- 26 Şubat 2025
- 89
- 133
- 8
- 31
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.341
Balım geçmiş olsun bol bol dinlen korkma bi şey olmaz , oğluma hamileylen 6-8 hafta arası sanırım bende de olmuştu kahverengi lekelenme canını sıkma iyi düşün iyi olacakAllah razı olsun canım amin inşaallah .Rabbim cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı inşaallah
Her gebelik aynı değil sürekli aynı artışlar olacak diye bir şey yok. Artış hızı 2 günde bir en az %60 olmalı demişti benim hemşirem önemli olan bu. Sağlıkla gelsin değerleriniz güzelce artsın iyi düşünün iyi olur8.günüm bugün 6. Gün de yaptım 5.90 çıktı
O zaman danışayım bakalım ne diyecek. Hoşbuldumm teşekkür ederimAleyküm selamcanım hoşgeldin hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin ❤
Erken değil 5. Gün embriyosu normalde transfer sonrası 48 saat içinde tutunmaması gerekiyor senin bebiş şu an yerleşmiş olabilir önemli olan kanın rengi ve artmaması istersen yine de hemşirene danış için rahat etsin herşey gönlünce olsun inşallah Amin
O zaman danışayım bakalım ne diyecek. Hoşbuldumm teşekkür ederim3 opu sonrası ilk transferim bu, çok heyecanlıyım bakalım inşallah olur normalde test günüm 11.gün ama ben pazartesi 7.günde bi vericem bakalım ne çıkacak
Yaa evet transfer aşamasına gelmek kolay olmadıÇok uğraşlar vermişsin umarımyaşadıklarına değecek güzel pozitif haberler Alırsın inşallah Amin Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Çok teşekkür ederimHayır istenmedi en son opuya 1 gün kala tüm testlerim yapıldı doktorum taze transfer için uygun dedi Opudan sonra tekrar tahlil yapmadılar sadece rahim kalınlığı ölçüldü doktorum uygun dedi transfer için
Merhaba Sevgili Yuppi,Herkese selamlarben 22 nisanda 1 adet 5ab pgt’li embriyo transferi oldum. Progestan ve oksapar iğne, bir de coraspin 100 mg tablet kullanıyorum.
Bugün çok az pembe renkte lekelenmem oldu. Olumlu düşünmek istiyorum ama transfer gününü de sayarsak 4.gün oluyor. Yerleşme lekelenmesi vb için çok erken değil mi sizce? Hemşireyi haberdar etsem mi bilemedim
Hiç iyi gitmedi maaalesef bu gün kan verelim dedik oda negatif çıktı yani anlicagın modeller dibe vurdu resmen eşimde bende baya yıkıldık çünkü çok umutluyduk kesin olucak diyorduk hiçbir sorun yoktu çünkü ama işte olmadı
Amiin canım Allah razı olsunAmin canım benim Allah razı olsun dualarım seninle inşallah Rabbim yardımcın olsun bebeğinin sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah dilerim vakti gelmiştir sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain
Hiç iyi gitmedi maaalesef bu gün kan verelim dedik oda negatif çıktı yani anlicagın modeller dibe vurdu resmen eşimde bende baya yıkıldık çünkü çok umutluyduk kesin olucak diyorduk hiçbir sorun yoktu çünkü ama işte olmadı
İnşaallah canım inşaallah bir şey olmazBalım geçmiş olsun bol bol dinlen korkma bi şey olmaz , oğluma hamileylen 6-8 hafta arası sanırım bende de olmuştu kahverengi lekelenme canını sıkma iyi düşün iyi olacak
Amin Allah razı olsun yapacak bişey yok herşey nasip kısmet iki embriyom daha var onlarda denicez yine bakalım ümitsiz olmamaya çalışıyorum ama işte birinci tutmadıgsa o niye tutsun diyorumCanım çok zorAllahım yüreğinize ferahlık versin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun bu durumda ne desem seni teselli etmez ama Allahtan ümit kesilmez Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Selam kızlar
Dün regl oldum ve bugün başka bi doktora gideyim o ne dicek dedim. Gerçekten Allah doktorun hayırlısını versin. Adamın muayenesi 10 saniye felan. Hemen kan testi istedi. Kan sonucuna baktı istersen hemen başlayalım dedi. Ben şok bu kadar yani. Kaç folikül var diyorum. Doğru tedaviyle 4-5 yumurta çıkar diyor. Kaç mm diyorum başka bişey söylüyor bana. Hey Allahım dedim hemen soluğu eski doktorumda aldım.
Yani adam iyice kontrol etti sağ sol kaç mm ne varsa söyledi. İşte bu yani.
Neyse o da 2 folikül var dedi.büyüklükleri 9-8 mm dedi. Kanamalı bi yumurtalık kistim varmış. Pazartesi gel tekrar bakalım dedi. Umarım gider ona göre bakalım dedi. Geçen ay da 2 vardı sonra bir adet kalmıştı o da içi boş çıkmıştı. Bu ay o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum.
Ne diyorsunuz ?
Amin Allah razı olsun yapacak bişey yok herşey nasip kısmet iki embriyom daha var onlarda denicez yine bakalım ümitsiz olmamaya çalışıyorum ama işte birinci tutmadıgsa o niye tutsun diyorum
Amin hepimizin inşallahHer gebelik aynı değil sürekli aynı artışlar olacak diye bir şey yok. Artış hızı 2 günde bir en az %60 olmalı demişti benim hemşirem önemli olan bu. Sağlıkla gelsin değerleriniz güzelce artsın iyi düşünün iyi olur
Balık yağı ve D vitamini kullandım başka bişey kullanmadım. Avakado ve kabak çekirdeği yedim. Organik yumurta aldım özellikle. Bunlar yeter diye düşündüm. K diğer aylar 5 mm çıkıyordu. Bu ay 9-8 mm çıktı. Pazartesi doktorum bakacak o kist gitmişse tekrar konuşalım dedi.Aleyküm selam canım benim hoşgeldin
Bu süreçte vitamin falan kullandın mı peki insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan ama Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Aminsen kendini nasıl hissediyorsun hazır mısın peki iyi düşün öyle karar ver canım
Balık yağı ve D vitamini kullandım başka bişey kullanmadım. Avakado ve kabak çekirdeği yedim. Organik yumurta aldım özellikle. Bunlar yeter diye düşündüm. K diğer aylar 5 mm çıkıyordu. Bu ay 9-8 mm çıktı. Pazartesi doktorum bakacak o kist gitmişse tekrar konuşalım dedi.
Çok saol canım. İnşallah pazartesi güzel haberlerini alırız. Tüm diğer bekleyen arkadaşlara da umarım dilediğiniz olur. Dileğimiz olur. Kötü niyetimiz yok rabbim senden sağlıklı bir evlat istiyoruzHadi inşallah dilerim her şey gönlünce güzel olsun Amin yaban mersinive kabak çekirdeği yemeye devam et iyi gelecek bu süreçte organik yumurtada günlük yemeye çalış dilerim bu sefer her şey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle inşallah Amin
Çok saol canım. İnşallah pazartesi güzel haberlerini alırız. Tüm diğer bekleyen arkadaşlara da umarım dilediğiniz olur. Dileğimiz olur. Kötü niyetimiz yok rabbim senden sağlıklı bir evlat istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?