- 23 Ekim 2024
- 1.273
- 1.780
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #16.841
Evet evet dr yarım saat yat demişti ben 20 dk sonra kalktımTeşekkür ederim amin sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah. Peki sen tuvalete kalkmış mıydın canım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet dr yarım saat yat demişti ben 20 dk sonra kalktımTeşekkür ederim amin sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah. Peki sen tuvalete kalkmış mıydın canım?
Canım gittinmi hastaneye, bak senin için bu saatte kalkıp girdimMaşallahcanım çok sevindim
senin adına sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin
evet pozitif çıkmış gebelik
gerçekleşmiş gözün aydın olsun inşallah
![]()
İnşallah tutunmuşlardır inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı ilerlerGünaydın canlarım
Kan verdim sonuçları artık bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun Allahtan![]()
Bugün sonucun saat kaçta çıkar sevgili Mayala. Yoksa ertesi güne mi bırakıyorlar?Maşallahcanım çok sevindim
senin adına sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin
evet pozitif çıkmış gebelik
gerçekleşmiş gözün aydın olsun inşallah
![]()
Canım gittinmi hastaneye, bak senin için bu saatte kalkıp girdim![]()
Bugün sonucun saat kaçta çıkar sevgili Mayala. Yoksa ertesi güne mi bırakıyorlar?
Ay çok şükür, güzel haberlerini bekliyoruzYok bugün çıkar ertesi güne bırakmazlar hemşireye sordum öğlen ancak sonuçların çıkar doktor arayacak dedi![]()
İnşallah tutunmuşlardır inşallah güzel bir değer çıkar sağlıklı ilerler![]()
Ay çok şükür, güzel haberlerini bekliyoruz![]()
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımBendede hiçbir belirti olmadı canım 9. Gündeyim hala yok silik çizgi gördüm ama emin olmak için kan sonucunu beklicem
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydın canlarım
Kan verdim sonuçları artık bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun Allahtan![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Kızlar kendi kendime dedim acaba kanımı başkasıyla karıştırmasınlar negatif derse düşer bayılırım![]()
Merhabalar,ben varim,4 dusuk yasadim ve 5 yil sonunda katil hucrelerim yuksek oldugunu ogrendik.Iki sekilde test var birtanesi kan testi ama o tam guvenli degil ve ikinci ben yaptigim gibi histeroskopi ile ufak parca endometriyumun alip patolojiye gonderdiler ve sonuc 2 gun once cikti,sonuc 14 gun bekledim.Normalde 4% normal orani diyorlar bizim doktorlar-bu arada yabanciyim Sirbistanda yasiyorum,benim sonucum %15 cikti.Baya yuksek yani.Böyle olup da sonucu yükselen var mı
Sen benmisin?Kızlar kendi kendime dedim acaba kanımı başkasıyla karıştırmasınlar negatif derse düşer bayılırım![]()