- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.401
Sağol canım benim Allah razı olsun 9+2 canım 10.haftaya giriomuşsun 9 da o öyle sayılıyormuşCanim gözün aydinsenin kaç haftalık oldu kuzum fetal DNA bende yaptiricam ins. Kaçıncı haftada yapılıyordu. 10. Haftada mi?
Çok üzüldüm arkadaşım şimdi nasılsın?Allahım sanada nasip etsin tez vakitte inşAllahArkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Benimde 9+4 canım 1 Mayıs'ta randevum var o zaman ister heralde benden de. Ne kadar olmuş fiyatıSağol canım benim Allah razı olsun 9+2 canım 10.haftaya giriomuşsun 9 da o öyle sayılıyormuş
Hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin inşallahOlsun canim inşallah sağlıklı olsun da yeter ki
Merhaba kızlar, bugün 3.gunum aradı embriyolog 8 tane dollenmis vardı ilk gün, bugün de 1 tanesini 3.gun olarak dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Kaliteleri ile ilgili bisey demedi. Kaliteleri beşinci gün mü belli oluyor? Bir de yarın da aramayacgini söyledi.Yarın 4.gun oluyor. 5.gun arancakmisim bidakine
Fiyatlar uçmuş valla canım 26.600 e denk geldi tl olrakBenimde 9+4 canım 1 Mayıs'ta randevum var o zaman ister heralde benden de. Ne kadar olmuş fiyatı
İnşallah çok teşekkürler sen naptın gidip kan verdin miÖyle düşünme bunun kısmeti yokmuş canım benim bu ay negatif oldu ama diğeri Allah’ın izniyle tutar bu işler nasiptir bunu unutma Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah burada çok insan baya denemeler sonunda kavuşuyor kimisi de ilk deneme de şansonun için bir daha başlarsan eğer ümitli başla ve pozitif ol Allah’ın izniyle inşallah olur
Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.Geçen sene yaşadım ben de çok acıtıyor uzun süre kendime gelemedim ama Allah daha büyük dert vermesin kardeşimArkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Amin Allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum kalbinizden içimi ferahlatınızCanım üzüntünu anlıyorumama benim Şubat transferim negatifti, daha kötü kalitedeki Mart pozitif oldu şuanda 9+3 olduk. Sakın böyle düşünme rabbim gönlüne ferahlık versin kucağına da tez zamanda bebiş
Canım sen pzt kan vermeyecek miydin?Öyle düşünme bunun kısmeti yokmuş canım benim bu ay negatif oldu ama diğeri Allah’ın izniyle tutar bu işler nasiptir bunu unutma Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah burada çok insan baya denemeler sonunda kavuşuyor kimisi de ilk deneme de şansonun için bir daha başlarsan eğer ümitli başla ve pozitif ol Allah’ın izniyle inşallah olur
AminÖyle canım böyle acı yaşamaktansa başta negatif olması her zaman daha az can acıtıyor bende yazın hamile kaldım kaybettim sonra tekrar tüp bebek yaptım dedim Allahım eğer ben tekrardan bu acıları yaşayacaksam baştan negatif olsunve öyle de oldu negatif oldu ama bana çok ağır gelmişti yani pozitif olmakla da iş bitmiyor insan umut bağlıyor kısa sürede hayaller kuruyor ne bilim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın inşallah Amin
Canım benim çok üzüldüm çok zor bir durum ama Rabbim herşeyin bir şekilde sabrını veriyor. Allah'ın izniyle tekrardan toparlanıp yeniden yaparsın ve hayırlı sonucun olsunAmingerçekten yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu Allah'ım kimsye yaşatmasın Dr um da uygun görürse Haziran'da tekrar düşünüyorum inş o zaman hayırlısı olur
Sağ ol canım.Çok üzüldüm arkadaşım şimdi nasılsın?Allahım sanada nasip etsin tez vakitte inşAllah
Amin canım.Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.Geçen sene yaşadım ben de çok acıtıyor uzun süre kendime gelemedim ama Allah daha büyük dert vermesin kardeşim
Amin canım benimCanım benim çok üzüldüm çok zor bir durum ama Rabbim herşeyin bir şekilde sabrını veriyor. Allah'ın izniyle tekrardan toparlanıp yeniden yaparsın ve hayırlı sonucun olsun
Tebrik ederim maşallah sübhanallahcanlarım Merhaba! ben bugun doktor a gittim ve her iki keseyi de gordumay suan çok mutlu oldum valla doktor daha kucucuk dedi ama son adet tarihinden belırleyemıyormuyduk bana transfer tarihini söyle dedi 6 nisan dedim 5 haftalık dedi normalde adete16 mart ta girdim şuan yarından sonra 6 hafaya girmem lazım anlamadım valla neyse iyi olsunlarda doktor önce evet bak dedi bir tane kese dedi ben de hocam iyice bi gezin iki tane transfer ettik dedim bi baktı aaaa evetikincisi de burda dedi valla çok garip hissedıyorum arkadaşlar
Allah gözlerini doyursun 4,5 sene öncede Pahaliydi. Biliyorlar bunlara ne dersek yapıyorlar nasıl olsa diye bindiriyorlarFiyatlar uçmuş valla canım 26.600 e denk geldi tl olrak
Rabbim sabırlar ve acil şifalar versin çok üzüldümArkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Evet canım benim 9 embriyom oldu. 3. gün biri donduruldu kalanı 5. güne gönderildi ama hiçbiri başaramadı maalesef imha edildi. Şimdi dondurulmuş 3. gün transferi olucam adet bekliyorumMerhaba kızlar, bugün 3.gunum aradı embriyolog 8 tane dollenmis vardı ilk gün, bugün de 1 tanesini 3.gun olarak dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Kaliteleri ile ilgili bisey demedi. Kaliteleri beşinci gün mü belli oluyor? Bir de yarın da aramayacgini söyledi.Yarın 4.gun oluyor. 5.gun arancakmisim bidakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?