- 27 Aralık 2023
- 226
- 327
- 23
- 43
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.421
Amin canım benimRabbim sabırlar ve acil şifalar versin çok üzüldüm. Inşallah eskisinden daha güçlü ve metanetli bir şekilde devam edin hayatınıza Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size
Çok geçmiş olsun , bir an önce toparlarsınız inşallah. Allah daha güzeliyle daha kolaylıkla karşılaştırsınAllah kimseye negatif testler ya da kan sonuçları göstermesin hep pozitif ve güzel ilerlesinAma baştan negatif gören arkadaşlar evet üzülecekler ama benim gibi bir son görmekten daha kolay olacak atlatmalari
İnşallah çok teşekkürler sen naptın gidip kan verdin mi
Canım sen pzt kan vermeyecek miydin?( nasıl oldu ben seni pozitif sanıyordum.Allah yardımcın olsun senin de.İnşallah hayrımıza olan evlatlarımıza kavuşuruz
Amingerçekten yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu Allah'ım kimsye yaşatmasın Dr um da uygun görürse Haziran'da tekrar düşünüyorum inş o zaman hayırlısı olur
Çok sukur canım keseyi gördük 10 gün sonra filan da kalp atışı için çağırdınasıldı gittin mi doktora güzel haberler inşallah
Yok canım bugün keseyi gördüm doktor üstün körü adet tarihimle hesapladi 5 haftalik dedi 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdıkalp atısı duydun mu kacıncı haftandasın cnm benim
oh darısı kalp atışına inşallah.. Beni de demek haftaya çağırmasının sebebi o ikisini aynı anda görmek ve duymak için inşallah bir aksilik yaşamadan alırız kucağımıza :)Çok sukur canım keseyi gördük 10 gün sonra filan da kalp atışı için çağırdı
Amin canım benim inşallah evet ikisini bir öğrenir inşallah rahatlarsinoh darısı kalp atışına inşallah.. Beni de demek haftaya çağırmasının sebebi o ikisini aynı anda görmek ve duymak için inşallah bir aksilik yaşamadan alırız kucağımıza :)
Ahhh… çok üzgünüm umarım bu süreci biran önce atlatabilirsin. Beklenen gebeliğin hele ki onca zaman sonra oldu diyip kaybedilen gebeliğin acısı zor. Mesajı okurken sanki yeniden kendi bebeğimi kaybetmiş gibi hissettim. Çok zor Allah yardımcınız olsunArkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayır canım pazartesi günü tam günümde vereceğim Allah’ın izniyle hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah Amin
Yaa teşekkür ediyorummBetbetul canım nasılsın hazırmısın yarın
Transferin var dilerim Rabbim gönlüne göre verir bebişler sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah Aminyarın bizi de haberdar edersin durumununla ilgili canım güzel haberlerini alırız inşallah Amin
Aynen öyle canım benim dilerim Rabbimden tez vakitte nasip etsinSağ ol canım.İyi olmaya çalışıyorum canım.Demek diyorum hayırlısı buymuş sağlıksız olmasindansa
Valla öyle diyoruz artık sağlıkla gelsinde sonuç artık ne diyelimAllah gözlerini doyursun 4,5 sene öncede Pahaliydi. Biliyorlar bunlara ne dersek yapıyorlar nasıl olsa diye bindiriyorlarAllah yardımcımız olsun sonu guzel olsun da herşeye razıyız
Yaa teşekkür ediyorummçok stresliyim sanki ilk kez deniyormuşuz gibi. Sanırım bu gece uyku yok bana inşallah herşey yolunda gider ve bu defteri kapatırız artık. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun
ya çok fazla akıntım oluyor ama fitildendir belki, uyku akşamları birden bastırıyo pat uyuyorum, sabahları zınk diye haftasonu bile asla uyanmayacağım saate uyanıyorum ve çiş. İnanılmaz derecede gece çişim geliyo, uykudan uyanıyorum bazen zor geliyo sabaha tutuyorum. Bazen de minik kramplar bu kadar. Bu kadar dediğimde yani bayaa da varmış okuyunca :))) sende ne durumdaAmin canım benim inşallah evet ikisini bir öğrenir inşallah rahatlarsinsenin başka belirtilerin meydana geliyor mu
Hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz ben de çok uyuyorum gündüzleri eskiden gündüz uyursam gece uyuyamazdim şimdi banamisin demiyor gecede uyuyorumya çok fazla akıntım oluyor ama fitildendir belki, uyku akşamları birden bastırıyo pat uyuyorum, sabahları zınk diye haftasonu bile asla uyanmayacağım saate uyanıyorum ve çiş. İnanılmaz derecede gece çişim geliyo, uykudan uyanıyorum bazen zor geliyo sabaha tutuyorum. Bazen de minik kramplar bu kadar. Bu kadar dediğimde yani bayaa da varmış okuyunca :))) sende ne durumda
valla bulantı ve kokudan iğrenme yok, yani olaydı iyiydi böyle giderse ayı gibi olcam. Gögüslerimde elleyince hassassiyet var ama normalde öyle şişip ağrı yapmadı henüz. Of çok heycanlı valla yaHemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz ben de çok uyuyorum gündüzleri eskiden gündüz uyursam gece uyuyamazdim şimdi banamisin demiyor gecede uyuyorumben de geceleri çok uyanıyorum ve goguslerim ağrıyor baya damarları belli olmuş arada da kasıklarim ağrıyor sanırım sadece bulantı yaşamıyoruz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?