- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.821
Merhaba çok geçmiş olsun ,acaba boş gebelik nasıl oluyor ,böyle bir durum söz konusu olduğunda beta düzenli olarak artar mı acaba ? Ve kaçıncı haftada boş gebelik olduğu anlaşılıyorBu ikinci denemem, ilkinde de tuttu ama boş geeblik oluştu. 8.haftaya kadar beklemiştik garanti olsun diye ama maalesef olmamıştı. O zaman da son ana kadar kullanmıştım prednol. Doktoruma zaten çok güveniyorum, sanırım sağlama almak istiyor her ihitmali değerlendiriyor.
İnsallah canım sağlıkla kucağımıza alalımTeşekkür ederim canım inşallah senin de kucağın mutlulukla dolar
Selamlar, gebeliğin olması fakat kesede bebeğin oluşmaması, 8. Haftaya kadar oluşmazsa boş gebeliktirMerhaba çok geçmiş olsun ,acaba boş gebelik nasıl oluyor ,böyle bir durum söz konusu olduğunda beta düzenli olarak artar mı acaba ? Ve kaçıncı haftada boş gebelik olduğu anlaşılıyor
Teşekkür ederim. Sürece hakim olmak istiyorum.Her doktor farklı şeyler yapıyor.Şimdiye kadar doktorumdan memnuniyetsizlik duymadım.ama sanki her kadına(kendi hastaları) aynı prosedürü uyguluyor gibi geliyor bana :) bu da bi soru işareti yaratıyorHayır transfer sürecinde bende sadece transfer günü progesteron değerine bakıldı, 2 transferimde öyle olmuştu, E2 sadece opudan önce bakıldı
Selam ben 1 Nisan da adet oldum 19 nisanda transferim yapıldı.Kızlar selam rahim hazırlığı için ilaç kullanmaya başladım… dondurulmuş embriyo transferiniz kaçıncı günlerde yapıldı
Bunu ben de düşünüyorum ama kliniktekiler nasıl karşılıyor muhtemelen pek sürgüyle uğraşmak istemiyorlardır değil mitransfer sonrası kalkmadan sürgüye tuvaletimi yaptım ben..sonrasında yarım saat dinlendim kalktım.
Teşekkür ederim amin sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah. Peki sen tuvalete kalkmış mıydın canım?Transferiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah size sıkı sıkı tutunsun miniğiniz
Transfer günü istirahat yeterli diyor benim dr, yarım saat sonra tuvalete çıkabilirsiniz, ben hastaneye gittiğimde su içmeye başlamıştım 1 lt içtim transfere kadar, o kadar yeterli oluyor çünkü çok sıkışınca bu sefer 1-2 karton bardak boşaltmak zorunda kalıyorsunuz
23 mart adet 15 nisan transferKızlar selam rahim hazırlığı için ilaç kullanmaya başladım… dondurulmuş embriyo transferiniz kaçıncı günlerde yapıldı
Yani ne demek uğraşmak istemiyorlar canım.Sen orada binbir uğraş veriyorsun.Bir sürgüyü de getirsin bi zahmet hemşire…Sağ olsunlar bana surat yapılmamıştı.yapılsaydı da umrumda olmazdı.Sen kendini bebeğini düşün.Bunu ben de düşünüyorum ama kliniktekiler nasıl karşılıyor muhtemelen pek sürgüyle uğraşmak istemiyorlardır değil mi
Yok çiftçi embriyo ikisi de 5. Gündü. Ona rağmen değerim düşük çıkmıştı.
Günaydın , testler doğruysa silik bile çıkması var demek biliyorsun. Her gebelik her kadın aynı değil değerler hormonlar farklı olabilir. Benim 8 yıl önce oğlumda transferin 6. Günü betam 98 çıkmıştı o zaman da 2 embriyo vardı bu defa transferin 6. Günü değerim 3.9 olabilmişti sadece.. O yüzden üzülmeyin ve em hayırlısı size söylelenen tarihi bekleyin çok zor ama olması gereken o.. İnşallah bebeğin tutunmuştur , kolaylıklar diliyorumAy canımmm şu an senin bu mesajın beni o kadar rahatlattıki bende 2 adet 5. Gün embriyosu transferim oldu 3 gündür test yapıyorum o kadar silik çıkıyor ki korkuyorum bugün sağlık ocağında test vericem kan testi yarın ikindi gibi anca çıkar sonuç sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sabırsızlıkla kan sonucunu beklicem bugün 9. Günüm perşembe de gerçek test günüm
Çok güzel , hayırlı olsun ve kocaman maşallahKızlar merhaba benimde transferimin 6. gününün gecesinde değerim 80.15 cıktı pozitif yani değil mi hala inanamıyorum
Reglin 18 yada 19. günü transfer yapılır eğer kalınlık vs uygunsa. İlaçlarınızı aksatmadan kullanın , kolaylıklarKızlar selam rahim hazırlığı için ilaç kullanmaya başladım… dondurulmuş embriyo transferiniz kaçıncı günlerde yapıldı
Ya benimkide 5.gün çift embriyo inşallah ikiside benimledirYok çiftçi embriyo ikisi de 5. Gündü. Ona rağmen değerim düşük çıkmıştı.
Ya benimkide 5.gün çift embriyo inşallah ikiside benimledir
Birde benim hala bi belirtim yok sizin de aynımı acabaYa benimkide 5.gün çift embriyo inşallah ikiside benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?