Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim tek başına kaliteli olması da yeterli değilmiş 5. Gün çok iyi kalitedeki embriyolarımın biri pgt den monozomi diğeri trizomi olarak geldi direk imha edildiler bende de bu sefer korku oluştu işte yine sağlıksız çıkarsa embriyom kalmazsa diye. Ailede şükür ki erken menapoz öyküsü yok ama bu süreçte doktorlar o kadar çok kafamı karıştırdılar ki artık doktordan ziyade buraya bakarak hareket ediyorum

Hiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilik zor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem
Bazı doktorlar bir sıkıntı görmüyorsa kanama lekelenme ya da tüpte sıvı birikimi gibi vs vajinal bakmaya ihtiyaç duymuyorlar. Genelde eğer bir sıkıntı varsa kanama lekelenme gibi ya da süreç uzamış ama kese görünmemişse o zaman bakıyorlar. Sıkıntı görmemiş ki bakmamış bu da iyi birşey aslında

Çok tşk ederim canım rabbim seninde sağlıkla kucağına almayı nasip bebislerini canım

Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak

Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
Canım benim doktorum estrofemi kalp atışında bırakicaz dedi progestana biraz daha devam dedi hiç kan sulandirici da vermedi her doktorun işleyişi farklı oluyor tabi

Canım benim doktorum estrofemi kalp atışında bırakicaz dedi progestana biraz daha devam dedi hiç kan sulandirici da vermedi her doktorun işleyişi farklı oluyor tabi
Bildiğim kadarıyla herkese kan sulandırıcı vermiyorlar mthfr pozitif olduğunu bilen bi hasta varsa ve düşükler sonucunda ortaya cikan pıhtılaşmayı farkettikleri hastada başlıyorlar genelde

Evet canım benimde ilk deneme ve ailede öyle bir öykü olmadığı için vermedi
çok güzel sevindim senin adına bende maalesef ailede anne ve babada öykü var ve bendede mthfr pozitif sonucu oldugu için trabsferden sonra gebelik başlarsa ki inşallah başlar sağlıkla gebelik sonuna kadar kullanmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…