- 29 Şubat 2020
- 673
- 700
- 103
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.241
Evet evet sanki adet olucam gibi sancım da varŞu an rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor hepsi çok normal elinden geldiğince uzan dinlen kendini çok yorma stres yapma hamileliğin ilk üç ayı regl olacak gibi krampların olması normal
Tam 7mm çıktıKeseniz kaç mm ölçüldü acaba bende bugün keseyi gördüm karından baktı bı ölçümde 6 çıktı tekrar farklı açıdan ölçtü 7 mm çıktı kaç haftalık söylemedi ama son adet tarihimden hesaplarsam bugün 5+0 10 gün sonra tekrar gidecem
canım benim şimdi seninkiler ikiz olduğu için keseler o tarihte küçüktür, birde sanırım sen vajinal baktırmadın, bendede karında baktığında nokta kadar göründü, ama vajinal baya detaylı yolk sac kadar göründü çok şükür, o yüzden endişe etme inşallah bir dahaki gittiğinde hem keseyi hem beneği görürsün Allahın izniyleMaşallah maşallah cnmYa benimki 5 . Haftada kese bile görünmedi Ama bu hafta gideceğim Sence görülür mü kesin çok endişeliyim de şuan 6 haftama bir gün kaldı
Oy maşallah maşallah hayırlı olsun cnm benimKizlar kan sonucum 316 cikmis 11. Gun tek embriyo
Kizlar kan sonucum 316 cikmis 11. Gun tek embriyo
Öyle mi dersin ay tmm bekliycem bklm nolucak cnm benim teşekkürler cevap verdiğin içinTam 7mm çıktı
canım benim şimdi seninkiler ikiz olduğu için keseler o tarihte küçüktür, birde sanırım sen vajinal baktırmadın, bendede karında baktığında nokta kadar göründü, ama vajinal baya detaylı yolk sac kadar göründü çok şükür, o yüzden endişe etme inşallah bir dahaki gittiğinde hem keseyi hem beneği görürsün Allahın izniyle
Bugün 3 kez kan verdim 12 gün 1.106 15 gün 3.703 olmuş başka kan vermeye gerek yoktur herhalde yeter
Ay ne güzel görmüşsün canm Allah tamamına erdirsinTam 7mm çıktı
canım benim şimdi seninkiler ikiz olduğu için keseler o tarihte küçüktür, birde sanırım sen vajinal baktırmadın, bendede karında baktığında nokta kadar göründü, ama vajinal baya detaylı yolk sac kadar göründü çok şükür, o yüzden endişe etme inşallah bir dahaki gittiğinde hem keseyi hem beneği görürsün Allahın izniyle
Ay ne güzel görmüşsün canm Allah tamamına erdirsinkeşke vajinal baksaydi belki görürdüm bende hiç bakmak istemedi direk karından baktı tabi varsada göremedik neyse sağlıklı olsunda ben beklerim
Amin canm senide dört gözle bekliyoruz kan vereceğin gün yaklaşıyor sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallahMaşallahcanım çok güzel artık vermene gerek yok kese göründükten sonra önemi kalmıyor sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Amin canm senide dört gözle bekliyoruz kan vereceğin gün yaklaşıyor sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah
Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilikNormal de bebeğin daha küçük vajinal bakması gerekiyor senin içinin de rahat olması için artı kendi de emin olması gerekiyordu zorla yapıyorsa orada oturmasın yani gerçekten
Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilikzor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem
amin canim cok tesekkur ederim darisi burdaki herkese insallahOy maşallah maşallah hayırlı olsun cnm benimAllah'ım kucagına da almayı nasip etsin inşallah❤
Hay maşallahHay maşallah çok güzel çıkmış sağlıcakla gelsin minik mucizen Allahım
sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
Bende bu gun. Pozitifi aldim cok sukurhala bende devam ediyor sabahları kahverengi oluyor gün içinde olmuyor İnşallah hayırlısı bakalım sizinde pozitif mi
İnşallah çok teşekkür ederimSilik görünüyor dilerim bebişin seninledir inşallah pozitif güzel haberler alırsın inşallah Amin
Teşekkür ederim insan yine umutlanıyor inşallah güzel sonuçlar alırımBenimde öyle çıkmıştı 7. Gün pozitf oldu hemen beta verdim yüksek çıktı 8. Gün yine idrar yaptım yine negatif çıktı o yüzden en garanti kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?