- 4 Aralık 2024
- 5.266
- 5.775
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #16.221
Her gece duamdasin katlana katlana artsın inşallah
Amin Ecmain inşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gece duamdasin katlana katlana artsın inşallah
Ya ben belçikada yaşıyorum o marka burda var mı bilmiyorum yaptığım testin markasını da hatırlamıyorum ama 7. Günde yaptım sabredemedimoda boş çıktı . Şimdi gidip erken gebelik testi mi almalıyım bilemedim
Bugün transferin 6. Günü sabah ilk idrarla yaptığım teste bakarmısınız 10 dakika içinde çektim resmi
Canım teşekkür ederim. Benim de ilk deneyimim bu yüzden neye ne kadar dikkat etmem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum evin içinde hafif yürüyüşler yapıyorum![]()
Ahhh Sepide yüreğime su serptin,hiç bir lekelnme kanama yok trasfer sonrası 7 .gün beta 93 ,8. Gün 195 ,9.gun 395 çıktı ,on gün sonrası için de randevu olustrdumMerhaba çok teşekkür ederimçok şükür şu an her şey yolunda görünüyor
darısı sizin başınıza inşallah
Beta artışınız 2 kere verdiyseniz düzenli arttıysa, ağrınız, kanamanız yoksa dış gebelik ihtimali eleniyor zaten, benim dr öyle demişt, ben 2.kan sonucumdan sonra hiç kan vermedim, 1 hafta sonra direk keseye gittim oda bu gün, keseye gittiğinizde yolk sac görünürse boş gebelik ihtimalide kalkıyor ortadan, biliyorum çok zor bir bekleyiş süresi ama stres olmayın hiç kötü giden bir şey olsa mutlaka kendini belli ediyor![]()
Kısslar günaydın, biz kesemizide yolk sac ikisinide gördük çok şükürama bebişi daha görmedik, haftaya inşallah, 5+3 tam adet tarihiyle uyumlu çıktı ultrasonda , darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
![]()
hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahAhhh Sepide yüreğime su serptin,hiç bir lekelnme kanama yok trasfer sonrası 7 .gün beta 93 ,8. Gün 195 ,9.gun 395 çıktı ,on gün sonrası için de randevu olustrdum
Sen kaçıncı haftandaydın?hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah![]()
Hayır kullanmamıştım bu transferde başlayacağız nasipseTransfer den sonra kan sulandırıcı kullmadın mi ki
Amin güzelimmm, Evet canım dr öyle dedi bebek haftaya rahat görünür şu an her şey yolunda gidiyor hiç korkma dediOy oy oy maşallahsübhanallah canım çok sevindim yolk sac göründüyse Allah’ın izniyle bebişte görünür inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize
Darısı bizlerin başına inşallah Amin![]()
Kıssss bende normalde yatarım ama keseyi görecem ya uyku uyumadım bir an önce gideyim diye, şimdi pozisyonumu aldım tekrar yatmak için, aranızdan birkaç saatliğine ayrılıyorum buralar sana emanetSepide doktora gitmiş gelmiş benim yeni uyanmam şaka mı![]()
Keseniz kaç mm ölçüldü acaba bende bugün keseyi gördüm karından baktı bı ölçümde 6 çıktı tekrar farklı açıdan ölçtü 7 mm çıktı kaç haftalık söylemedi ama son adet tarihimden hesaplarsam bugün 5+0 10 gün sonra tekrar gidecemMerhaba çok teşekkür ederimçok şükür şu an her şey yolunda görünüyor
darısı sizin başınıza inşallah
Beta artışınız 2 kere verdiyseniz düzenli arttıysa, ağrınız, kanamanız yoksa dış gebelik ihtimali eleniyor zaten, benim dr öyle demişt, ben 2.kan sonucumdan sonra hiç kan vermedim, 1 hafta sonra direk keseye gittim oda bu gün, keseye gittiğinizde yolk sac görünürse boş gebelik ihtimalide kalkıyor ortadan, biliyorum çok zor bir bekleyiş süresi ama stres olmayın hiç kötü giden bir şey olsa mutlaka kendini belli ediyor![]()
Kıssss bende normalde yatarım ama keseyi görecem ya uyku uyumadım bir an önce gideyim diye, şimdi pozisyonumu aldım tekrar yatmak için, aranızdan birkaç saatliğine ayrılıyorum buralar sana emanet![]()
Maşallah maşallah cnm
Maşallah maşallah cnmYa benimki 5 . Haftada kese bile görünmedi Ama bu hafta gideceğim Sence görülür mü kesin çok endişeliyim de şuan 6 haftama bir gün kaldı
Ay inşallah cnm benim inşallah❤❤❤Görünür inşallah hatta kalp atımını bile görebilirsin sen rahat ol canım![]()
Arkadaşlar bir şey soracağım benim sol bacağımda böyle sancı var sizce neden oluyor şu an 6 haftama gireceğim Ara ara Sancılarım var çok şiddetli değil ama normal mi sizce