- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.881
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle ben Çarşamba transfer olucam adetimin 19. Gününe denk geliyorKızlar selam rahim hazırlığı için ilaç kullanmaya başladım… dondurulmuş embriyo transferiniz kaçıncı günlerde yapıldı
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin çok heyecanlandım bendeGünaydın canlarım
Kan verdim sonuçları artık bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun Allahtan
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin çok heyecanlandım bende
Amin amin aminn canım benim bende baya heyecan sarmaya başladı zaten bu 2 gün nasıl geçecektir bilmiyorumAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun darısı senin başına inşallah bizde seninle beraber bu güzel duyguları yaşamak nasip olsun
Merhabalar,ben varim,4 dusuk yasadim ve 5 yil sonunda katil hucrelerim yuksek oldugunu ogrendik.Iki sekilde test var birtanesi kan testi ama o tam guvenli degil ve ikinci ben yaptigim gibi histeroskopi ile ufak parca endometriyumun alip patolojiye gonderdiler ve sonuc 2 gun once cikti,sonuc 14 gun bekledim.Normalde 4% normal orani diyorlar bizim doktorlar-bu arada yabanciyim Sirbistanda yasiyorum,benim sonucum %15 cikti.Baya yuksek yani.
Bu arada her gebeligim 8 veya 9 hafta sonuclandi embrionun kalbi durdu her zaman ayni oldu,her seferde embrio normal buyuyordu tam hafta ve gun olduyordu kalbi her zaman normal atiyordu ve hep bir anda duruyordu.Bu arada butun testler yaptim ve herseyi yolindaydi hic problem yoktu,tiorid vesayre ,hic bir rahatsizim yok sadece Mtfhr var o da dusugun sebebi olamaz.Doktor bana terapi yazacak,o da klasik intralipid serum degil ve size detajlari bilgilenidrebilirim.
Amin amin aminn canım benim bende baya heyecan sarmaya başladı zaten bu 2 gün nasıl geçecektir bilmiyorum
Selam aleykum benim boyleydi kax kez bu pozitif tebrik ediyorum size,silik da olsa gorunuyor ikinci cizgi.Kızlar selam bugün 9. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu bugüne kadar 3 tane kaset test yaptım hep silik çıktı markasına emin olamadım internette yanlış çıkarıyor diye de yorumlar görünce bugün iyi olan testlerden aldım bitane onda da böyle çıktı yorumunuz nedir 5. Gün embriyosunda 9. Gün bu kadar silik olan var mı aranızda
Hadi kızlar sonuçlarınızı heyecanla bekliyoruz. Girip bakıp çıkıyorum ikide bir. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Kızlar benim bugün transfer dahil 7. günüm. Beta hcg 25 geldiçok mutluyum inşallah artışın devamı gelirr
Cok tesekkur ederim canim benim,insallah hepimiz icin guzel seyler olucak,kadinlar zaten cok guclu ne kadar kayiplari da yasarlarsa vazgecemiyorlar,bende 5 yil ugrastim sebebi bulmaya ve sonunda ogrendim Allah buyuk,oyuzden kimse vazgecmesin Allah goruyor cabalarmizi,ve herkeze hakketigini yasatacak.Umarim anliyorsunuz yazdiklarimi Turkcem harika degil kusura bakmayin.Merhaba canım çok geçmiş olsunkayıpların için dilerim Rabbim yüzüne gülsün bu sefer sağlıklı hayırlı güzel bir şekilde ilerlesin bebişini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
Aminnn çokk çok şükürMaşallahsübhanallah sağlıcakla devam etsin inşallah çok şükür hamdolsun
Cok tesekkur ederim canim benim,insallah hepimiz icin guzel seyler olucak,kadinlar zaten cok guclu ne kadar kayiplari da yasarlarsa vazgecemiyorlar,bende 5 yil ugrastim sebebi bulmaya ve sonunda ogrendim Allah buyuk,oyuzden kimse vazgecmesin Allah goruyor cabalarmizi,ve herkeze hakketigini yasatacak.Umarim anliyorsunuz yazdiklarimi Turkcem harika degil kusura bakmayin.
Aminnn çokk çok şükürİnşallah bugün hepimizden güzel haberler gelir sen e-nabızdan kontrol et belki de çıkmıştır bile
Merhaba kızlar benim sonucum çıktı 1259 çok şükür allahımRegular seninde güzel haberini alalım inşallah
Teşekkür ederim canımHey maşallahsübhanallah ikizler yolda tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizeler
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?