Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik daha

Bulanık çekmişsin net çekersen daha iyi görebiliriz sonuçları

Bugün biraz gergindim fazlada sigara içtim moralim bozuktu sana yazamadım hiç..Cano yarın için dualarımdasın bitanm

Üzülme canm benim de 5. güne 2 embriyo ulaşti. Zaten hamilelik için bir tane de yeterli öyle düşün
Benim düşüktür de. Rahim filminde acıdan bayılmıştım. Şimdi bunu duyunca iyice telaş yaptım. Umarım benim de kolay geçer
Çoğu yer genel anestezi altında yapıyor zaten. Lokali bile ilk defa duydum ben. Hiçbir şey hissedilmiyor yani sonrasinda çok hafif adet sancısı gibi bir sancı oldu bende. Ağrı kesici bile icmedim

Ay ben de böyle birini arıyordum, valla denk geldiniz. Diyordum neden Dr lar prednolu transferde bıraktırıyorlar devam ettirilse zararı ne? Hem bağışıklıkla ilgili bir mesele varsa onu da ekarte etmiş olurlar. Elbet yan etkisi vardır da yani hangi ilacın yok ki demiştim siz denk geldiniz. Bağışıklıkla ilgili bir şüphe ya da testiniz var mıydı? Benim bir hekim arkadaşım pgt li ilk transferi 5. Haftada kanama geçirdi düşük oldu, ikinci pgt lide Dr prednolu 12. Hft a kadar bıraktırmadı ve şuan doğurmak üzere.

Ben de hiç bir şey hissetmedigim için bugün biraz moralim bozuldu. 3. gün ama ne bileyim hissetmiyorum işte

Bugün biraz gergindim fazlada sigara içtim moralim bozuktu sana yazamadım hiç..Cano yarın için dualarımdasın bitanm

Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Canım biraz rahatla sakin kalmaya çalış lütfen bebişini düşün bacımsu

Ben de hiç bir şey hissetmedigim için bugün biraz moralim bozuldu. 3. gün ama ne bileyim hissetmiyorum işte

Canım benim herkeste belirti olmaz hissetmekten kastın nedir bilmiyorum ama henüz çok erken kimisi belirti olmadan pozitif çıkıyor pozitif ol daha 3.gündesin dur bakalım inşallah bebişin seninledir Allah’ın izniyle Amin

Evet ya biliyorum da ama ben biraz sabirsizim beklemek çok zor. Bugünsabirsianmaya ve ya yoksa die başladım bile. Daha 9gun var ben nasıl dayancam bilmiyorum

Teşekkür ederim yorumun için

Haftaiçi olcam umarım benim de aprısız olur aneztesi alcsm sağolun kızlar

Evet ya biliyorum da ama ben biraz sabirsizim beklemek çok zor. Bugünsabirsianmaya ve ya yoksa die başladım bile. Daha 9gun var ben nasıl dayancam bilmiyorum

Beklemek biraz zor oluyor ama bir yandan hızlı geçiyor fazla düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olmalısın zikir çekebilirsin dizi yada filim izleyebilirsin sıkılmazsın hem bir bakarsın vakit gelmiş bile Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah Amin sabreden derviş muradına ermiş derler

Canım bende aynı tedirginlikle gitmiştim opuya cok ağrısi oluyor diye yazanlari görmüştük benden de 22 yumurta toplandı uyandığımda hiç ağrım yoktu sadece ayağa kalkınca hafif şişkinlik hissi oluyordu kasıklarda gözün korkmasın kolayca olup bitiyor

Merhaba birşey sorucam tecrübeli arkadaşlara yarın transferim var yumurta toplama işleminden sonra progestan fitil verdiler transfer yapılacağı sabah kullanmam gerekiyor mu acaba yanlış birşey yapmak istemedim sormayı da unuttum

Transfer saatinden önce kullanman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…