Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar, bugün 3.gunum aradı embriyolog 8 tane dollenmis vardı ilk gün, bugün de 1 tanesini 3.gun olarak dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Kaliteleri ile ilgili bisey demedi. Kaliteleri beşinci gün mü belli oluyor? Bir de yarın da aramayacgini söyledi.Yarın 4.gun oluyor. 5.gun arancakmisim bidakine

Merhaba canım
Benim doktorda ilk gün aradı bir daha aramayacağım dedi direk 5. Gün transfere gel demişti ilk gün bana dediği embriyoların içeriğini bilemiyorum ama kaliteli görünüyorlar dedi 5. Güne iki adet blast olmuştu diğerleri geriden geldi birini de 6. Gün dondurdular diğeri durdu maalesef ve transfer günü bana embriyoların kalitelerini söyledi seninkini de 5. Gün söylerler inşallah dilerim hepsi 5. Güne ulaşır Amin

İnşallah çok teşekkürler sen naptın gidip kan verdin mi

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.Geçen sene yaşadım ben de çok acıtıyor uzun süre kendime gelemedim ama Allah daha büyük dert vermesin kardeşim

Amin Allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum kalbinizden içimi ferahlatınız

Canım sen pzt kan vermeyecek miydin? ( nasıl oldu ben seni pozitif sanıyordum.Allah yardımcın olsun senin de.İnşallah hayrımıza olan evlatlarımıza kavuşuruz

Amin gerçekten yaşayan bilir ne kadar zor olduğunuAllah'ım kimsye yaşatmasın Dr um da uygun görürse Haziran'da tekrar düşünüyorum inş o zaman hayırlısı olur

Amin gerçekten yaşayan bilir ne kadar zor olduğunuAllah'ım kimsye yaşatmasın Dr um da uygun görürse Haziran'da tekrar düşünüyorum inş o zaman hayırlısı olur
Canım benim çok üzüldüm çok zor bir durum ama Rabbim herşeyin bir şekilde sabrını veriyor. Allah'ın izniyle tekrardan toparlanıp yeniden yaparsın ve hayırlı sonucun olsun

Tebrik ederim maşallah sübhanallah Rabbim sağlıcakla ikisini de kucağınıza almayı da nasip eylesin

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Rabbim sabırlar ve acil şifalar versin çok üzüldüm. Inşallah eskisinden daha güçlü ve metanetli bir şekilde devam edin hayatınıza Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size

Evet canım benim 9 embriyom oldu. 3. gün biri donduruldu kalanı 5. güne gönderildi ama hiçbiri başaramadı maalesef imha edildi. Şimdi dondurulmuş 3. gün transferi olucam adet bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…