- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.801
Ayyy inşallah teşekkür ediyorumMerhaba canım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin sen önceden fitilini kullan sonra transfere gidersin sakıncası olmaz aksine gebeliği ve rahimi destekleyecektir inşallah
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah size sıkı sıkı tutunsun miniğinizKızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce?
Güzel haberlerin gelir inşallahBenim de 7 yaşında bir oğlum var o kadar çok kardeş istiyor ki o böyle istedikçe ben daha çok duygulanıyorum.
Yok çiftçi embriyo ikisi de 5. Gündü. Ona rağmen değerim düşük çıkmıştı.İçimi ferahlattın teşekkür ederimsenin tek emriyomuydu
Ay amin aşkımmmHazırım canım benimheyecan var olmaz mı aşkım hayırlı haberler alalım inşallah Amin
Bu hangi marka test acaba üstteki haftasını mı gösteriyor?
Ay amin aşkımmmyarın ilk buraya yaz bekliyoruz kalbimiz elimizde
Kızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı sizce?
Evet canım 8+5 kalp atışını geçen hafta duydumHamile kalan arkadaşlar kese ve kalp atişini gören var mı aramızda?
transfer sonrası kalkmadan sürgüye tuvaletimi yaptım ben..sonrasında yarım saat dinlendim kalktım.Kızlar yarın 14.00’te transferim var, sizler ilk günlerde nelere dikkat ettiniz? Klinikteyken transfer sonrası ne zaman tuvalete gittiniz mesela? Transfere idrara çok sıkışık mı girdiniz? Ben ilkinde öyle yapmıştım ama transfer sonrası 15 dakika bile zor dayanabildim hemen tuvalete girmiştim. Bu sefer o kadar sıkışık girmesem mi diye bile düşünüyorum yanlış mı sizce?
sağlikla kucagina al canimEvet canım 8+5 kalp atışını geçen hafta duydum
Sağlıkla kucağına al canim.Son sat tarihim 18 mart transfer tarihim 7 nisan 5.gün embriyo, hesabıma göre 5+3 gittim doktora, ultrasondada 5+3 tam çıktı canım
Ben de aynitransfer sonrası kalkmadan sürgüye tuvaletimi yaptım ben..sonrasında yarım saat dinlendim kalktım.
Amin insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah herkesin Rabbim gönlüne göre versinÇok şükür hamdolsun iyiyimiyi gidiyor yarın kan test günüm heyecanla bekliyorum inşallah dilerim hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar almak nasip olsun
Teşekkür ederim canım inşallah senin de kucağın mutlulukla dolarsağlikla kucagina al canim
Amin insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah herkesin Rabbim gönlüne göre versin
Amin canım benim hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?