- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.752
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.321
Opu ile transfer günü arasında estradiol ve progesteron istendi mi sizden?
Aayy nasıl çıkıyor koyulaşmaaa
İnşallah katlanarak artar canım benim
8.günüm bugün 6. Gün de yaptım 5.90 çıktıBugün kaçıncı günündü canım
8.günüm bugün 6. Gün de yaptım 5.90 çıktı
Dün değil önceki gün akşam üstü verdimDiğer kanı dün mü vermiştin öyleyse iyi artmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin Amin
İnşallah elim kalbimde bekliyormAnladım canım benim İnşallah diğer kan sonucun belirleyecek durumunu dilerim sağlıcakla devam eder inşallah Amin
Dün değil önceki gün akşam üstü verdim
Amin inşallah canım dualarınız bana moral veriyo inşallah bebeişim benimledir aminnnnEvet canım şimdi hatırladım dur bakalım gebelik gerçekleşmiş şu an önemli olan diğer kan testin sonuçları inşallah sağlıcakla güzelce değerlerin katlansın Amin
Amin inşallah canım dualarınız bana moral veriyo inşallah bebeişim benimledir aminnnn
Canım valla ne desem yalan olur hiç sormadım doktora ben
Gittim bitanem çok şükür iyi görünüyor hala bira dinlen dedi lekelenmelerden dolayı onun dışında iyiyim bira rahatladım gidince kan verdim fetal için bakalım dua et teyzesiGittin mi doktora bacımsu
Gittim bitanem çok şükür iyi görünüyor hala bira dinlen dedi lekelenmelerden dolayı onun dışında iyiyim bira rahatladım gidince kan verdim fetal için bakalım dua et teyzesibide ben teyzoşumu görsem hayır illa pzrtesyi mi bekliyoruz ben hiç sizi beklettim mi gittim hergğn yaptım
Yerleşme süreci herkeste aynı olmaz ki yerleşme kanaması da olabilir ama siz mutlaka hemşirenize haber verin bir an önce. Geçmiş olsun iyi düşünün iyi olsunHerkese selamlarben 22 nisanda 1 adet 5ab pgt’li embriyo transferi oldum. Progestan ve oksapar iğne, bir de coraspin 100 mg tablet kullanıyorum.
Bugün çok az pembe renkte lekelenmem oldu. Olumlu düşünmek istiyorum ama transfer gününü de sayarsak 4.gün oluyor. Yerleşme lekelenmesi vb için çok erken değil mi sizce? Hemşireyi haberdar etsem mi bilemedim
Herkese selamlarben 22 nisanda 1 adet 5ab pgt’li embriyo transferi oldum. Progestan ve oksapar iğne, bir de coraspin 100 mg tablet kullanıyorum.
Bugün çok az pembe renkte lekelenmem oldu. Olumlu düşünmek istiyorum ama transfer gününü de sayarsak 4.gün oluyor. Yerleşme lekelenmesi vb için çok erken değil mi sizce? Hemşireyi haberdar etsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?