- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.621
Ama düşündüğün gibi bir durum olsa seni mutlaka hastaneye yonlendirirlerdi diye düşünüyorum bir de dolu dolu daha açıkcasi bir pet dolusu olursa korkun diyolar ama gönlün rahat etmiyorsa direk doktorunu talep et telde onunla bı görüş istersnHemşireme danıştım, kırmızı renkte kanama yoksa sorun yok diyor. Ama bu sabah yine lekelenme gördüm, yani üç gündür az az devam ediyor. Üç günde hala yerleşemedi mi yani, ben artık negatif oldu diye korkmaya başladım
Doktorun cep numarası var zaten ama kongrede diye rahatsız etmek istemedim. Sonuçta onca hasta görüyorlar sıkıntılı bir durum olsa bir şey yaparlardı diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Öyle ped dolduracak kadar değil kesinlikle ama üç gündür az az geliyor anlamadımAma düşündüğün gibi bir durum olsa seni mutlaka hastaneye yonlendirirlerdi diye düşünüyorum bir de dolu dolu daha açıkcasi bir pet dolusu olursa korkun diyolar ama gönlün rahat etmiyorsa direk doktorunu talep et telde onunla bı görüş istersn
Merhaba pgt ye kaç embriyo gönderdiniz? Normal gelen oldu mu ve kalitesi neydi acaba? Ben de şimdi iki kayıp yaşayınca dondurulmuşlara pgt başlatıcam da hangi kalitedekilere pgt uygulandı merak ettim?Eğer pgt yaptırmamış olsaydım çok iyi kalite dedikleri embriyoları transfer edeceklerdi ve bu da yüzde yüz ya düşük ya kalp durması ile sonuçlanacaktı. Araştırmıştık farklı genetik doktorlarına da danıştığımız birşeydi genetikçi arkadaşımız da var. Hepsi de önerdi. Genelde açıklanamayan gebelik kaybı varsa eğer eşlerde de kromozomal bir sıkıntı yoksa embriyo oluşurken kromozamal hata olabiliyormuş bu da gebe kalamama ya da gebelik kaybı ile sonuçlanıyor. Biz de elimizden gelen herşeyi yapalım olmuyorsa gerçekten Allah nasip etmiyordur diyip otururuz diyoruz. Keşke yapsaydım pişmanlığı yaşamak istemiyorum. Pgt konusu başta kafamı karıştırmıştı yaptırırken bile kimi zarar görüyor da diyor ama çok iyi kalite dedikleri sağlıksız gelince iyiki yaptırmışım dedim bir kez daha kayıp yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten. Doktorların da birçok konuda görüş ayrılığı varken birine inanıp ona göre yürümeyi seçiyoruz işte. Çok teşekkür ederim umarım sizin de hepimizin de kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolar
Enerjine hayranım regl oldum pozitif enerji gonder bizlere sürece girdik
Günaydın Mayalacm,yarın test günün yazmışsın çok heycanladim herşey beklediğinden de güzel geçsin Almanya da mı yasiyorsun
Günaydın kızlarrr
Herkese bol şans güzel haberler bekliyoruz. Mayala ikiz haberlerini getirse gelbugün sonuç bekleyen herkesten güzel haberler alırız inşallah. Tedaviye yeni başlayanlara bol şans.
Yalnız bugün pazar ben pazartesi zannediyorum:))
Doktorun cep numarası var zaten ama kongrede diye rahatsız etmek istemedim. Sonuçta onca hasta görüyorlar sıkıntılı bir durum olsa bir şey yaparlardı diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Öyle ped dolduracak kadar değil kesinlikle ama üç gündür az az geliyor anlamadım
Yarın 7. Gün test yapacağım. Sanırım yarın test yapacaklar var, inşallah hepsi olumlu gelirCanım korkma çoğu kişi yaşadı ve hamile kalıp hâlâ yaşayan var korkma gönlünü ferah tut dilerim bebişin annesine sıkı sıkı tutunmuştur Amin
Yarın 7. Gün test yapacağım. Sanırım yarın test yapacaklar var, inşallah hepsi olumlu gelir
Merhaba, hayırlısı olsun sizin için umarım her şey yolunda giderMerhaba arkadaşlar. Hep uzaktan takip ediyordum sizi. Bugün yazmak istedim. Dondurulmuş embriyo 5bb ve 2bb iki transfer yapıldı23 Nisan da.Yaş 42 tek belirti belim ağrıyor. Umudum kayboluyor sanki
Benim de yaşım 41 ,hiç bir belirtim olmadı burda yazan arkadaşlarınkini okuduğumda sanırım benim tutunmadi diye düşündüm 7. Gün idrarda kırmızı çizgi gorunce beta verdim ve olumluydu ,o yüzden herkesin bedeni tepkileri kendine münhasır aslında belirti aramamak gerekiyormuş, inşallah çok güzel haberler alirsnzMerhaba arkadaşlar. Hep uzaktan takip ediyordum sizi. Bugün yazmak istedim. Dondurulmuş embriyo 5bb ve 2bb iki transfer yapıldı23 Nisan da.Yaş 42 tek belirti belim ağrıyor. Umudum kayboluyor sanki
Benim 2bc bile çözülüp gönderilmiş kalitesine takılmayın bence nasip her şey .Allah ol der ve olurMerhaba pgt ye kaç embriyo gönderdiniz? Normal gelen oldu mu ve kalitesi neydi acaba? Ben de şimdi iki kayıp yaşayınca dondurulmuşlara pgt başlatıcam da hangi kalitedekilere pgt uygulandı merak ettim?
Merhaba arkadaşlar. Hep uzaktan takip ediyordum sizi. Bugün yazmak istedim. Dondurulmuş embriyo 5bb ve 2bb iki transfer yapıldı23 Nisan da.Yaş 42 tek belirti belim ağrıyor. Umudum kayboluyor sanki
Merhaba teşekkür ederim tabi ki öyleBenim 2bc bile çözülüp gönderilmiş kalitesine takılmayın bence nasip her şey .Allah ol der ve olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?