Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

canlarım Merhaba! ben bugun doktor a gittim ve her iki keseyi de gordum :nazar:ay suan çok mutlu oldum valla doktor daha kucucuk dedi ama son adet tarihinden belırleyemıyormuyduk bana transfer tarihini söyle dedi 6 nisan dedim 5 haftalık dedi normalde adete16 mart ta girdim şuan yarından sonra 6 hafaya girmem lazım anlamadım valla neyse iyi olsunlarda doktor önce evet bak dedi bir tane kese dedi ben de hocam iyice bi gezin iki tane transfer ettik dedim bi baktı aaaa evetikincisi de burda dedi :nazar::anneadayı:valla çok garip hissedıyorum arkadaşlar
Çok şükür RABBIM sonuna kadar hep böyle mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah🤲 böyle güzel haberler verdiginiz de o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam🤗

Maşallah 🧿 sübhanallah sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah Amin 🤲🥹
Hangi ara gittin canısı haftaya giderim dedin dayanamadın yine neyse ki gördün artık rahatla biraz ❤️
ay hayatım valla dayanamadım gıdım baktım :halay:ama daha görünmediler keseler tek göründü kücükler daha dedi insallah öyledir cnm rahatlayamıyorum bir türlü insallah diğer hafta bebişlerim kendini gösterir canım hicbirsey çekmiyor midem bulanıyor herseyden hatta yemek kokusu gelse bana midem kalkıyor oradan uzaklaşmak istiyorum yaa kusamıyorum ama kusmaktan beter oluyorum

ay hayatım valla dayanamadım gıdım baktım :halay:ama daha görünmediler keseler tek göründü kücükler daha dedi insallah öyledir cnm rahatlayamıyorum bir türlü insallah diğer hafta bebişlerim kendini gösterir canım hicbirsey çekmiyor midem bulanıyor herseyden hatta yemek kokusu gelse bana midem kalkıyor oradan uzaklaşmak istiyorum yaa kusamıyorum ama kusmaktan beter oluyorum

Canım Rahatla henüz çok erken bir hafta sonra daha net görünecektir gün gün büyüyorlar önemli olan sağlıklı olmaları sağlıcakla büyümeleri inşallah Amin 🤲🥰
Rabbim şifa versin inşallah geçer zamanla 🥲

yaaa a
Çok şükür RABBIM sonuna kadar hep böyle mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah🤲 böyle güzel haberler verdiginiz de o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam🤗
y cnm benim allahım insallah bu mübarek cuma gününde senin yüzünü de güldürür sen de mutlu olursun insallah bebeğim herkesin inşallah yüzü bu cuma günü sevinç gözyaşlarıyla dolar ben 5 yıldır bu hasreti bekledim allahım şükürler olsun ki bir değil iki tane nasip etti

:nazar: :nazar: :emir_bebek:

Gittim bitanem çok şükür iyi görünüyor hala bira dinlen dedi lekelenmelerden dolayı onun dışında iyiyim bira rahatladım gidince kan verdim fetal için bakalım dua et teyzesi🤲bide ben teyzoşumu görsem hayır illa pzrtesyi mi bekliyoruz ben hiç sizi beklettim mi gittim hergğn yaptım😀😀😀😀
Canim gözün aydin🧿 senin kaç haftalık oldu kuzum fetal DNA bende yaptiricam ins. Kaçıncı haftada yapılıyordu. 10. Haftada mi?

Hiç canını sıkma bende senin gibiydim 6.haftada kanama olunca çok korktum hemen gittim acile.9. haftada olunca hiç gitmedim 😅 hemde 3 gün sürdü lekelenme dedim yaşlandım artık piskoloji kalmadi Rabbime bıraktım. 🙏
Valla ben de aynı canım yaşadıklarımdan sonra üzülemiyorum da hiç bir şeye .

kızlar benim canım çok fazla abur cubur çekiyor ya acaba nıye suan iki paket mısra cipsi yedim yemek yemek istemiyorum midem almıyor tiksindim yemeklerden

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.😔Allah hepinize yardımcı olsun 🙏 Hepinizin kucağını bebislerle doldursun 🙏

Ayy canım benim nasıl üzüldüm anlatamam ya Gerçekten çok zor bir süreç Rabbim sabır versin gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah canımsın sana sımsıkı sarılıyorum 😭

Ya bende daha bugün seni soracaktım kaç gündür görünmedin diye aklımdaydın ne kadar zor 😞 bir günlerin içindeymişsin gerçekten çok üzüldüm Allahım sabır versin 🤲😪

Sağ ol canım benim🙏Allah kimseye yaşatmasın kalbini duyup sonra böyle bir son çok zor😔

Amin canım benim seni çok iyi anlıyorum gerçekten ne desem senin acını dindiremem ki 😭
Çünkü kendimde yaşadım şu an çok üzüldüm 😔
Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 ne desem bilmiyorum

Allah kimseye negatif testler ya da kan sonuçları göstermesin hep pozitif ve güzel ilerlesin 🙏Ama baştan negatif gören arkadaşlar evet üzülecekler ama benim gibi bir son görmekten daha kolay olacak atlatmalari🙏

Allah kimseye negatif testler ya da kan sonuçları göstermesin hep pozitif ve güzel ilerlesin 🙏Ama baştan negatif gören arkadaşlar evet üzülecekler ama benim gibi bir son görmekten daha kolay olacak atlatmalari🙏

Öyle canım böyle acı yaşamaktansa başta negatif olması her zaman daha az can acıtıyor bende yazın hamile kaldım kaybettim sonra tekrar tüp bebek yaptım dedim Allahım eğer ben tekrardan bu acıları yaşayacaksam baştan negatif olsun 😭 ve öyle de oldu negatif oldu ama bana çok ağır gelmişti yani pozitif olmakla da iş bitmiyor insan umut bağlıyor kısa sürede hayaller kuruyor ne bilim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın inşallah Amin 🤲😢

Back
X