• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa 🧿🤲🥹❤️
Canimmmm Mayalam hadi gözün aydın Rabbim hayırlı etsin canım benim 🥰 😘 🤲🏻. Çok şükür bin şükür 🐣🐣🧿🧿 Ben randevuyu geri çektim 8 Mayıs da görüşme var ve ICs gibi bişey için randevu verdi. 💕

Canimmmm Mayalam hadi gözün aydın Rabbim hayırlı etsin canım benim 🥰 😘 🤲🏻. Çok şükür bin şükür 🐣🐣🧿🧿 Ben randevuyu geri çektim 8 Mayıs da görüşme var ve ICs gibi bişey için randevu verdi. 💕

Amin canım benim Allah razı olsun sana sımsıkı sarılıyorum 🥰 darısı başına inşallah dilerim bu sefer gönlünce herşey sağlıklı kolay olsun inşallah Amin 🤲🥹❤️ benim de ICSI yapıldı ✅

Amin canım benim Allah razı olsun sana sımsıkı sarılıyorum 🥰 darısı başına inşallah dilerim bu sefer gönlünce herşey sağlıklı kolay olsun inşallah Amin 🤲🥹❤️ benim de ICSI yapıldı ✅
ICSI de farkli olan tek spermi yumurta ya enjekte etmeleri değil mi? Bir de fatura yüksek olacak sanırım. Tedavi aynı değil mi canim?

Kızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa 🧿🤲🥹❤️
Ayy mayalamm🧿🧿 senin için girdim valla bugün çok çok mutlu oldum . Hemde ikiz mi geliyo 💃🏻💃🏻💃🏻 Allahım tamamına erdirsin inşallah. 🤍

Ayy mayalamm🧿🧿 senin için girdim valla bugün çok çok mutlu oldum . Hemde ikiz mi geliyo 💃🏻💃🏻💃🏻 Allahım tamamına erdirsin inşallah. 🤍

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sılam darısı başına inşallah canım 🤲🥹❤️ senin son durumun nedir tekrar transfer ne zaman olacaksın nasip olursa 🥹🫶🏼

ICSI de farkli olan tek spermi yumurta ya enjekte etmeleri değil mi? Bir de fatura yüksek olacak sanırım. Tedavi aynı değil mi canim?

Evet farkı kaliteli hareketli dölleye bilecek sperm seçilip direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar ama onlar önlemleri alırlar inşallah Amin 🤲💕 yoksa aynı şekil tedavi birde senin döllenme olmadı ona karşı önlemler alınacak 🥹🫶🏼

Olucak inşallah arkadaşım iyi düşün iyi olsunnn ♥️
Zaman geçmez canım hep stres kanda görürsün kese görücem mi kese görürsün kalp atışı duyucam mı kalp atışı duyarsın organlar gelicek mi annelik hep ☺️ rabbim güzel hayırlı haberler duymayı nasip etsin kan tahlili günün ne zaman

Amin canım benim Allah razı olsun 🤲💕
Test günüm bugündü çok şükür hamdolsun pozitif çıktı 🤲❤️ inşallah sağlıcakla ilerler kucağımıza almak nasip olsun Amin 🤲🥰

Kızlar bu gün transfer hariç 5. Günüm dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• 7FA2D0ED-5FFE-478D-9010-02EFDC6B8FD8.webp
    7FA2D0ED-5FFE-478D-9010-02EFDC6B8FD8.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 35
Hakkında hayırlısı güzeli olsun inşallah dilerim bu sefer yorulmadan mucizene sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah Amin 🤲🥰 evet canım çıktı çok şükür ilk etap tamam pozitif darısı keseye ve kalp 🫶🏼 atımına olsun inşallah Amin 🥹💕 çok teşekkür ederim ☺️😘
Oy maşallah çok güzel bir haber Rabbim sağlıkla güzel günler görmenizi nasip etsin inşallah sana da ve tüm güzel haber bekleyen herkese 🌸💕

Back
X