Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım 6. Haftada oluyor galiba benimde olmuştu. Gönlünü ferah tut biliyorum zor ama benimde 3. Hamileliğim hiçbiri normal değildi hepsi ayrı vaka. 9. Haftada da oldu lekelenme ağrı da vardı sonra bir baktım adet zamanımmis acaba dedim o zamanlar mi oluyor. Ben 8 haftalık gittiğimde de doktorum net görmek için alttan baktı seninki neden çekiniyor anlamadım.

Değiştireceğim doktorumu canım bilmiyorum inatla bakmıyor .şuan devam etmiyor peçeteye silince fitilin etkisiyle çok açık kahve leke geliyor .inşaallah bir problem yoktur .bu lekelenmeden çok kafama takılan embriyoyu hala görememiş olmak aslında 6+0 şuan .karından baktığımız için mi yoksa embriyo hala oluşmadı mı bir problem mi var bunu merak ediyorum en çok

Amin Allah razı olsun yapacak bişey yok herşey nasip kısmet iki embriyom daha var onlarda denicez yine bakalım ümitsiz olmamaya çalışıyorum ama işte birinci tutmadıgsa o niye tutsun diyorum
Canım üzüntünu anlıyorum ama benim Şubat transferim negatifti, daha kötü kalitedeki Mart pozitif oldu şuanda 9+3 olduk. Sakın böyle düşünme rabbim gönlüne ferahlık versin kucağına da tez zamanda bebiş

Böyle tek bir noktada batma oluyor arada şuan canım başka ağrım kalmadı ama korkutuyor beni ister istemez

Canım kötü düşünme 6 haftalık diyorsun nasıl görünsün karından mümkün degil. Benim doktorum perinatolog prof. Adam 8+2de karından rahat göremiyorum alttan bakicam izninizle dedi öyle yorum yapabildi. Hiç içine kötü bir his getirme

Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak

Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
Ben daha çok alıyorum
Benim 1 kalçadan 1 göbekten iğne
Sabah akşam fitil
Ve sabah 6 akşam 6 hap olarak ilaç kullaniyorum

İnşaallah canım inşaallah zaten embriyo vardır şuan dimi vajinal baksa görürdük dediğin gibi .Allahın izniyle inşaallah öyledir ve sağlıkla devam eder.

canlarım Merhaba! ben bugun doktor a gittim ve her iki keseyi de gordum ay suan çok mutlu oldum valla doktor daha kucucuk dedi ama son adet tarihinden belırleyemıyormuyduk bana transfer tarihini söyle dedi 6 nisan dedim 5 haftalık dedi normalde adete16 mart ta girdim şuan yarından sonra 6 hafaya girmem lazım anlamadım valla neyse iyi olsunlarda doktor önce evet bak dedi bir tane kese dedi ben de hocam iyice bi gezin iki tane transfer ettik dedim bi baktı aaaa evetikincisi de burda dedi valla çok garip hissedıyorum arkadaşlar

Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak

Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
benim de benzer,
progestan fitil sabah2 akşam2
progestan dex sabah akşam
estroferm sabah 2 akşam 2
prednol 1
duphaston sabah öğlen akşam

kan sulandırıcı iğne ve hapı lekelenmem gelince kestirdi bana. Bunlara ilave vitamin var bir de. Gayet normal yani :)

yani 2 günde bir en az 2 kat artışı birkaç defa görünce doktor kese randevusu veriyor. Senin de artışın yeterlidir ki çağırmıştır. İçin rahat edecekse ver test bir kez daha

Vardır tabiki kan testin normal ciktiysa sen için rahat etmiyorsa başka bir doktora git baktir kuzum için rahat etsin
Öyle yapacağım canım evet .kan testimi uzun süre takip ettim normal arttı .Yolk sac da var boş gebelik değil diyor doktor ama görmeyince işte bir de böyle kanama olunca kafama daha çok takıldı

Maşallah sübhanallah sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah Amin
Hangi ara gittin canısı haftaya giderim dedin dayanamadın yine neyse ki gördün artık rahatla biraz

Öyle yapacağım canım evet .kan testimi uzun süre takip ettim normal arttı .Yolk sac da var boş gebelik değil diyor doktor ama görmeyince işte bir de böyle kanama olunca kafama daha çok takıldı
Hiç canını sıkma bende senin gibiydim 6.haftada kanama olunca çok korktum hemen gittim acile.9. haftada olunca hiç gitmedim hemde 3 gün sürdü lekelenme dedim yaşlandım artık piskoloji kalmadi Rabbime bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…