Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Çok enteresan bir durum yaşamışsın test nasıl çıkarmadı hayret neyse kese görünmüş çok şükür dilerim yarın hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah Amin

Saol canımm. Evet okadar şaşkınımki kaset negatif. Amin inşallah

valla bulantı ve kokudan iğrenme yok, yani olaydı iyiydi böyle giderse ayı gibi olcam. Gögüslerimde elleyince hassassiyet var ama normalde öyle şişip ağrı yapmadı henüz. Of çok heycanlı valla ya
Evet heyecanli bi süreç gerçekten ve doktor randevu verince geçmek bilmiyor nasip olur inşallah aylık kontrolleri nasıl beklicez acaba

Amiinn hepimizin inşallah
Benim de salı günü ilk muayenem olacak çok heyecanlıyım

Teşekkür ederim bilgilendirme için

Ayy muhteşemsiniz.çok güzel açıklamışsınız sürecinizi.Umarım bebeğinize de kavuşmuşsunuzdur

Çok teşekkür ederim canım. Devlette yazdırdığınız ilaçlar için doktor bi sıkıntı yaratmadı değil mi? Bir de sağlık ocağı da yazar mı acaba?

Geçmiş olsun canım herşey yolunda ilerlesin inşallah bende yaşamıştım lekelenme çok olmuştu doktor kırmızı kan olursa korkmaliyiz dedi sonra bildiğin pembe gibi kırmızı gibi kanama yaşadım kendi doktoruma gittim panik yapma bazı gebeliklerde bununla karşılaşıyoruz herşey yolunda dedi bebeği görüp kalp atışını da duymuştuk herkesin hikayesi farklı gerçekten akıl tutulması yaşıyor insan Meryem suresi Kenzül arş duası dinle bolca Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sağ ol canım Allah kimseye yaşatmasın İnşallah sağlıcakla herkes bebegini kucağına alır

Çok geçmiş olsun canım bebeğin seninledir korkma sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Tamamen aynı ,akıntı su gibi nadiren koyu, hemşirem bugün bir idrar testi vermemi önerdi belki enfeksiyon riski olur diye ,yarın acilde vercem.Ayaga kalktığımda pskolojik olduğunu düşünüyorum tansiyonum düşer gibi oluyor ( sanırım koruma iç güdüsü) hemen geri yatma ihtiyacı hissediyorum,çok fazla küçük abdestim geliyor özellikle de gece ,en büyük problemim sigarayı pat diye bıraktım beni çok zorladı çay ve kahvede içemiyorum dengemi bu üçü çok bozdu

Evet son gün arayıp detaylı bilgi veriyorlar ama sen yine de e posta ya da watsapla ekriptiz raporunu işte sonucunu gözünle gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…