Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maşallah canım tebrik ediyorum sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Çoğu kişi bu lekelenmeyi yaşadı önemli olan kanamanın artmaması bu durumu doktorunla görüştün mü canım

Umarım güzel olur sağolun. Siz de test yaptınız mı sizin de iyidir sonuç inşallah =)

Maşallah canım çok güzel artmış değerlerin hiç endişelenme Allahım sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah

Aynen öyle bence de insan destek arıyor sohbet arıyor kimsyee soylemeyince içi içini yiyor benim eşim de söylemek istemiyor kurbana kadar. Ben de söylemek istiyorum bakalım napcez
evet insan müjdelemek ister tabiki anlıyorum ama becerebilirsem ben de saklamak isterim birkaç ay

Kızlar pazartesi transferim yapılacak inşallah, ama bugün hastalandım boğazım şiş halsizlik var. Bu durum transfere engel midir sizce?

İnşallah o zamana kadar toparlarsın Allah’ın izniyle bol bol dinlen çabuk atlatırsın inşallah
Burada bir arkadaş transfer öncesi biraz rahatsızlandı sonra toparladı transfer oldu bir sıkıntı olmadı

amin canım allah razı olsun. Sana ve tüm isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Sen ne durumdasın okudum yazamadım sanırım erken test yaptın

Amin Ecmain inşallah
Pazartesi günü kan test günüm inşallah dilerim hayırlı güzel haberler alırım inşallah
Evdeki teste göre gebelik gerçekleşmiş ama keseyi görmeden içim rahat etmez dilerim bu sefer sağlıcakla ilerler umarım

Kızlar bende bugün transfer oldum 8 saat sonra az bi leke geldi doktora yazdım daha dönmedi böyle birşey yaşayan oldumu acaba

Hayırlı olsun canım transferin dilerim bebeğin sağlıcakla tutunur inşallah Amin
Ben yaşamadım ama yaşayanlar oldu daha önce bazen transferden sonra nadir de olsa bu durum yaşanıyor korkulacak birşey değil gönlünü ferah tut

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Çok teşekkür ederim, hepimiz için inşallah.

1 saat önce oldu ilk defa, öncelikli hemşire hattı üzerinden bilgi verdim kendileri yarın sabahtan devam ederse doktor iğne verebilir dediler,yarın görüşeceğiz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…