- 4 Aralık 2024
- 5.436
- 5.966
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.781
Merhaba birşey sorucam tecrübeli arkadaşlara yarın transferim var yumurta toplama işleminden sonra progestan fitil verdiler transfer yapılacağı sabah kullanmam gerekiyor mu acaba yanlış birşey yapmak istemedim sormayı da unuttum
İnan şuan böyle oturursam bebişim için zaten onla sakinleştiriorum kendimi..Sabah iyi haberlerini bekliyorumAmin çok teşekkürederim canım Allah razı olsun
Canım biraz rahatla sakin kalmaya çalış lütfenbebişini düşün bacımsu
İnan şuan böyle oturursam bebişim için zaten onla sakinleştiriorum kendimi..Sabah iyi haberlerini bekliyorum
Ben sabah 7 de fitil koyuyordum normalde .transferi 10.30 civarı oldum.Doktorum sabah fitili al ilaçlarını kullan gel.Transfer esnasında zaten o bölge temizleniyor demişti.Ben alıp transfere gitmiştim.Merhaba birşey sorucam tecrübeli arkadaşlara yarın transferim var yumurta toplama işleminden sonra progestan fitil verdiler transfer yapılacağı sabah kullanmam gerekiyor mu acaba yanlış birşey yapmak istemedim sormayı da unuttum
Bu hangi marka test acaba üstteki haftasını mı gösteriyor?Yok yaptım öyle canım kan da görmeden insan inanamıyor kiAmin
benim herhangi bi sorunum veya bununla alaklı bi testim yoktu, rutin ilaçlara ilave verdi doktor. Zaten en düşük dozunu kullanıyorum, bu cumartesi kontrolüm var ilk kontrol olacak. Aslında prospektüste hamileler için kullanılmaz gibi şeyler okuyunca tedirgin olmuştum ama şimdi siz böyle diyince ben de bi rahatladım :))Ay ben de böyle birini arıyordum, valla denk geldiniz. Diyordum neden Dr lar prednolu transferde bıraktırıyorlar devam ettirilse zararı ne? Hem bağışıklıkla ilgili bir mesele varsa onu da ekarte etmiş olurlar. Elbet yan etkisi vardır da yani hangi ilacın yok ki demiştim siz denk geldiniz. Bağışıklıkla ilgili bir şüphe ya da testiniz var mıydı? Benim bir hekim arkadaşım pgt li ilk transferi 5. Haftada kanama geçirdi düşük oldu, ikinci pgt lide Dr prednolu 12. Hft a kadar bıraktırmadı ve şuan doğurmak üzere.
Canım bende transferden önce 5 gün aldım prednol ile monodoksAy ben de böyle birini arıyordum, valla denk geldiniz. Diyordum neden Dr lar prednolu transferde bıraktırıyorlar devam ettirilse zararı ne? Hem bağışıklıkla ilgili bir mesele varsa onu da ekarte etmiş olurlar. Elbet yan etkisi vardır da yani hangi ilacın yok ki demiştim siz denk geldiniz. Bağışıklıkla ilgili bir şüphe ya da testiniz var mıydı? Benim bir hekim arkadaşım pgt li ilk transferi 5. Haftada kanama geçirdi düşük oldu, ikinci pgt lide Dr prednolu 12. Hft a kadar bıraktırmadı ve şuan doğurmak üzere.
Daha önce transfer oldunuz mu hiç tutmayan negatifleriniz veya kimyasallarınız var mı? Genelde böyle durumlarda vücut embriyoyu kabul etsin diye veriyorlarbenim herhangi bi sorunum veya bununla alaklı bi testim yoktu, rutin ilaçlara ilave verdi doktor. Zaten en düşük dozunu kullanıyorum, bu cumartesi kontrolüm var ilk kontrol olacak. Aslında prospektüste hamileler için kullanılmaz gibi şeyler okuyunca tedirgin olmuştum ama şimdi siz böyle diyince ben de bi rahatladım :))
Güzel haberlerin gelir inşallahSabah 8 de orada olurum önce bizim cimcimeyi okula bırakırız oradan kliniğe giderim öyle canım Amin
Canım ben kese ve yolk sac gördüm, kalp atışı 8 mayısHamile kalan arkadaşlar kese ve kalp atişini gören var mı aramızda?
Evet canım transfere kadar kullandırıp bıraktırıyorlar, bazılarına da belli haftaya kadar devam ettiriyorlar onun sebebini merak ettimCanım bende transferden önce 5 gün aldım prednol ile monodoks
Bu ikinci denemem, ilkinde de tuttu ama boş geeblik oluştu. 8.haftaya kadar beklemiştik garanti olsun diye ama maalesef olmamıştı. O zaman da son ana kadar kullanmıştım prednol. Doktoruma zaten çok güveniyorum, sanırım sağlama almak istiyor her ihitmali değerlendiriyor.Daha önce transfer oldunuz mu hiç tutmayan negatifleriniz veya kimyasallarınız var mı? Genelde böyle durumlarda vücut embriyoyu kabul etsin diye veriyorlarvalla ben kızıma hamileyken çok midem bulanıyordu kusuyordum, hiçbir bulantı hapı da hamilelere önerilmiyor en ağır ilacı zoferi kullanmıştım tek o biraz dindiriyordu Allah a şükür bir şey olmadı. İnşallah sıkıntı olmaz, prednol kimi durumlarda çok işe yarıyor.
Tamam teşekkürlerTransfer saatinden önce kullanman gerekiyor.
Hayirlisi olsun canim kaçken görmüş oldunCanım ben kese ve yolk sac gördüm, kalp atışı 8 mayıs
Aa onu bilemedim şimdiEvet canım transfere kadar kullandırıp bıraktırıyorlar, bazılarına da belli haftaya kadar devam ettiriyorlar onun sebebini merak ettim
Anladım teşekkürlerBen sabah 7 de fitil koyuyordum normalde .transferi 10.30 civarı oldum.Doktorum sabah fitili al ilaçlarını kullan gel.Transfer esnasında zaten o bölge temizleniyor demişti.Ben alıp transfere gitmiştim.
Son sat tarihim 18 mart transfer tarihim 7 nisan 5.gün embriyo, hesabıma göre 5+3 gittim doktora, ultrasondada 5+3 tam çıktı canımHayirlisi olsun canim kaçken görmüş oldun
Nerde tedavi görüyorsunuz acaba doktorunuz kim? Hayırlı olsun böyle Dr u çok severimBu ikinci denemem, ilkinde de tuttu ama boş geeblik oluştu. 8.haftaya kadar beklemiştik garanti olsun diye ama maalesef olmamıştı. O zaman da son ana kadar kullanmıştım prednol. Doktoruma zaten çok güveniyorum, sanırım sağlama almak istiyor her ihitmali değerlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?