- 17 Mart 2023
- 150
- 178
- 33
- 31
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.181
Ay bi de rahim kalınlığı konusu.Taze transfer olmak istemiştim aralıkta ama rahim kalınlığın 5 demişti.Olmaz bu değerle demişti.3 gün sonrasında da opu yapmıştı.hani transfere kadar yükselebilecek bi sayı mıydı bu diye merak ediyorum. Kaç olmalı duvar kalınlığı?
Merhaba kızlar, bugün regl başlangıcı sayıyorum.tam olarak gelmedi ama afedersiniz sümüksü kahverengi şeyler geliyo peçeteye.
Yarın doktora gidicem transfer için.merak ettiğim sizin süreçleriniz.ilk regl gününde gittiğinizde neler yaptınız transfer gününe kadar?
Transfer aşağı yukarı kaçıncı gün oluyor?
Transfer sonrasını da merak ediyorum ama şimdi bana ilk kullandığınız ilaçlar falan merak konusuyine cetrodite,menopur gibi ilaçlar alacak mıyız? Maddi olarak hazırlıklı olmak için merak ettiğim bir konu
Anladım canım benim Rabbim süreçlerimizi kolaylaştırsın sağlıkla kolaylık kucaklarımıza alalım inşAllah kardeşimYani ben 8 haftalık kontrole gittim, şimdi 10 haftalikta gidicem nasip olursa. Kanama için gitmedim bu sefer akışına bıraktım. Bende servikal yetmezlik var dikisliyim ben ama yinede doktor biraz takip edeyim öyle karar verelim dedi.o yüzden sürekli yatmak zorundayım. Kanamadan dolayı değil yani
Senden Allah razı olsun canım benimAmin Ecmain inşallah canısı Allah razı olsun
Heyecandan uyuyayamamakta sevdaya dahil miacil de bakmıyorlar diye sağlık ocağına gideyim dedim orada da 2 günü buluyor sonuçlar vs yazmışlar okudum da gözüm korktu benim 2 güne kalbim durur heyecandan sağlık ocağında sonuç alanınız var mı? Pazartesi özele gideceğim zaten 2 kez ödeme yapmayım diye düşündüm
Merhaba kardeşim ,tekrar kan verdim 48 saat sonra yükselmiş on gün sonra kese randevusu verdiler ama tekrar beta ya bak demediler bı on gün içinde az evvel burada bı arkadaşı okudum artış devam ederken 13. Günden snra düşüş olmuş çok az ,on gün içinde tekrar vermene gerek yok dediler bana acaba olması gereken hangisi
Merhaba canım 15 Nisan'da transfer oldum dört saat snra eve gldgmde camasirimda kibrit kutusunun yarısı kadar kahve leke gördüm,ikinci duş aldım iki saat snra camasrimda yine leke gördüm çok korktum hemşireyi aradım çok normal dedi minik minik lekelerden korkma dedi transfer esnasnda kılcal danar hassasiyeti olabilir ondandır dedi ,o yüzden ben bunu tecrübe ettim paylaşmak istedim sncm pozitif smdi kese günü bekliyorumKızlar bende bugün transfer oldum 8 saat sonra az bi leke geldi doktora yazdım daha dönmedi böyle birşey yaşayan oldumu acaba
İki gün sonra*dua aldigimdada oldu..Merhaba canım 15 Nisan'da transfer oldum dört saat snra eve gldgmde camasirimda kibrit kutusunun yarısı kadar kahve leke gördüm,ikinci duş aldım iki saat snra camasrimda yine leke gördüm çok korktum hemşireyi aradım çok normal dedi minik minik lekelerden korkma dedi transfer esnasnda kılcal danar hassasiyeti olabilir ondandır dedi ,o yüzden ben bunu tecrübe ettim paylaşmak istedim sncm pozitif smdi kese günü bekliyorum
Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcakben progestan fitil sabah 2 akşam 2, estroferm sabah2 akşam2 asla değilmeyen ilaçlarımdı. Duphaston da leke olunca düşük önleyici bir ilaç günde 3 tane iç dedi. Bide göbekten günde 1 tane progestan iğne vuruluyorum, onu 2 taneye çıkardı. Sana da yarın yapacağı maksimum şey duphastın ilaç başlatmak ve progestan iğne yap demek olur. Onun da iğne 25mg verirse evde göbekten oluyorsun sgk karşılamıyor, eğer 5mg verirse bunu sgk karşılıyor ve 2 günde bir kalçadan yaptırıyorsun. Gerçekten gönlünü ferah tut, değerin 9.güne göre gayet güzel, 11. gün bommba gibi artar dilerim. Ayaklarını uzat dinlen (bu da herkesin klasik tavsiyesi) Bu arada benm mesela lekem geliirken kasık bakması oldu ki ben 8 nisanda oldum transfer haala ara ara batma oluyor korkutuyor beni.. Hele o lekem gelirken ara ara ağrılar girdi, anksiyetem kudurdu bişey olcak diye.
Velhasıl rahat ol, uzat ayaklarını, meyveni ye, suyunu iç keyfine bak. Ben trabsfer günü ve bir sonraki gün evdeydim, sonra her gün işe gittim, o da tecrübe edildi rutin hayata dönünce de tutunası varsa tutunuyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Her gece duamdasin katlana katlana artsın inşallahBen 6. Gün yaptım evet canım testim şu an hamilesin diyo bana pazartesi günü kan test günüm o gün artık hep beraber öğreneceğiz inşallah Amindarısı senin başına inşallah canım Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Canım benden de 2 kere istediler sonra da kese için cagirdilar daha istemediler genelde bu şekilde oluyorMerhaba kardeşim ,tekrar kan verdim 48 saat sonra yükselmiş on gün sonra kese randevusu verdiler ama tekrar beta ya bak demediler bı on gün içinde az evvel burada bı arkadaşı okudum artış devam ederken 13. Günden snra düşüş olmuş çok az ,on gün içinde tekrar vermene gerek yok dediler bana acaba olması gereken hangisi
Merhaba canım doktor vajinal muayeneyle rahime bakıyor kist vs bisey var mi diye kist varsa genelde doğum kontrol hapı verip 1 ay erteleniyor ben de öyle olmuştu her şey yolundaysa da bana estrofem diye bi ilaç vermişti kalinlastirmaya yariyor onu kullandım transfere 5 gün kala da progestana başladım igne yok opudaki gibi pahalı iğneler olmuyor yani tabi kişiden kişiye ve doktor uygulamasına göre değişir bazıları kan sulandirici filan da kullanıyorMerhaba kızlar, bugün regl başlangıcı sayıyorum.tam olarak gelmedi ama afedersiniz sümüksü kahverengi şeyler geliyo peçeteye.
Yarın doktora gidicem transfer için.merak ettiğim sizin süreçleriniz.ilk regl gününde gittiğinizde neler yaptınız transfer gününe kadar?
Transfer sonrasını da merak ediyorum ama şimdi bana ilk kullandığınız ilaçlar falan merak konusuyine cetrodite,menopur gibi ilaçlar alacak mıyız? Maddi olarak hazırlıklı olmak için merak ettiğim bir konu
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar, bugün regl başlangıcı sayıyorum.tam olarak gelmedi ama afedersiniz sümüksü kahverengi şeyler geliyo peçeteye.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. Ben şuan dondurulmuş transfer asamasindayim opudan sonraki ilk adetimde dr kan tahlili istedi e2 ve progesterona baktı istediği Aralık'ta olduğu için hazırlıklara başladı âdetin 3. Günü estrofeme başladı 10. Günü kontrole çağırdı rahîm kalınlığı için rahîm kalınlaşmış diyip transfer tarihini ayarladi ve ekstra ilackar ilave etti. Âdetin 12. Günü Progestan fitil ve ilaç başlıyor estrofeme devam ediyorsun transferden bugün incede ekstra iğne veriliyo. Bu asamada ben ilaçların hepsini devlet hastanesinde yazdırdım sigortanın karşıladıkları var çünkü benim bi tek gobekten7olan igneyi karsilamadi onu ücretli almak zorunda kaldım. Transfer aşamasında cetritide menopur kullanılmıyor canım anlattığım ilaçlar geliyor. Rahîm kalınlığıda enaz 8 mm olması gerekiyorMerhaba kızlar, bugün regl başlangıcı sayıyorum.tam olarak gelmedi ama afedersiniz sümüksü kahverengi şeyler geliyo peçeteye.
Ya ben belçikada yaşıyorum o marka burda var mı bilmiyorum yaptığım testin markasını da hatırlamıyorum ama 7. Günde yaptım sabredemedimBugün kaçıncı günün predictor markası iyi diyorlar onunla mı yaptın
Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle inşallah buradaki herkes ve ben de dahil pozitif haberler almak nasip olsunMerhaba canım 15 Nisan'da transfer oldum dört saat snra eve gldgmde camasirimda kibrit kutusunun yarısı kadar kahve leke gördüm,ikinci duş aldım iki saat snra camasrimda yine leke gördüm çok korktum hemşireyi aradım çok normal dedi minik minik lekelerden korkma dedi transfer esnasnda kılcal danar hassasiyeti olabilir ondandır dedi ,o yüzden ben bunu tecrübe ettim paylaşmak istedim sncm pozitif smdi kese günü bekliyorum
Aşağı yukarı benim de aynı estrofem sabah akşam 2 benim üstelik bir de demir hapı ve multi vitamin de cabasıBenim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak
Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?