Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar, bugün regl başlangıcı sayıyorum.tam olarak gelmedi ama afedersiniz sümüksü kahverengi şeyler geliyo peçeteye.
Yarın doktora gidicem transfer için.merak ettiğim sizin süreçleriniz.ilk regl gününde gittiğinizde neler yaptınız transfer gününe kadar?
Transfer aşağı yukarı kaçıncı gün oluyor?
Transfer sonrasını da merak ediyorum ama şimdi bana ilk kullandığınız ilaçlar falan merak konusu yine cetrodite,menopur gibi ilaçlar alacak mıyız? Maddi olarak hazırlıklı olmak için merak ettiğim bir konu

Ay bi de rahim kalınlığı konusu.Taze transfer olmak istemiştim aralıkta ama rahim kalınlığın 5 demişti.Olmaz bu değerle demişti.3 gün sonrasında da opu yapmıştı.hani transfere kadar yükselebilecek bi sayı mıydı bu diye merak ediyorum. Kaç olmalı duvar kalınlığı?

Rahim kalınlığın en az 8 ve üzeri olmalı Aşağısı olursa transfer olamıyorsun maalesef

Ben hiç dondurulmuş transfer olmadım ama buradaki çoğu kızlar dondurulmuş transfer oldu sabah görürlerse cevaplayacaklardır inşallah
Ama cetrotide artık kullanılmıyor sadece rahimini kalınlaştırmak için ilaçlar verebilir herkesin Rahim kalınlığına göre transfer tarihi belirleniyor İnşallah sürecin sağlıklı güzel geçsin Amin inşallah

Heyecandan uyuyayamamakta sevdaya dahil mi acil de bakmıyorlar diye sağlık ocağına gideyim dedim orada da 2 günü buluyor sonuçlar vs yazmışlar okudum da gözüm korktu benim 2 güne kalbim durur heyecandan sağlık ocağında sonuç alanınız var mı? Pazartesi özele gideceğim zaten 2 kez ödeme yapmayım diye düşündüm

Anladım canım benim Rabbim süreçlerimizi kolaylaştırsın sağlıkla kolaylık kucaklarımıza alalım inşAllah kardeşim

Tatlı heyecanlar bunlar Allahım inşallah güzel haberler almanı nasip etsin inşallah Amin maalesef orada biraz geç çıkıyor

Selam kızlar kızlar biliyorsunuz benim de transferim oldu maalesef ki negatif oldu 2 gündür hüznumu yaşadım atlattım şimdi kendimi daha iyi hissettiğim için sizlere yazma gereği duydum biliyorsunuz Kıbrıs british tüp bebek merkezinde yaptırmıştım ve buradan çok kişi bana yazdı nasıl memnun musun diye onlara da söyledim hani sözel olarak memnunum ama henüz bir rahat yok olduğunda yazarım diye şu an yazma gereği duyuyorum onların Google hesabına da yazdım her yerde de yazacağım british tüp Bebek Merkezi olayı sadece ticarete dökmüş bir kurum her yerde %50 şans var bunu biliyoruz zaten ama hiçbir açıklama yapamayıp bunu bir daha denerseniz %70 şansınız var deyip de hiç tanımadıkları hasta gibi sıfırdan ücret istemeleri hiçbir şekilde hatayı kendinde kabul etmeyip hata tamamen siz dediğim ama bende de eşimde de en ufak sizin de şu rahatsızlığınız var da diyemedikleri halde yumurtanız kalitesi basit kelimelerle çözüm sunmadan tek istedikleri sıfırdan para verin bir sonraki denemenizde %70 ihtimal deyip Umut verip paraya odaklanmaları buranın tamamen ticari bir yer olduğunu gösteriyor ben yandım siz yanmayın

R Resunrise ne durumdasın? Bir daha test verdin mi
Merhaba kardeşim ,tekrar kan verdim 48 saat sonra yükselmiş on gün sonra kese randevusu verdiler ama tekrar beta ya bak demediler bı on gün içinde az evvel burada bı arkadaşı okudum artış devam ederken 13. Günden snra düşüş olmuş çok az ,on gün içinde tekrar vermene gerek yok dediler bana acaba olması gereken hangisi

Kızlar bende bugün transfer oldum 8 saat sonra az bi leke geldi doktora yazdım daha dönmedi böyle birşey yaşayan oldumu acaba
Merhaba canım 15 Nisan'da transfer oldum dört saat snra eve gldgmde camasirimda kibrit kutusunun yarısı kadar kahve leke gördüm,ikinci duş aldım iki saat snra camasrimda yine leke gördüm çok korktum hemşireyi aradım çok normal dedi minik minik lekelerden korkma dedi transfer esnasnda kılcal danar hassasiyeti olabilir ondandır dedi ,o yüzden ben bunu tecrübe ettim paylaşmak istedim sncm pozitif smdi kese günü bekliyorum

İki gün sonra*dua aldigimdada oldu..

Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak

Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa

Canım benden de 2 kere istediler sonra da kese için cagirdilar daha istemediler genelde bu şekilde oluyor
Merhaba canım doktor vajinal muayeneyle rahime bakıyor kist vs bisey var mi diye kist varsa genelde doğum kontrol hapı verip 1 ay erteleniyor ben de öyle olmuştu her şey yolundaysa da bana estrofem diye bi ilaç vermişti kalinlastirmaya yariyor onu kullandım transfere 5 gün kala da progestana başladım igne yok opudaki gibi pahalı iğneler olmuyor yani tabi kişiden kişiye ve doktor uygulamasına göre değişir bazıları kan sulandirici filan da kullanıyor

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun

Dondurulmuş embiryo transferi bnmki

Adetimin ikinci günü gittiğimde rahim kalınlığı 2.8mm çıktı

Estroferm günde 2 defa verildi
Coraspin günde 1 defa
OMEGA
Multivitamin
Bu kadar
15 gün sonra rahim kalinligi kontrolde 11 mm ve progesteron istendi 15 çıktı transfer iptal oldu çok yüksek cikmis

Üç gün sonra lucrin Depot vuruldum

8 gün sonra ikinci adetim geldi

Estroferm günde 3 defa verildi

Coraspin günde 1 defa

OMEGA

Multivitamin

Bu kadar

15 gün sonra rahim kalinligi kontrolde 8.5 mm ve progesteron istendi 0.09 çıktı transfer karari verildi ,5 gün daha ilaç kullndim progesteron dex ,perogestan fitil digerleri aynıydı ,ve beş gün sonra transfer gerçekleşti :)

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. Ben şuan dondurulmuş transfer asamasindayim opudan sonraki ilk adetimde dr kan tahlili istedi e2 ve progesterona baktı istediği Aralık'ta olduğu için hazırlıklara başladı âdetin 3. Günü estrofeme başladı 10. Günü kontrole çağırdı rahîm kalınlığı için rahîm kalınlaşmış diyip transfer tarihini ayarladi ve ekstra ilackar ilave etti. Âdetin 12. Günü Progestan fitil ve ilaç başlıyor estrofeme devam ediyorsun transferden bugün incede ekstra iğne veriliyo. Bu asamada ben ilaçların hepsini devlet hastanesinde yazdırdım sigortanın karşıladıkları var çünkü benim bi tek gobekten7olan igneyi karsilamadi onu ücretli almak zorunda kaldım. Transfer aşamasında cetritide menopur kullanılmıyor canım anlattığım ilaçlar geliyor. Rahîm kalınlığıda enaz 8 mm olması gerekiyor

Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle inşallah buradaki herkes ve ben de dahil pozitif haberler almak nasip olsun

Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak

Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
Aşağı yukarı benim de aynı estrofem sabah akşam 2 benim üstelik bir de demir hapı ve multi vitamin de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…