Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

kızlar merhaba bugün başımdan geçen olayı anlatacağım size. 5 nisanda transfer oldum. yarın sabah kendi doktoruma kese görmeye gidecektim. ama bugün 4 buçuk gibi iş yerinde lavaboya girdim. pedde kanama gördüm kıpkırmızı.ilk bir kan geldi sonraları hep böyle silik silik sonrada kahverengiye dönük bir şekilde silik geldi ve kesildi. ( 3 saatlik döngüde ) hemen dr aradım. takip et kanama eğer yoğunlaşırsa hemen acile git dedi. tabi ben duramadım. 5 nisanda transfer oldum ben. 15 inde betam 192 17 nisanda 300 lerdeydi. dedim ki kendi kendime 17 nisan sonrasında kan vermedim, beta düşmüş olabilir ozaman eğer düştüyse bu adet kanaması olabilir. bir tane gebelik testi alayım. bakayım zaten eğer o günden beri düzenli artmışsa koyu çift çizgi çıkar eğer negatifse bu bebek düştü buda adet kanamasıdır diye düşündüm. ben kaset gebelik testi yaptım arkadaşlar negatif çıktı. silik çizgi bile çıkmadı sadece tek çizgi. dünyam başıma yıkıldı. akşam saat 6da ben acile gittim. sonrasında tahliller derken kadın doğum servisine gittim. vajinal muayenede kese ve yolk sac kesesi göründü. hatta doktor dedi ki burdaki makineler eski belki yarın kalp atışını bile duyabilirsin. kese herşey gayet sağlıklı. tüp bebekte bazen bu ara kanamalar olabiliyor önemli olan devamlı olmaması dedi. 3 saat müşahade altında tutup taburcu ettiler. arkadaşlar benim bugün transfer sonrası 20. gün kaset bile çıkarmadı. güvenipte moralinizi bozmayın. banada dua edin yarın sabah kendi doktoruma gitmem. herşey iyi sağlıklı gitsin.

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲
Çok enteresan 🤔 bir durum yaşamışsın test nasıl çıkarmadı hayret 🤯 neyse kese görünmüş çok şükür dilerim yarın hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah Amin 🤲

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲
Çok enteresan 🤔 bir durum yaşamışsın test nasıl çıkarmadı hayret 🤯 neyse kese görünmüş çok şükür dilerim yarın hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah Amin 🤲
Saol canımm. Evet okadar şaşkınımki kaset negatif. Amin inşallah 🙏

valla bulantı ve kokudan iğrenme yok, yani olaydı iyiydi böyle giderse ayı gibi olcam. Gögüslerimde elleyince hassassiyet var ama normalde öyle şişip ağrı yapmadı henüz. Of çok heycanlı valla ya
Evet heyecanli bi süreç gerçekten ve doktor randevu verince geçmek bilmiyor😐 nasip olur inşallah aylık kontrolleri nasıl beklicez acaba

yaaa a

y cnm benim allahım insallah bu mübarek cuma gününde senin yüzünü de güldürür sen de mutlu olursun insallah bebeğim herkesin inşallah yüzü bu cuma günü sevinç gözyaşlarıyla dolar ben 5 yıldır bu hasreti bekledim allahım şükürler olsun ki bir değil iki tane nasip etti

:nazar: :nazar: :emir_bebek:
Amiinn hepimizin inşallah 🤲
Benim de salı günü ilk muayenem olacak çok heyecanlıyım 🤗

Canım benden de 2 kere istediler sonra da kese için cagirdilar daha istemediler genelde bu şekilde oluyor

Merhaba canım doktor vajinal muayeneyle rahime bakıyor kist vs bisey var mi diye kist varsa genelde doğum kontrol hapı verip 1 ay erteleniyor ben de öyle olmuştu her şey yolundaysa da bana estrofem diye bi ilaç vermişti kalinlastirmaya yariyor onu kullandım transfere 5 gün kala da progestana başladım igne yok opudaki gibi pahalı iğneler olmuyor yani tabi kişiden kişiye ve doktor uygulamasına göre değişir bazıları kan sulandirici filan da kullanıyor
Teşekkür ederim bilgilendirme için🌸

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun

Dondurulmuş embiryo transferi bnmki

Adetimin ikinci günü gittiğimde rahim kalınlığı 2.8mm çıktı

Estroferm günde 2 defa verildi
Coraspin günde 1 defa
OMEGA
Multivitamin
Bu kadar
15 gün sonra rahim kalinligi kontrolde 11 mm ve progesteron istendi 15 çıktı transfer iptal oldu çok yüksek cikmis

Üç gün sonra lucrin Depot vuruldum

8 gün sonra ikinci adetim geldi

Estroferm günde 3 defa verildi

Coraspin günde 1 defa

OMEGA

Multivitamin

Bu kadar

15 gün sonra rahim kalinligi kontrolde 8.5 mm ve progesteron istendi 0.09 çıktı transfer karari verildi ,5 gün daha ilaç kullndim progesteron dex ,perogestan fitil digerleri aynıydı ,ve beş gün sonra transfer gerçekleşti :)
Ayy muhteşemsiniz.çok güzel açıklamışsınız sürecinizi.Umarım bebeğinize de kavuşmuşsunuzdur🌸

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. Ben şuan dondurulmuş transfer asamasindayim opudan sonraki ilk adetimde dr kan tahlili istedi e2 ve progesterona baktı istediği Aralık'ta olduğu için hazırlıklara başladı âdetin 3. Günü estrofeme başladı 10. Günü kontrole çağırdı rahîm kalınlığı için rahîm kalınlaşmış diyip transfer tarihini ayarladi ve ekstra ilackar ilave etti. Âdetin 12. Günü Progestan fitil ve ilaç başlıyor estrofeme devam ediyorsun transferden bugün incede ekstra iğne veriliyo. Bu asamada ben ilaçların hepsini devlet hastanesinde yazdırdım sigortanın karşıladıkları var çünkü benim bi tek gobekten7olan igneyi karsilamadi onu ücretli almak zorunda kaldım. Transfer aşamasında cetritide menopur kullanılmıyor canım anlattığım ilaçlar geliyor. Rahîm kalınlığıda enaz 8 mm olması gerekiyor
Çok teşekkür ederim canım. Devlette yazdırdığınız ilaçlar için doktor bi sıkıntı yaratmadı değil mi? Bir de sağlık ocağı da yazar mı acaba?

kızlar merhaba bugün başımdan geçen olayı anlatacağım size. 5 nisanda transfer oldum. yarın sabah kendi doktoruma kese görmeye gidecektim. ama bugün 4 buçuk gibi iş yerinde lavaboya girdim. pedde kanama gördüm kıpkırmızı.ilk bir kan geldi sonraları hep böyle silik silik sonrada kahverengiye dönük bir şekilde silik geldi ve kesildi. ( 3 saatlik döngüde ) hemen dr aradım. takip et kanama eğer yoğunlaşırsa hemen acile git dedi. tabi ben duramadım. 5 nisanda transfer oldum ben. 15 inde betam 192 17 nisanda 300 lerdeydi. dedim ki kendi kendime 17 nisan sonrasında kan vermedim, beta düşmüş olabilir ozaman eğer düştüyse bu adet kanaması olabilir. bir tane gebelik testi alayım. bakayım zaten eğer o günden beri düzenli artmışsa koyu çift çizgi çıkar eğer negatifse bu bebek düştü buda adet kanamasıdır diye düşündüm. ben kaset gebelik testi yaptım arkadaşlar negatif çıktı. silik çizgi bile çıkmadı sadece tek çizgi. dünyam başıma yıkıldı. akşam saat 6da ben acile gittim. sonrasında tahliller derken kadın doğum servisine gittim. vajinal muayenede kese ve yolk sac kesesi göründü. hatta doktor dedi ki burdaki makineler eski belki yarın kalp atışını bile duyabilirsin. kese herşey gayet sağlıklı. tüp bebekte bazen bu ara kanamalar olabiliyor önemli olan devamlı olmaması dedi. 3 saat müşahade altında tutup taburcu ettiler. arkadaşlar benim bugün transfer sonrası 20. gün kaset bile çıkarmadı. güvenipte moralinizi bozmayın. banada dua edin yarın sabah kendi doktoruma gitmem. herşey iyi sağlıklı gitsin.
Geçmiş olsun canım herşey yolunda ilerlesin inşallah bende yaşamıştım lekelenme çok olmuştu doktor kırmızı kan olursa korkmaliyiz dedi sonra bildiğin pembe gibi kırmızı gibi kanama yaşadım kendi doktoruma gittim panik yapma bazı gebeliklerde bununla karşılaşıyoruz herşey yolunda dedi bebeği görüp kalp atışını da duymuştuk herkesin hikayesi farklı gerçekten akıl tutulması yaşıyor insan Meryem suresi Kenzül arş duası dinle bolca Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💕

Ahhh… çok üzgünüm umarım bu süreci biran önce atlatabilirsin. Beklenen gebeliğin hele ki onca zaman sonra oldu diyip kaybedilen gebeliğin acısı zor. Mesajı okurken sanki yeniden kendi bebeğimi kaybetmiş gibi hissettim. Çok zor Allah yardımcınız olsun
Çok sağ ol canım 🙏Allah kimseye yaşatmasın 🙏 İnşallah sağlıcakla herkes bebegini kucağına alır 🙏

Çok geçmiş olsun canım🙏 bebeğin seninledir korkma 🙏 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah🙏

ya çok fazla akıntım oluyor ama fitildendir belki, uyku akşamları birden bastırıyo pat uyuyorum, sabahları zınk diye haftasonu bile asla uyanmayacağım saate uyanıyorum ve çiş. İnanılmaz derecede gece çişim geliyo, uykudan uyanıyorum bazen zor geliyo sabaha tutuyorum. Bazen de minik kramplar bu kadar. Bu kadar dediğimde yani bayaa da varmış okuyunca :))) sende ne durumda
Tamamen aynı ,akıntı su gibi nadiren koyu, hemşirem bugün bir idrar testi vermemi önerdi belki enfeksiyon riski olur diye ,yarın acilde vercem.Ayaga kalktığımda pskolojik olduğunu düşünüyorum tansiyonum düşer gibi oluyor ( sanırım koruma iç güdüsü) hemen geri yatma ihtiyacı hissediyorum,çok fazla küçük abdestim geliyor özellikle de gece ,en büyük problemim sigarayı pat diye bıraktım beni çok zorladı çay ve kahvede içemiyorum dengemi bu üçü çok bozdu

Merhaba kızlar, bugün 3.gunum aradı embriyolog 8 tane dollenmis vardı ilk gün, bugün de 1 tanesini 3.gun olarak dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Kaliteleri ile ilgili bisey demedi. Kaliteleri beşinci gün mü belli oluyor? Bir de yarın da aramayacgini söyledi.Yarın 4.gun oluyor. 5.gun arancakmisim bidakine
Evet son gün arayıp detaylı bilgi veriyorlar ama sen yine de e posta ya da watsapla ekriptiz raporunu işte sonucunu gözünle gor

Back
X