- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.741
Canısı yeni farkettim önceden doğumyaptın mı altta yazıyor bunu yeni farketmeme kaç puan
Ama 4 haftalık olamaz ki en fazla 3 haftalık olsun bak mesela transfer ettiklerin de 5.gün embriyosu diye diyelim ki 1 haftalık 2 hafta da transfer olmuşsun 3 oluyor değil mi
evet kızım var 33 aylık, bi kardeşi olsun istedim
Ayyy inşallah canım ya Allah hepimizi güldürsün inşallahStres yapmayın çok güzel yükselecektir mutlaka , gözünüz aydın olsun
Neyse olsunlar da kaç haftalık oldukları önemli değilEvet canım şu an normalde 3. Haftadayım beta değerinden öyle çıkarmış olabilir
Çok sağol bordo bereliYok bakmazlar önce 2. Kan testine bakarlar duruma göre bir hafta 10 gün sonra kese tarihi verilir
Neyse olsunlar da kaç haftalık oldukları önemli değil
Bu arada 11 Nisan da transfer oldum ya sali günü muayeneye gidecem keseyi görürmüyüm
Yaa çok sevindim, Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin çok mersi , hepimize kısmet etsin Allahım
Dondurulmuş 5.gun embriyolariAmin canım benim inşallah taze transfer değilse görünür inşallah
Çok sağol bordo berelibirde bu artış miktarı her gebe için önemli mi bizim ki tüp diye mi ben hala hamile gibi hissetmiyorum endişe doldum annelik böyle bir duygumu yoksa sen bilirsin
Ayyy ne tatlı maşallahYok yaptım öyle canım kan da görmeden insan inanamıyor kiAmin
Dondurulmuş 5.gun embriyolari
Ayyy heycanla bekliyorum seni güzelim haberlerini bekliyorum yarın inşallah ikisi de tutmuştur betan 554 lerde yükselmiştirÇok şükür hamdolsun iyiyimiyi gidiyor yarın kan test günüm heyecanla bekliyorum inşallah dilerim hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar almak nasip olsun
Inşallah o günleri de birlikte görürüzHer hamilelikte kese görünene kadar bakılır kese göründükten sonra beta değerinin önemi kalmaz artıkcanımsın şu an çok normal henüz çok küçükler dur sen şimdi keseye gittin mi bebişi gördün mü nasıl o duygu yüklenecek Allah’ın izniyle
Aminnnn amin , içini ferah tut benim 10. Gün değerim de düşüktü geç tutunmuş bebiş yükseliyor inşallahAyyy inşallah canım ya Allah hepimizi güldürsün inşallah
Ayyy heycanla bekliyorum seni güzelim haberlerini bekliyorum yarın inşallah ikisi de tutmuştur betan 554 lerde yükselmiştir
Inşallah o günleri de birlikte görürüzsen yarın kaçta kan vereceksin ilk kan daha heyecanlı
Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik dahaYok bakmazlar önce 2. Kan testine bakarlar duruma göre bir hafta 10 gün sonra kese tarihi verilir
Ay canım benim Yarın senin için çok güzel bir gün olur inşallah Ben de 2 hafta sonra bebişlerimin kalp atışlarını göreceğim keseleri gördük ama bebekleri görmedik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?