- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.261
Bende aynı durumdayım şuan bugün 6. Gün ama çok korkuyorum negatif sonuç almaktanKızlar ya transfer günü yaklaştıkça streslenmeye başladım ben stres yapmamam lazım ama kafamda bi ton soru
İlk transferiniz miBende aynı durumdayım şuan bugün 6. Gün ama çok korkuyorum negatif sonuç almaktan
Evet ilk transferim sizin pekiİlk transferiniz mi
Benimde ilk transferim olucak nasipseEvet ilk transferim sizin peki
Çok teşekkür ederim tek başına kaliteli olması da yeterli değilmiş 5. Gün çok iyi kalitedeki embriyolarımın biri pgt den monozomi diğeri trizomi olarak geldi direk imha edildilerBenim doktor bana evet yaşla orantılı bunu da söyledi ama zaten normal bi kadında 10 kadar yumurta olması lazımmış.10 un altı düşükmüş ama aile öyküsünü genetiği de önemli dedi.Mesela benim annem 38-39 da menopoza girmiş. Ben 31 yaşındayım kasımda 6 tane sayıyordu.3 tane dolu çıkmış.ama 3 ü de en iyi kalitede döllendi ve donduruldular. Aralıktaki opude 7 tane sayıyordu 6 sı dolu çıktı 5i döllendi.ama 2 tanesi 3.günde donduruldu. Yani önemli olan sayı değil kalite canım. Ben kendi sürecimde bunu anladım.tabi ki gönül isterdi tek opu işleminde 10-20 tane toplansın embriyo olsun,donduralımbu arada bana amh bakmadı ama fsh LH bi de ea2 diye bi değer vardı normaldi bunlar.ama yaşına göre az dedi yumurta sayın
Benimde ilk transferim olucak
inşallah güzel haberler alırsınBenimde ilk transferim olucak nasipse
Amin inşallahAminn Allah razı olsun hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Bazı doktorlar bir sıkıntı görmüyorsa kanama lekelenme ya da tüpte sıvı birikimi gibi vs vajinal bakmaya ihtiyaç duymuyorlar. Genelde eğer bir sıkıntı varsa kanama lekelenme gibi ya da süreç uzamış ama kese görünmemişse o zaman bakıyorlar. Sıkıntı görmemiş ki bakmamış bu da iyi birşey aslındaHiç sorma bişey de diyemiyorum biraz ketum yorum yapsam benden daha mı iyi biliyon oluyor o yüzden şimdilikzor günleri geride bırakalım başka doktor arayışına gececem
Çok tşk ederim canımCanım benim sana sımsıkı sarılıyorumçok üzüldüm Allah’ım kalbîne yüreğine ferahlık versin inşallah yaşadıkların seni ekstra üzdü gerçekten yazıktır günahtır insanlar bir umut yola çıkıyor birde böyle para göz yere denk gelince işin daha da zor oluyor İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin dilerim bundan sonra işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin inşallah önce Allahtan sonra doktorların eliyle şifa bulursun canım benim
Ay çok şükürrr sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallahBende bu gun. Pozitifi aldim cok sukur
Canım benim doktorum estrofemi kalp atışında bırakicaz dedi progestana biraz daha devam dedi hiç kan sulandirici da vermedi her doktorun işleyişi farklı oluyor tabiBenim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak
Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
Maşallah canim inşallah kalp atışını da bebisi de görürsünKısslar günaydın, biz kesemizide yolk sac ikisinide gördük çok şükürama bebişi daha görmedik, haftaya inşallah, 5+3 tam adet tarihiyle uyumlu çıktı ultrasonda , darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Bildiğim kadarıyla herkese kan sulandırıcı vermiyorlar mthfr pozitif olduğunu bilen bi hasta varsa ve düşükler sonucunda ortaya cikan pıhtılaşmayı farkettikleri hastada başlıyorlar geneldeCanım benim doktorum estrofemi kalp atışında bırakicaz dedi progestana biraz daha devam dedi hiç kan sulandirici da vermedi her doktorun işleyişi farklı oluyor tabi
Evet canım benimde ilk deneme ve ailede öyle bir öykü olmadığı için vermediBildiğim kadarıyla herkese kan sulandırıcı vermiyorlar mthfr pozitif olduğunu bilen bi hasta varsa ve düşükler sonucunda ortaya cikan pıhtılaşmayı farkettikleri hastada başlıyorlar genelde
çok güzel sevindim senin adınaEvet canım benimde ilk deneme ve ailede öyle bir öykü olmadığı için vermedi
Amin canim cumlemiz alalim insallahAy çok şükürrr sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?