Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

E ertyn canısı nerelerdesin nasıl gidiyor bebişini görmeye gittin mi inşallah herşey yolundadır
Gittim canım duyduk kalp atışını da Allah'a çok şükür valla hamilelik vurdu canım giremiyorum yetişemiyorum okumaya gene mide bulantım var bide grip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor

Gittim canım duyduk kalp atışını da Allah'a çok şükür valla hamilelik vurdu canım giremiyorum yetişemiyorum okumaya gene mide bulantım var bide grip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor

Maşallah canım benim çok sevindim sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin
Bende iyiyim canım Elhamdüllilah pazartesi günü kan vermeye gideceğim bakalım benim mucizeler de benimle mi inşallah Amin

Selamlar transfer+4. gun kasiklarim ve belim transfer gününde beri ağrıyor ikizlerim var paylaşımları okuyamıyorum pek siz ne durumdasınız kan vermismiydiniz?

Aleyküm selam canım hadi inşallah dilerim sıkı sıkı tutunmuşlardır Amin Allah kolaylık versin canım ikizlerin kaç yaşındalar Rabbim sana bağışlasın hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah Amin
Ben pazartesi günü kan vereceğim nasip olursa inşallah Amin benim de bugün tekrardan belim ağrımaya başladı biraz durmuştu ama devam ediyor boynum hiç anlamadığım şekilde sivilceler çıktı resmen ergenliğe girdim alnım sanki gebelikte son aylarda yüzüne leke atarta aynı öyle olmuş leke leke

İkizlerim 2 buçuk yasindalar inşallah güzelce tutunmuslardir hayırlı haberlerinizi alınca kendimmis gibi mutlu oluyorum Rabbım gönlünüze göre versin

İkizlerim 2 buçuk yasindalar inşallah güzelce tutunmuslardir hayırlı haberlerinizi alınca kendimmis gibi mutlu oluyorum Rabbım gönlünüze göre versin

Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun maşallah daha ilgi zamanları peki kimse var mı size yardımcı olmak için

Selam arkadaşlar, ben az önce test yaptım erken değil ama normal ucuz olan testlerden ikinci çizgi var ama yok gibide o kadar silikki gölge gibi fotoğrafını çekince görünmüyor fotoda. eşimede gösterdim o da aynı şekilde gördü. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm 3.gün embriyosu sizde oldumu bu nasıl ilerledi ?

Maşallah canım benim çok sevindim sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin
Bende iyiyim canım Elhamdüllilah pazartesi günü kan vermeye gideceğim bakalım benim mucizeler de benimle mi inşallah Amin
Amin amin inşallah Allah'ın izniyle
Transfer oldun mu valla hiç takip edemedim canım kusura bakma

Aleyküm selam canım dilerim bebişin seninledir 3. Gün embriyosu için erken olabilir istersen predictor test al yap

Canım o kötü tecrübe yaşayan herkes öyle bendede oluyor arada
Bende bu sefer hiç kötü bir şey olacağını düşünmüyorum aşkım Allahın izniyle yaz bittimi hooop kasım

Canım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne oldu

Canım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne oldu

Merhaba canım hoşgeldin
Neden umutsuzsun bence embriyolarına güven Allahım dilerse ol der olur mucizelere inan Allahım bu sefer yüzüne baksın inşallah dilerim Rabbim seni ve bekleyen herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin

Canım o kötü tecrübe yaşayan herkes öyle bendede oluyor arada
Bende bu sefer hiç kötü bir şey olacağını düşünmüyorum aşkım Allahın izniyle yaz bittimi hooop kasım
Ay sepide kafamız aynı çalışıyor bende kendimi öyle kodladim dedim yaz bitiyor havalar tam soğumadan doguruyorsun ben 36 haftayı hedefledim üstü benim için mucize Ekim sonu doguruyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…