Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canım orada yoktur erken gebelik testi almalısın clearblue da iyi yada eczanın testlerinde genelde bugüne kadar doğru çıkardılar inşallah dilerim bebeğin seninledir canım herşey gönlünce olsun Amin

Canım teşekkür ederim. Benim de ilk deneyimim bu yüzden neye ne kadar dikkat etmem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum evin içinde hafif yürüyüşler yapıyorum

Asansör olsa git derdim ama inerken kolay olur çıkarken seni zorlayabilir 4 kat çıkacaksın bence birkaç gün daha bekle derim balkonun varsa orada otur temiz hava alırsın biraz bebişlerden güzel haberler alalım Allah’ın izniyle tabi ki artık normal hayatımıza kendimizi yormadan devam edeceğiz inşallah Amin

Ahhh Sepide yüreğime su serptin,hiç bir lekelnme kanama yok trasfer sonrası 7 .gün beta 93 ,8. Gün 195 ,9.gun 395 çıktı ,on gün sonrası için de randevu olustrdum

Oy oy oy maşallah sübhanallah canım çok sevindim yolk sac göründüyse Allah’ın izniyle bebişte görünür inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize
Darısı bizlerin başına inşallah Amin

Oy oy oy maşallah sübhanallah canım çok sevindim yolk sac göründüyse Allah’ın izniyle bebişte görünür inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize
Darısı bizlerin başına inşallah Amin
Amin güzelimmm, Evet canım dr öyle dedi bebek haftaya rahat görünür şu an her şey yolunda gidiyor hiç korkma dedi
Senden inşallah iki tane kese bekliyoruz

Keseniz kaç mm ölçüldü acaba bende bugün keseyi gördüm karından baktı bı ölçümde 6 çıktı tekrar farklı açıdan ölçtü 7 mm çıktı kaç haftalık söylemedi ama son adet tarihimden hesaplarsam bugün 5+0 10 gün sonra tekrar gidecem

Kıssss bende normalde yatarım ama keseyi görecem ya uyku uyumadım bir an önce gideyim diye, şimdi pozisyonumu aldım tekrar yatmak için, aranızdan birkaç saatliğine ayrılıyorum buralar sana emanet

Hadi artık rahat uyuyabilirsin sen uyu ben devir aldım tatlı rüyalar tatlı kıss

Arkadaşlar bir şey soracağım benim sol bacağımda böyle sancı var sizce neden oluyor şu an 6 haftama gireceğim Ara ara Sancılarım var çok şiddetli değil ama normal mi sizce

Arkadaşlar bir şey soracağım benim sol bacağımda böyle sancı var sizce neden oluyor şu an 6 haftama gireceğim Ara ara Sancılarım var çok şiddetli değil ama normal mi sizce

Şu an rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor hepsi çok normal elinden geldiğince uzan dinlen kendini çok yorma stres yapma hamileliğin ilk üç ayı regl olacak gibi krampların olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…