- 23 Mart 2022
- 205
- 240
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.381
Çok şükür RABBIM sonuna kadar hep böyle mutlu haberler almayı nasip etsin inşallahcanlarım Merhaba! ben bugun doktor a gittim ve her iki keseyi de gordumay suan çok mutlu oldum valla doktor daha kucucuk dedi ama son adet tarihinden belırleyemıyormuyduk bana transfer tarihini söyle dedi 6 nisan dedim 5 haftalık dedi normalde adete16 mart ta girdim şuan yarından sonra 6 hafaya girmem lazım anlamadım valla neyse iyi olsunlarda doktor önce evet bak dedi bir tane kese dedi ben de hocam iyice bi gezin iki tane transfer ettik dedim bi baktı aaaa evetikincisi de burda dedi valla çok garip hissedıyorum arkadaşlar
ay hayatım valla dayanamadım gıdım baktımMaşallahsübhanallah sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah Amin
Hangi ara gittin canısı haftaya giderim dedin dayanamadın yine neyse ki gördün artık rahatla biraz
Kuzum görmüşsün bebisini hadi gözün aydın olsunCanım muhtemelen yolktur çünkü bebiş 6.haftanın başı görünmeye başlıyormuş benim dr öyle dedi
ay hayatım valla dayanamadım gıdım baktımama daha görünmediler keseler tek göründü kücükler daha dedi insallah öyledir cnm rahatlayamıyorum bir türlü insallah diğer hafta bebişlerim kendini gösterir canım hicbirsey çekmiyor midem bulanıyor herseyden hatta yemek kokusu gelse bana midem kalkıyor oradan uzaklaşmak istiyorum yaa kusamıyorum ama kusmaktan beter oluyorum
y cnm benim allahım insallah bu mübarek cuma gününde senin yüzünü de güldürür sen de mutlu olursun insallah bebeğim herkesin inşallah yüzü bu cuma günü sevinç gözyaşlarıyla dolar ben 5 yıldır bu hasreti bekledim allahım şükürler olsun ki bir değil iki tane nasip ettiÇok şükür RABBIM sonuna kadar hep böyle mutlu haberler almayı nasip etsin inşallahböyle güzel haberler verdiginiz de o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam
Canim gözün aydinGittim bitanem çok şükür iyi görünüyor hala bira dinlen dedi lekelenmelerden dolayı onun dışında iyiyim bira rahatladım gidince kan verdim fetal için bakalım dua et teyzesibide ben teyzoşumu görsem hayır illa pzrtesyi mi bekliyoruz ben hiç sizi beklettim mi gittim hergğn yaptım
Valla ben de aynı canım yaşadıklarımdan sonra üzülemiyorum da hiç bir şeye .Hiç canını sıkma bende senin gibiydim 6.haftada kanama olunca çok korktum hemen gittim acile.9. haftada olunca hiç gitmedimhemde 3 gün sürdü lekelenme dedim yaşlandım artık piskoloji kalmadi Rabbime bıraktım.
Canım çok üzüldümArkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Çok sağ ol canımCanım çok üzüldümRabbim yardımcın olsun acının tarifi yok biliyorum yaşadım Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ins.
Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun
Sağ ol canım benimAyy canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ya Gerçekten çok zor bir süreç Rabbim sabır versin gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah canımsın sana sımsıkı sarılıyorum
Sağ ol canım benimYa bende daha bugün seni soracaktım kaç gündür görünmedin diye aklımdaydın ne kadar zorbir günlerin içindeymişsin gerçekten çok üzüldüm Allahım sabır versin
Sağ ol canım benimAllah kimseye yaşatmasın kalbini duyup sonra böyle bir son çok zor
Allah kimseye negatif testler ya da kan sonuçları göstermesin hep pozitif ve güzel ilerlesinAma baştan negatif gören arkadaşlar evet üzülecekler ama benim gibi bir son görmekten daha kolay olacak atlatmalari
Ben transferden önce başlamıştım hala devam ediyorumHayır kullanmamıştım bu transferde başlayacağız nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?