Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayırlı olsun canm çok sevindim hepimiz senden gelecek güzel haberi bekliyorduk Allah tamamına erdirsin bebişin seninle sağlıkla büyüsün inşallah

Çok teşekkür ederim canımsın hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır İnan ki Allah razı olsun dilerim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günler nasip olsun inşallah Amin
Birinci etap tamam ikinci etap kese ve kalp atımı inşallah dilerim onları da sağlıcakla görürüm sağlıcakla büyüsünler vaktinde zamanında dünyaya gelsinler inşallah Amin

Bunu kadın mı yaptı kuzum

Amin amin kuzum Allah razı olsun çok şükür Rabbime hamdusenalar olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun cümlemize inşallah senin o güzel kalbinden öpüyorum
Senin uzaktan hislerine o kadar güvendim ki ben zaten tedaviye başlamadan çok güzel hissediyordum ama buradaki canlarım herkes pozitif bana hissettirdi bana da moral oldu Allah razı olsun hepinizden Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah Amin bekleyen herkesi Rabbim müjdelendirsin inşallah

Bunu kadın mı yaptı kuzum

Hayır erkek doktorum yaptı kadın Allahtan o hafta izinliydi kadının yaptığı negatif oldu kasımda iki transferimi erkek doktorum yaptı çok şükür ikisi pozitif çıktı yani nasip mi desem tesadüf mü desem bilemedim ama o da tecrübeli kadını da çok beğeniyorum erkek doktorum 14 yıllık doktorum onların üstü oldu şu an rütbesi yüksek onlara göre daha bunlar ona danışır bu doktorum karar veriyor ilaçlara dozlara ben çok memnunum

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Hayırlı olsun canım

Ayy kuzum nasip işte bu işler aslında. Şimdi doktordan çıktım estrofem verdi 9 mayısta kontrole çağırdı. Kan aldı progesteron bakıcak zaten yarın belli olur dedi. Yüksek çıkarsa zaten başlanamıcak transfere.

Ama aklımı karıştıran çikolata kisti hastalarına östrojen başlamıyoruz femara da kullanabiliriz dedi bişeyler söyledi sonra estrofem kullanalım dedi ne dediğini kendi de bilmiyor kafamı karıştırdı

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım sana da tekrardan sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin dualarım seninle inşallah

Çok haklısın nasip olunca biri vesile oluyor canım
Dilerim her şey senin için çok güzel olur Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşallah hakkında hayırlısı sağlıklı olsun geç olsun güç olmasın inşallah Amin

Ah canım çok sevindim sende diğer arkadaşlarda hep dualarımdasınız gözümüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin

Sağol canım benim Amin Rabbim senin de kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
Amin insallah bende bu cumartesi İstanbul’a gidecem doktorum çağırdı neden tutmadigina bakacak adetim de bitti bakalım hayırlısıyla yeni bir tedaviye başlarım bende zaman geçmeden sende durumlar nasıl abla sonuçların inşallah iyi çıkar

Merhaba ben de bu ay 3. Tedavime başlayacağım sizlerden İstanbul içinde önerebileceğiniz doktor var mı bunu sormak istiyorum yardımcı olur musunuz

Hayırlı olsun canım dilerim bu sefer her şey gönlünce güzel olsun inşallah Amin
Benim bilgim yok inşallah bilgisi olan varsa yazar inşallah İstanbul’daki kızlarım bir el atın memnun kaldığınız doktorları yazın yardımcı olalım

Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah Amin

Mayalaaaaaaaaaa seni sımsıkı kucaklıyorum hayırlı uğurlu olsun çok çok mutlu oldummmmm

Aynen diğer aya başlarım hem maddi anlamda bi rahatlıcaz hemde rahim filmi çektireyim artık. Bide yürüyüşleri artırırırm. Zihin olarakta hazır değilim.

İnşallah canım benim geç olsun güç olmasın diğer Ay senin için hayırlı olacaktır inşallah dilerim Rabbim senin gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…