Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şu an rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor hepsi çok normal elinden geldiğince uzan dinlen kendini çok yorma stres yapma hamileliğin ilk üç ayı regl olacak gibi krampların olması normal
Evet evet sanki adet olucam gibi sancım da var içimi rahatladın bebeğim korkuyorum baya ama rahatlamaya çalışıyorum kendimi strese sokmak istemiyorum❤❤

Tam 7mm çıktı
Maşallah maşallah cnm Ya benimki 5 . Haftada kese bile görünmedi Ama bu hafta gideceğim Sence görülür mü kesin çok endişeliyim de şuan 6 haftama bir gün kaldı
canım benim şimdi seninkiler ikiz olduğu için keseler o tarihte küçüktür, birde sanırım sen vajinal baktırmadın, bendede karında baktığında nokta kadar göründü, ama vajinal baya detaylı yolk sac kadar göründü çok şükür, o yüzden endişe etme inşallah bir dahaki gittiğinde hem keseyi hem beneği görürsün Allahın izniyle

Öyle mi dersin ay tmm bekliycem bklm nolucak cnm benim teşekkürler cevap verdiğin için

Bugün 3 kez kan verdim 12 gün 1.106 15 gün 3.703 olmuş başka kan vermeye gerek yoktur herhalde yeter

Maşallah canım çok güzel artık vermene gerek yok kese göründükten sonra önemi kalmıyor sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin

Ay ne güzel görmüşsün canm Allah tamamına erdirsin keşke vajinal baksaydi belki görürdüm bende hiç bakmak istemedi direk karından baktı tabi varsada göremedik neyse sağlıklı olsunda ben beklerim

Ay ne güzel görmüşsün canm Allah tamamına erdirsin keşke vajinal baksaydi belki görürdüm bende hiç bakmak istemedi direk karından baktı tabi varsada göremedik neyse sağlıklı olsunda ben beklerim

Normal de bebeğin daha küçük vajinal bakması gerekiyor senin içinin de rahat olması için artı kendi de emin olması gerekiyordu zorla yapıyorsa orada oturmasın yani gerçekten

Normal de bebeğin daha küçük vajinal bakması gerekiyor senin içinin de rahat olması için artı kendi de emin olması gerekiyordu zorla yapıyorsa orada oturmasın yani gerçekten
Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilik zor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem

Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilik zor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem

İnşallah canım Rabbim iyi anlayışlı merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…