Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür RABBIM sonuna kadar hep böyle mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberler verdiginiz de o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam

Maşallah sübhanallah sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah Amin
Hangi ara gittin canısı haftaya giderim dedin dayanamadın yine neyse ki gördün artık rahatla biraz
ay hayatım valla dayanamadım gıdım baktım ama daha görünmediler keseler tek göründü kücükler daha dedi insallah öyledir cnm rahatlayamıyorum bir türlü insallah diğer hafta bebişlerim kendini gösterir canım hicbirsey çekmiyor midem bulanıyor herseyden hatta yemek kokusu gelse bana midem kalkıyor oradan uzaklaşmak istiyorum yaa kusamıyorum ama kusmaktan beter oluyorum

Canım Rahatla henüz çok erken bir hafta sonra daha net görünecektir gün gün büyüyorlar önemli olan sağlıklı olmaları sağlıcakla büyümeleri inşallah Amin
Rabbim şifa versin inşallah geçer zamanla

yaaa a
Çok şükür RABBIM sonuna kadar hep böyle mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberler verdiginiz de o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam
y cnm benim allahım insallah bu mübarek cuma gününde senin yüzünü de güldürür sen de mutlu olursun insallah bebeğim herkesin inşallah yüzü bu cuma günü sevinç gözyaşlarıyla dolar ben 5 yıldır bu hasreti bekledim allahım şükürler olsun ki bir değil iki tane nasip etti

Canim gözün aydin senin kaç haftalık oldu kuzum fetal DNA bende yaptiricam ins. Kaçıncı haftada yapılıyordu. 10. Haftada mi?

Valla ben de aynı canım yaşadıklarımdan sonra üzülemiyorum da hiç bir şeye .

kızlar benim canım çok fazla abur cubur çekiyor ya acaba nıye suan iki paket mısra cipsi yedim yemek yemek istemiyorum midem almıyor tiksindim yemeklerden

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah hepinize yardımcı olsun Hepinizin kucağını bebislerle doldursun

Ayy canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ya Gerçekten çok zor bir süreç Rabbim sabır versin gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah canımsın sana sımsıkı sarılıyorum

Ya bende daha bugün seni soracaktım kaç gündür görünmedin diye aklımdaydın ne kadar zor bir günlerin içindeymişsin gerçekten çok üzüldüm Allahım sabır versin

Sağ ol canım benimAllah kimseye yaşatmasın kalbini duyup sonra böyle bir son çok zor

Amin canım benim seni çok iyi anlıyorum gerçekten ne desem senin acını dindiremem ki
Çünkü kendimde yaşadım şu an çok üzüldüm
Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah ne desem bilmiyorum

Allah kimseye negatif testler ya da kan sonuçları göstermesin hep pozitif ve güzel ilerlesin Ama baştan negatif gören arkadaşlar evet üzülecekler ama benim gibi bir son görmekten daha kolay olacak atlatmalari

Allah kimseye negatif testler ya da kan sonuçları göstermesin hep pozitif ve güzel ilerlesin Ama baştan negatif gören arkadaşlar evet üzülecekler ama benim gibi bir son görmekten daha kolay olacak atlatmalari

Öyle canım böyle acı yaşamaktansa başta negatif olması her zaman daha az can acıtıyor bende yazın hamile kaldım kaybettim sonra tekrar tüp bebek yaptım dedim Allahım eğer ben tekrardan bu acıları yaşayacaksam baştan negatif olsun ve öyle de oldu negatif oldu ama bana çok ağır gelmişti yani pozitif olmakla da iş bitmiyor insan umut bağlıyor kısa sürede hayaller kuruyor ne bilim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…