- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.737
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.121
5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün ilk testte beta hcg 160 çıktı, sonuç pozitif olarak değerlendirilip iki gün sonra tekrar bir test vereceğim.
Yalnız transfer sonrası bugüne kadar hiç olmamasına rağmen pozitif gördüğümüz akşam ilk lekelenmemi gördüm. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa yerleşme daha öncesinde mi olurdu?
Her şey çok iyi hissettirirken aynı gün olan bu kanama tadımızı kaçırdı.
Benzer durum yaşayan veya yaşayanı bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum
Umarım güzel olur sağolun. Siz de test yaptınız mı sizin de iyidir sonuç inşallah =)Benim de bugün 9.Günüm sanırım aynı gün transfer olmuşuz değeriniz çok güzel öncelikle tebrik ederimbenim 3.Gün leke olmuştu 2 kere açık kahve- pembe tonu arasında sonrasında olmadı ama o zaman yaptığım araştırmada kırmızı ve yoğun değilse endişe etmeyin yazıyordu bence kalbinizi ferah tutun
Ben bugün tekrar kan verdim ve çok şükür 2080 gördü değerim.. Doktorum haftaya cuma gününe çağırdı,sanırım biraz geç ama eğer ki her şey yolundaysa belki kalp atışını da duymak istiyordur. Artık kan verme dedi. İnşallah her şey yolundadır ve sağlıklı gelişir. @morceylan senin de yarındı demi doktor randevun
evet insan müjdelemek ister tabiki anlıyorum ama becerebilirsem ben de saklamak isterim birkaç ayAynen öyle bence de insan destek arıyor sohbet arıyor kimsyee soylemeyince içi içini yiyor benim eşim de söylemek istemiyor kurbana kadar. Ben de söylemek istiyorum bakalım napcez
Bende yarın kan testi vereceğim inşallah sizinki gibi güzel bir değeri bende görürümUmarım güzel olur sağolun. Siz de test yaptınız mı sizin de iyidir sonuç inşallah =)
Ayy kalbim pır pır etti kuzum dilerim pozitifi görürsün ikisi de tutunmuştur inşallah
Kızlar pazartesi transferim yapılacak inşallah, ama bugün hastalandım boğazım şiş halsizlik var. Bu durum transfere engel midir sizce?
Evetleke kahverengi mi?
Bende gitmem valla burdayım
amin canım allah razı olsun. Sana ve tüm isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Sen ne durumdasın okudum yazamadım sanırım erken test yaptınMaşallahcanım çok güzel artmış değerlerin hiç endişelenme Allahım sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
amin canım allah razı olsun. Sana ve tüm isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Sen ne durumdasın okudum yazamadım sanırım erken test yaptın
Kızlar bende bugün transfer oldum 8 saat sonra az bi leke geldi doktora yazdım daha dönmedi böyle birşey yaşayan oldumu acaba
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimizHayırlı olsun canım transferin dilerim bebeğin sağlıcakla tutunur inşallah Amin
Ben yaşamadım ama yaşayanlar oldu daha önce bazen transferden sonra nadir de olsa bu durum yaşanıyor korkulacak birşey değil gönlünü ferah tut
İnşAllah canım benimSakınanca beraber kanca beraber inşallah
İnşAllah canım benimsen yarın kan veriyorsun
Hayırlı olsun canım transferin dilerim bebeğin sağlıcakla
Çok teşekkür ederim inşallah sa kavuşuruz hepimiztutunur inşallah Amin
Ben yaşamadım ama yaşayanlar oldu daha önce bazen transferden sonra nadir de olsa bu durum yaşanıyor korkulacak birşey değil gönlünü ferah tut
Çok teşekkür ederim inşallah sa kavuşuruz hepimiz
Hadi inşAllah canım benim gerçi pozitif biliyoruz öylede olacakYok bacımsu test günüm pazartesi günü sabah gideceğim nasip olursa inşallah
Çok teşekkür ederim, hepimiz için inşallah.Maşallahcanım tebrik ediyorum sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Çoğu kişi bu lekelenmeyi yaşadı önemli olan kanamanın artmaması bu durumu doktorunla görüştün mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?