Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ama 4 haftalık olamaz ki en fazla 3 haftalık olsun bak mesela transfer ettiklerin de 5.gün embriyosu diye diyelim ki 1 haftalık 2 hafta da transfer olmuşsun 3 oluyor değil mi

Evet canım şu an normalde 3. Haftadayım beta değerinden öyle çıkarmış olabilir

Çok sağol bordo bereli birde bu artış miktarı her gebe için önemli mi bizim ki tüp diye mi ben hala hamile gibi hissetmiyorum endişe doldum annelik böyle bir duygumu yoksa sen bilirsin

Her hamilelikte kese görünene kadar bakılır kese göründükten sonra beta değerinin önemi kalmaz artık canımsın şu an çok normal henüz çok küçükler dur sen şimdi keseye gittin mi bebişi gördün mü nasıl o duygu yüklenecek Allah’ın izniyle

Çok şükür hamdolsun iyiyim iyi gidiyor yarın kan test günüm heyecanla bekliyorum inşallah dilerim hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar almak nasip olsun
Ayyy heycanla bekliyorum seni güzelim haberlerini bekliyorum yarın inşallah ikisi de tutmuştur betan 554 lerde yükselmiştir

Inşallah o günleri de birlikte görürüz sen yarın kaçta kan vereceksin ilk kan daha heyecanlı

Yok bakmazlar önce 2. Kan testine bakarlar duruma göre bir hafta 10 gün sonra kese tarihi verilir
Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik daha

Eklentiler

• IMG_20250427_202729.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 25
Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik daha

Maşallah sübhanallah çok güzel ikisi Yanyana dilerim sağlıcakla büyüsünler vaktinde zamanında gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…