Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

O zaman danışayım bakalım ne diyecek. Hoşbuldumm teşekkür ederim 3 opu sonrası ilk transferim bu, çok heyecanlıyım bakalım inşallah olur normalde test günüm 11.gün ama ben pazartesi 7.günde bi vericem bakalım ne çıkacak

Çok uğraşlar vermişsin umarım yaşadıklarına değecek güzel pozitif haberler Alırsın inşallah Amin Allahım yüzünü güldürsün inşallah

Çok uğraşlar vermişsin umarım yaşadıklarına değecek güzel pozitif haberler Alırsın inşallah Amin Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Yaa evet transfer aşamasına gelmek kolay olmadı inşallah yaşadığım sıkıntılar transfere kadardır, bundan sonra kolaylıkla olur. Şimdilik ilerisini düşünmek istemiyorum. Hepimizin dileği en kısa zamanda olsun inşallah

Merhaba Sevgili Yuppi,

Benim transferimden hemen sonra hemşirem geldi ve dediki küçük küçük lekelenmeler bu sürede olursa hiç endiselenme ,hastaneden çıkıp otele geldgmzde çamaşırmda kibrit kutusunun yarısı kadar pembe leke vardı ,ikinci gün yine aynı şekilde duş aldım duştan sonra oldu sonra tabi korktum aradım hemşireyi kılcal damarlar hassaslasabiliyor korkulck hicbirsey yok dedi bir daha da olmadı ,istersen sen de bı hemsireni arayıp danış sonuç olarak bir dünya para döktup bizimle ilgilnmek onların görevi

Canım çok zor Allahım yüreğinize ferahlık versin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun bu durumda ne desem seni teselli etmez ama Allahtan ümit kesilmez Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin

Selam kızlar
Dün regl oldum ve bugün başka bi doktora gideyim o ne dicek dedim. Gerçekten Allah doktorun hayırlısını versin. Adamın muayenesi 10 saniye felan. Hemen kan testi istedi. Kan sonucuna baktı istersen hemen başlayalım dedi. Ben şok bu kadar yani. Kaç folikül var diyorum. Doğru tedaviyle 4-5 yumurta çıkar diyor. Kaç mm diyorum başka bişey söylüyor bana. Hey Allahım dedim hemen soluğu eski doktorumda aldım.
Yani adam iyice kontrol etti sağ sol kaç mm ne varsa söyledi. İşte bu yani.
Neyse o da 2 folikül var dedi.büyüklükleri 9-8 mm dedi. Kanamalı bi yumurtalık kistim varmış. Pazartesi gel tekrar bakalım dedi. Umarım gider ona göre bakalım dedi. Geçen ay da 2 vardı sonra bir adet kalmıştı o da içi boş çıkmıştı. Bu ay o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum.
Ne diyorsunuz ?

Amin Allah razı olsun yapacak bişey yok herşey nasip kısmet iki embriyom daha var onlarda denicez yine bakalım ümitsiz olmamaya çalışıyorum ama işte birinci tutmadıgsa o niye tutsun diyorum

Aleyküm selam canım benim hoşgeldin
Bu süreçte vitamin falan kullandın mı peki insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan ama Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin sen kendini nasıl hissediyorsun hazır mısın peki iyi düşün öyle karar ver canım

Amin Allah razı olsun yapacak bişey yok herşey nasip kısmet iki embriyom daha var onlarda denicez yine bakalım ümitsiz olmamaya çalışıyorum ama işte birinci tutmadıgsa o niye tutsun diyorum

Öyle düşünme bunun kısmeti yokmuş canım benim bu ay negatif oldu ama diğeri Allah’ın izniyle tutar bu işler nasiptir bunu unutma Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah burada çok insan baya denemeler sonunda kavuşuyor kimisi de ilk deneme de şans onun için bir daha başlarsan eğer ümitli başla ve pozitif ol Allah’ın izniyle inşallah olur

Balık yağı ve D vitamini kullandım başka bişey kullanmadım. Avakado ve kabak çekirdeği yedim. Organik yumurta aldım özellikle. Bunlar yeter diye düşündüm. K diğer aylar 5 mm çıkıyordu. Bu ay 9-8 mm çıktı. Pazartesi doktorum bakacak o kist gitmişse tekrar konuşalım dedi.

Hadi inşallah dilerim her şey gönlünce güzel olsun Amin yaban mersini ve kabak çekirdeği yemeye devam et iyi gelecek bu süreçte organik yumurtada günlük yemeye çalış dilerim bu sefer her şey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle inşallah Amin

Çok saol canım. İnşallah pazartesi güzel haberlerini alırız. Tüm diğer bekleyen arkadaşlara da umarım dilediğiniz olur. Dileğimiz olur. Kötü niyetimiz yok rabbim senden sağlıklı bir evlat istiyoruz

Amin Ecmain inşallah dilerim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…