Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba arkadaşlar bende transfer oldum test gününü bekliyorum inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz bir şey sormak istiyorum transfer öncesi prgestan dex ve ve fitil kullanımına başladım ama transfer öncesi rahimde kasılmalarım olmuyordu kullandığımda şimdi transfer sonrası kullanınca iğne ve fitili rahmimde Kasılmalar oluyor sanki. Normali mi ya transfer öncesi olmuyordu hiç. Yaş 29
İlk denemem transfer 3. Günü.

Böyle olup da sonucu yükselen var mı
Merhabalar,ben varim,4 dusuk yasadim ve 5 yil sonunda katil hucrelerim yuksek oldugunu ogrendik.Iki sekilde test var birtanesi kan testi ama o tam guvenli degil ve ikinci ben yaptigim gibi histeroskopi ile ufak parca endometriyumun alip patolojiye gonderdiler ve sonuc 2 gun once cikti,sonuc 14 gun bekledim.Normalde 4% normal orani diyorlar bizim doktorlar-bu arada yabanciyim Sirbistanda yasiyorum,benim sonucum %15 cikti.Baya yuksek yani.
Bu arada her gebeligim 8 veya 9 hafta sonuclandi embrionun kalbi durdu her zaman ayni oldu,her seferde embrio normal buyuyordu tam hafta ve gun olduyordu kalbi her zaman normal atiyordu ve hep bir anda duruyordu.Bu arada butun testler yaptim ve herseyi yolindaydi hic problem yoktu,tiorid vesayre ,hic bir rahatsizim yok sadece Mtfhr var o da dusugun sebebi olamaz.Doktor bana terapi yazacak,o da klasik intralipid serum degil ve size detajlari bilgilenidrebilirim.

Kızlar selam bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu bugüne kadar 3 tane kaset test yaptım hep silik çıktı markasına emin olamadım internette yanlış çıkarıyor diye de yorumlar görünce bugün iyi olan testlerden aldım bitane onda da böyle çıktı yorumunuz nedir 5. Gün embriyosunda 9. Gün bu kadar silik olan var mı aranızda

Eklentiler

• IMG_7277.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 287EBA11-FE23-484D-B9C2-B3A20288BA2B.webp
    43 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…