- 4 Aralık 2024
- 5.266
- 5.772
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #16.441
kızlar merhaba bugün başımdan geçen olayı anlatacağım size. 5 nisanda transfer oldum. yarın sabah kendi doktoruma kese görmeye gidecektim. ama bugün 4 buçuk gibi iş yerinde lavaboya girdim. pedde kanama gördüm kıpkırmızı.ilk bir kan geldi sonraları hep böyle silik silik sonrada kahverengiye dönük bir şekilde silik geldi ve kesildi. ( 3 saatlik döngüde ) hemen dr aradım. takip et kanama eğer yoğunlaşırsa hemen acile git dedi. tabi ben duramadım. 5 nisanda transfer oldum ben. 15 inde betam 192 17 nisanda 300 lerdeydi. dedim ki kendi kendime 17 nisan sonrasında kan vermedim, beta düşmüş olabilir ozaman eğer düştüyse bu adet kanaması olabilir. bir tane gebelik testi alayım. bakayım zaten eğer o günden beri düzenli artmışsa koyu çift çizgi çıkar eğer negatifse bu bebek düştü buda adet kanamasıdır diye düşündüm. ben kaset gebelik testi yaptım arkadaşlar negatif çıktı. silik çizgi bile çıkmadı sadece tek çizgi. dünyam başıma yıkıldı. akşam saat 6da ben acile gittim. sonrasında tahliller derken kadın doğum servisine gittim. vajinal muayenede kese ve yolk sac kesesi göründü. hatta doktor dedi ki burdaki makineler eski belki yarın kalp atışını bile duyabilirsin. kese herşey gayet sağlıklı. tüp bebekte bazen bu ara kanamalar olabiliyor önemli olan devamlı olmaması dedi. 3 saat müşahade altında tutup taburcu ettiler. arkadaşlar benim bugün transfer sonrası 20. gün kaset bile çıkarmadı. güvenipte moralinizi bozmayın. banada dua edin yarın sabah kendi doktoruma gitmem. herşey iyi sağlıklı gitsin.
Çok geçmiş olsun

Çok enteresan