Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Opu ile transfer günü arasında estradiol ve progesteron istendi mi sizden?

Hayır istenmedi en son opuya 1 gün kala tüm testlerim yapıldı doktorum taze transfer için uygun dedi Opudan sonra tekrar tahlil yapmadılar sadece rahim kalınlığı ölçüldü doktorum uygun dedi transfer için

Diğer kanı dün mü vermiştin öyleyse iyi artmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin Amin

Pazartesi günü ver bence artık verme hem kesin sonuç alırsın Allahım yüzünü güldürsün inşallah Amin beni de haberdar edersin inşallah

Gittin mi doktora bacımsu
Gittim bitanem çok şükür iyi görünüyor hala bira dinlen dedi lekelenmelerden dolayı onun dışında iyiyim bira rahatladım gidince kan verdim fetal için bakalım dua et teyzesibide ben teyzoşumu görsem hayır illa pzrtesyi mi bekliyoruz ben hiç sizi beklettim mi gittim hergğn yaptım

Herkese selamlar ben 22 nisanda 1 adet 5ab pgt’li embriyo transferi oldum. Progestan ve oksapar iğne, bir de coraspin 100 mg tablet kullanıyorum.
Bugün çok az pembe renkte lekelenmem oldu. Olumlu düşünmek istiyorum ama transfer gününü de sayarsak 4.gün oluyor. Yerleşme lekelenmesi vb için çok erken değil mi sizce? Hemşireyi haberdar etsem mi bilemedim

Oy oy maşallah büyüsün sağlıkla sonra gelsin annesinin kucağına inşallah Amin
Canım mecburum günümü beklemeye kurallar çiğnenmez

Yerleşme süreci herkeste aynı olmaz ki yerleşme kanaması da olabilir ama siz mutlaka hemşirenize haber verin bir an önce. Geçmiş olsun iyi düşünün iyi olsun

Aleyküm selam canım hoşgeldin hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin
Erken değil 5. Gün embriyosu normalde transfer sonrası 48 saat içinde tutunmaması gerekiyor senin bebiş şu an yerleşmiş olabilir önemli olan kanın rengi ve artmaması istersen yine de hemşirene danış için rahat etsin herşey gönlünce olsun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…