- Konu Sahibi mayala katar
- #16.361
Canım 6. Haftada oluyor galiba benimde olmuştu. Gönlünü ferah tut biliyorum zor ama benimde 3. Hamileliğim hiçbiri normal değildi hepsi ayrı vaka. 9. Haftada da oldu lekelenme ağrı da vardı sonra bir baktım adet zamanımmis acaba dedim o zamanlar mi oluyor. Ben 8 haftalık gittiğimde de doktorum net görmek için alttan baktı seninki neden çekiniyor anlamadım.Amin inşaallah canım Allah razı olsun tüp bebek doktorum koyu kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi .Yaşadığım yerde kese görmeye gittiğim doktora gittim yine kese iyi dedi ama yanında küçük bir kanama alanı olduğunu söyledi .ağızdan progestan yazdı yolladı .Sat a göre 6 haftalığım karından bakıyor vajinal bakmak istemiyor embriyo görünmüyor hala .Yolk sac var boş gebelik değil dedi ama ben anlamadım yani 6: haftada embriyo kalp atışı görüyor insanlar .Eve geldim uzanıyorum şuan kahve şeklinde peçeteye silince geliyor o kadar Allaha emanet ne diyim artık canım elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahı .Zaten hiç normal bir hamileliğim olmadı yani hep bir stres korku![]()