• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Ecmain inşallah canım benim dilerim o günleri görmek nasip olsun 🤲 benim evdeki testler pozitif yarın kan test günüm kan sonuçlarını ve keseyi görmeden içim rahat etmez 🤭🥹 daha önce pozitif olup sıkıntı yaşadığım için ondan biraz tedirginim inşallah bu sefer vakti gelmiştir sağlıcakla kucaklarımıza alalım mucizelerimizi inşallah Amin 🤲🐣🐣🐥 💓
Bugün biraz gergindim fazlada sigara içtim moralim bozuktu sana yazamadım hiç..Cano yarın için dualarımdasın bitanm

Kızlar bugün beşinci günüm toplamadan sonra az önce embriyolog aradı. 7 yumurtadan 2 tane kalmış çok moralim bozuldu bu kadar azalması ikisi de iyi kalite dedi. 4bb biri 4c biriydi sanırım. Bide dondurulmuş üçüncü gün embriyom var. Bitane de 6.gune gelmesini bekledikleri Bi embriyom varmış. 6.gundeb ve 3.gubden çok umudum yok açıkçası. Umarım basaririlar 🥹
Üzülme canm benim de 5. güne 2 embriyo ulaşti. Zaten hamilelik için bir tane de yeterli öyle düşün
Benim düşüktür de. Rahim filminde acıdan bayılmıştım. Şimdi bunu duyunca iyice telaş yaptım. Umarım benim de kolay geçer
Çoğu yer genel anestezi altında yapıyor zaten. Lokali bile ilk defa duydum ben. Hiçbir şey hissedilmiyor yani sonrasinda çok hafif adet sancısı gibi bir sancı oldu bende. Ağrı kesici bile icmedim

Ben dondurulmuş transfer oldum. Transferden 1 hafta önce başlattı, testim pozitif çıktı henüz kese ve kalp için gitmedim ama prednole devam dedi. 4mg olanından kullanıyorum, bağışıklık baskılayıcı bir ilaçmış. Özellikle sordum hatta 1 kutum birri ikinci kutuyu alayım mı dedim evet şuan için bırakmıyoruz dedi.
Ay ben de böyle birini arıyordum, valla denk geldiniz. Diyordum neden Dr lar prednolu transferde bıraktırıyorlar devam ettirilse zararı ne? Hem bağışıklıkla ilgili bir mesele varsa onu da ekarte etmiş olurlar. Elbet yan etkisi vardır da yani hangi ilacın yok ki demiştim siz denk geldiniz. Bağışıklıkla ilgili bir şüphe ya da testiniz var mıydı? Benim bir hekim arkadaşım pgt li ilk transferi 5. Haftada kanama geçirdi düşük oldu, ikinci pgt lide Dr prednolu 12. Hft a kadar bıraktırmadı ve şuan doğurmak üzere.

mayala katar mayala katar ben de çift rahim var. Opu öncesi doktorum demişti ki çift rahimden dolayı tek embriyo transfer edeceğim. Bebek gelişimi açısından. Normalde yasal hakkım 2. Peki dedik. Siz nasıl uygun görürseniz. Transfer öncesi embriyolog aradı. 2 tanesi elimizde transfer için dedi. Şaşırdım. Nasıl hocam dedim? Hocam tek olacağını söyledi dedim. Yoo onaylamis hocamiz. Rahim içinde kanda sorun olmadığı için onay vermiş dedi. Allah Allah dedim. Sanırım ben yanlis anladım dedim. Hastaneye gittik. Meğer evet doğru imiş. Hoca onaylamış. Önce Allah sonra hocama güvendiğim için iki embriyo olsun dedik. Doktorumu da seviyorum. Öyle iki transfer oldu. Şu an 3. Günüm. Hiç bir şey hissetmiyorum. Sanki ben transfer olmamisim 🤔
Dua ediyorum. Allahım var bunda bir hikmet dedim. Çünkü hocam tek dediğinde biraz burulmuştum yalan değil. Şaşkınım biraz da endişeliyim. Nasıl olacak bitecek diye.
Ben de hiç bir şey hissetmedigim için bugün biraz moralim bozuldu. 3. gün ama ne bileyim hissetmiyorum işte🥺

Bugün biraz gergindim fazlada sigara içtim moralim bozuktu sana yazamadım hiç..Cano yarın için dualarımdasın bitanm

Amin çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun 🤲💕🥹
Canım biraz rahatla sakin kalmaya çalış lütfen 🥺 bebişini düşün bacımsu 🥲🫶🏼

Ben de hiç bir şey hissetmedigim için bugün biraz moralim bozuldu. 3. gün ama ne bileyim hissetmiyorum işte🥺

Canım benim herkeste belirti olmaz hissetmekten kastın nedir bilmiyorum ama henüz çok erken kimisi belirti olmadan pozitif çıkıyor pozitif ol daha 3.gündesin dur bakalım inşallah bebişin seninledir Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️

Canım benim herkeste belirti olmaz hissetmekten kastın nedir bilmiyorum ama henüz çok erken kimisi belirti olmadan pozitif çıkıyor pozitif ol daha 3.gündesin dur bakalım inşallah bebişin seninledir Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️
Evet ya biliyorum da ama ben biraz sabirsizim beklemek çok zor. Bugünsabirsianmaya ve ya yoksa die başladım bile. Daha 9gun var ben nasıl dayancam bilmiyorum

asla bir ağrı olmuyor. Rahim filmini anestezisiz yaptırmışsındır. Opu sonrası işe gittim ben OPU'yu öğle arasında yaptırdım :)) anestezi oluyorsun işlem çok kısa kendine gelince hafif leyla gibisin sonrasında kendine geliyosun. 2 defa OPU oldum. İlkinde 26 yumurta toplandı, dolaysııyla rahim biraz yorgundu. Aynı gün değil de ertesi gün adet ağrısı gibi kasık batmalarım oldu. İkincisinde 17 yumurtam toplantı ve ertesi gün gram ağrım yoktu. Yumurta sayına bağlı ertesi gününde belki birz batmaların olabilir o kadar.
Teşekkür ederim yorumun için

Üzülme canm benim de 5. güne 2 embriyo ulaşti. Zaten hamilelik için bir tane de yeterli öyle düşün
Çoğu yer genel anestezi altında yapıyor zaten. Lokali bile ilk defa duydum ben. Hiçbir şey hissedilmiyor yani sonrasinda çok hafif adet sancısı gibi bir sancı oldu bende. Ağrı kesici bile icmedim
Haftaiçi olcam umarım benim de aprısız olur aneztesi alcsm sağolun kızlar 🫶🏻

Evet ya biliyorum da ama ben biraz sabirsizim beklemek çok zor. Bugünsabirsianmaya ve ya yoksa die başladım bile. Daha 9gun var ben nasıl dayancam bilmiyorum

Beklemek biraz zor oluyor ama bir yandan hızlı geçiyor fazla düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olmalısın zikir 📿 çekebilirsin dizi yada filim izleyebilirsin sıkılmazsın hem bir bakarsın vakit gelmiş bile 🤲 Allahım gönlündekini nasip etsin inşallah Amin sabreden derviş muradına ermiş derler 🤲🥰

Merhaba kızlar opu sonrası ağrı yaşandığına dair yazılar okudum dün. Ben normal toplancak ayılcaz hastaneden normal çıkcaz sanıyodum. Ağrılı bir işlemmiş sanırım. Yaptıranlar tavsiye verebilirlermi
Canım bende aynı tedirginlikle gitmiştim opuya cok ağrısi oluyor diye yazanlari görmüştük benden de 22 yumurta toplandı uyandığımda hiç ağrım yoktu sadece ayağa kalkınca hafif şişkinlik hissi oluyordu kasıklarda gözün korkmasın kolayca olup bitiyor

Merhaba birşey sorucam tecrübeli arkadaşlara yarın transferim var yumurta toplama işleminden sonra progestan fitil verdiler transfer yapılacağı sabah kullanmam gerekiyor mu acaba yanlış birşey yapmak istemedim sormayı da unuttum

Merhaba birşey sorucam tecrübeli arkadaşlara yarın transferim var yumurta toplama işleminden sonra progestan fitil verdiler transfer yapılacağı sabah kullanmam gerekiyor mu acaba yanlış birşey yapmak istemedim sormayı da unuttum
Transfer saatinden önce kullanman gerekiyor.

Back
X