim o güzel kalbini ve İnşallah rabbim hakkında herşeyi çok çok güzel nasip etsin ,Mayala ikiz nasıl anlasiliyor kan transferden sonraki 13. Gün benimde 2009 çıktı bu değer mi baz alınıyor
Merhabalar kızlar,
Uzun süredir giremiyorum buraya; çünkü mide bulantıları yüzünden telefona bakamıyorum hiç. Umarım herkes iyidir, herkes güzel güzel sonuçlar alıyordur. Bursya giremesem de sizlere bol bol dua ediyorum
Bir tane sipariş ettik ama kargoda bir supriz mi bekliyor bilmiyorumCanımsın çok teşekkür ederim güzel duyguların ve düşüncelerin için Allah razı olsun o senin kalbinin güzelliği
Benim bugün transfer sonrası 12. Günüm ilk kan testim 1200 çıkmış doktor ilk kana göre değer baya yüksek ikiz olma ihtimali yüksek diyor tabi keseleri görmeden ikizdir diyemem dedibakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah senin de 13. Güne göre çok yüksek çıkmış ikiz olmasın
Benim keseme yarın bakilcak çok heycanlndm şu anBir tane sipariş ettik ama kargoda bir supriz mi bekliyor bilmiyorum
Ah canım çok sevindim sende diğer arkadaşlarda hep dualarımdasınız gözümüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin
Amin insallah bende bu cumartesi İstanbul’a gidecem doktorum çağırdı neden tutmadigina bakacak adetim de bitti bakalım hayırlısıyla yeni bir tedaviye başlarım bende zaman geçmeden sende durumlar nasıl abla sonuçların inşallah iyi çıkar
Ay sizinle aynı gün transfer olduk ama maşallah sizinkiler önden gidiyor epeyBenim keseme yarın bakilcak çok heycanlndm şu an
Mayalaaaaaaaaaa seni sımsıkı kucaklıyorum hayırlı uğurlu olsun çok çok mutlu oldummmmm
Bir tane sipariş ettik ama kargoda bir supriz mi bekliyor bilmiyorum
Benim keseme yarın bakilcak çok heycanlndm şu an
Güzel kardeşim ben de sürece dair her şeyi burdan öğreniyorum bı iki kişi ikiz mi acaba dedi bilmdgm için hiç düşünmedim ama Mayala da şimdi öyle deyinceAy sizinle aynı gün transfer olduk ama maşallah sizinkiler önden gidiyor epeyRabbim sağlıkla iki kese görmeyi nasip etsin
Canımmmmm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Cansın canCanım benim çok sağolbacımsu benim ya ailem gibi oldunuz Allah razı olsun hepinizden Amin Ecmain inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım evlatlarımıza inşallah Amin
Canımmmmm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cansın canrahatla bacımsu uzat ayağını şöyle bi rahatla
Sen bence onları hiç duymaGüzel kardeşim ben de sürece dair her şeyi burdan öğreniyorum bı iki kişi ikiz mi acaba dedi bilmdgm için hiç düşünmedim ama Mayala da şimdi öyle deyinceçok stresliyim çünkü hemşire betanin yüksek olmasıyla kimyasal gebelik riski bitti ama kese boş çıkabilir bozuk çıkabilir ya da herşey iyi olabilir dedi bunları deyince ister istemz pozitf düşünemiyorum her ihtiml var diye
İnşallah canım yarın beste ben de ogrencem eğer gozukurse gözükmezse cumartesi bakarz dedi dilerim güzel hayırlı haberler alırızSen bence onları hiç duymaben inanıyorum ki yarın kontrolden sonra güzel haberlerini yine alacağız buradan Bende bugün konuştum doktor hamilelik süresince risk var dedi yani bu duygu hep var olacak sanırım bunu göze alacağız artık ama sonucumuz hep güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?