Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba canım çok geçmiş olsun kayıpların için dilerim Rabbim yüzüne gülsün bu sefer sağlıklı hayırlı güzel bir şekilde ilerlesin bebişini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin

Amin amin aminn canım benim bende baya heyecan sarmaya başladı zaten bu 2 gün nasıl geçecektir bilmiyorum

Oy oy seni heyecanını yerim geçiyor kuzum ya ben daha ilk tedaviye başlamadan diyordum beni uyutsunlar herşey bitsin pozitif olsun uyandırsalar bu vakit geçer mi dedim bitti bile çok şükür Allahım yeter ki sonunda müjdeli haberler almamızı nasip eylesin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Selam aleykum benim boyleydi kax kez bu pozitif tebrik ediyorum size,silik da olsa gorunuyor ikinci cizgi.

Cok tesekkur ederim canim benim,insallah hepimiz icin guzel seyler olucak,kadinlar zaten cok guclu ne kadar kayiplari da yasarlarsa vazgecemiyorlar,bende 5 yil ugrastim sebebi bulmaya ve sonunda ogrendim Allah buyuk,oyuzden kimse vazgecmesin Allah goruyor cabalarmizi,ve herkeze hakketigini yasatacak.Umarim anliyorsunuz yazdiklarimi Turkcem harika degil kusura bakmayin.

Amin inşallah yok gayet anlaşılıyor yazınız
İnşallah bu sefer herşey gönlünce olsun en güzeli her Daim pes etmemek lazım sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…