- 8 Şubat 2024
- 63
- 33
- 8
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.861
Güzel haberlerini bekliyoruz hep birlikteGünaydın canlarım
Kan verdim sonuçları artık bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun Allahtan
yok canım Allah korusun
Güzel düşün güzel olsun mutlu haberler alıcaksın inşallah kaçıncı günün
Güzel haberlerini bekliyoruz hep birlikte
Çok güzel , hayırlı olsun ve kocaman maşallah
Çok teşekkür ederim rabbim bu yolda emek veren herkesi sevindirsinÇok güzel , hayırlı olsun ve kocaman maşallah
Kızlar selam bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu bugüne kadar 3 tane kaset test yaptım hep silik çıktı markasına emin olamadım internette yanlış çıkarıyor diye de yorumlar görünce bugün iyi olan testlerden aldım bitane onda da böyle çıktı yorumunuz nedir 5. Gün embriyosunda 9. Gün bu kadar silik olan var mı aranızda
Maşallahcanım çok sevindim senin adına sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin evet pozitif çıkmış gebelik gerçekleşmiş gözün aydın olsun inşallah
Sen benmisin?kan aldıkları zaman adımı soyadımı 3 kere soruyorum birde beta hcg dimi diye 5 kere falan
Canımmm çok teşekkür ederimBelki geç tutunmuştur inşallah sağlıcakla ilerlesin istersen bir kan tahlili yaptır Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah Aminbizi de haberdar edersin inşallah
Aminn insallah canim Allah razi olsun senin de guzel haberlerini bekliyoruzMaşallahcanım çok sevindim senin adına sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin evet pozitif çıkmış gebelik gerçekleşmiş gözün aydın olsun inşallah
Aşkım onlar ne paranoyak kadınları görüyordur bizimkine şaşırmazlarBana teyit etmek için doğum tarihini sordu söyledim dedim kadına desem diyecek bu ne paranoyak çıktı
Canım mayalam günlerdir senin için bakıyorum burayaGünaydın canlarım
Günaydın canımGünaydın canlarım
Canim guzel haberlerini bekliyorumBana teyit etmek için doğum tarihini sordu söyledim dedim kadına desem diyecek bu ne paranoyak çıktı
Canım mayalam günlerdir senin için bakıyorum burayatabiki diğer arkadaşların pozitifletiyle seviniyor negatif alan arkadaşlarla bende üzülüyorum bugün senin günün, bugun bizim senden gelen güzel haberle coşma günümüz hadi bir kere daha mutluluktan ağlat bizi dualarım seninle kuzum. Senden gelecek güzel haberle bu sayfayı kapatıp yeni sayfalar açicam bende belki orda buluşuruz seni çok öpüyorum bu şans öpücüğü olsun
Canim guzel haberlerini bekliyorum
Günaydın canımbende yeni verdim sayılır son 1 saat heyecanlı anlar inşallah çok güzel sonuçlar alırız
E enguzelumut Bugün verecekti sanki benimle transferi aynıydı
Aminn insallah canim Allah razi olsun senin de guzel haberlerini bekliyoruzAllahim gonlundekini nasip etsin insallah
Aşkım onlar ne paranoyak kadınları görüyordur bizimkine şaşırmazlar
Canımmm çok teşekkür ederimbugün kan da verdim yarın 11 den sonra çıkar dediler inşallah hemen paylaşırım sonucu sizinlede
Merhaba arkadaşlar bende transfer oldum test gününü bekliyorum inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzbir şey sormak istiyorum transfer öncesi prgestan dex ve ve fitil kullanımına başladım ama transfer öncesi rahimde kasılmalarım olmuyordu kullandığımda şimdi transfer sonrası kullanınca iğne ve fitili rahmimde Kasılmalar oluyor sanki. Normali mi ya transfer öncesi olmuyordu hiç. Yaş 29
İlk denemem transfer 3. Günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?