- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.739
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.081
Seninde test günün pazartesiydi önden bi işlem düşünüyor musun canım yoksa direk pazartesi mi gideceksin
Ben dün normal bi kaset test yaptim sizden aldığım cesaret ileEvet test günüm pazartesi günü önden kan veremiyorum test günümü beklemek durumundayım maalesef
Sizin oranın sisteminden öyle demek ki canım inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte ama ben senin için kendimden çok daha umutluyumTüp bebek merkezinde direk vereceğim doktorum sabah 08:00 ve 09:00 arasından burada ol kan tahlili için laboratuvara yetişmesi için
Ben dün normal bi kaset test yaptim sizden aldığım cesaret ileçok silik çıktı senin çizgin bana göre epey netti mesela değerim çok düşük mu çıkar onu da bilemedim bide 3 günlük olunca bugün de moralim niyeyse hiç yok keyfim kaçtı bi terslik olacak gibi geliyor
Sizin oranın sisteminden öyle demek ki canım inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte ama ben senin için kendimden çok daha umutluyum
hala saklıyor olman çok güzelCanımsın sakın öyle düşünme kendini üzersin senin 3. Gün embriyosuydu bunu unutma ancak tutunmuş kana geçmiştir benim ki 5. Gün embriyosu olduğu için tutunma erken gerçekleşiyor onun için birde benim çift embriyoydu yani şu an bilemiyorum ikisi bile tutunmuş olabilirkan sonuçlarını ve keseyi görmeden birşey diyemiyorum onun için gönlünü ferah tut ben 2.gün embriyosuyla hamile kaldığımda kan test günüm 14. Gündü transfer sonrası ve ben evde hiç test yapmadım doktorum pozitif dedi 15. Gün yaptım ve çok silikti emin ol onun için pozitif ol bak eski resmim 15. Gün olmasına rağmen nasıl silik ama ben hiç kötü düşünmedim zaten gün gün koyulaşmaya başlamıştı
hala saklıyor olman çok güzelya bana da umut oluyorsun Allah razı olsun benim dün sabah yaptığım kaset testi bu şekilde çıktı tam gözüküyor mu bilmiyorum
Maşallah diyeyim darısı başımaBenim kızımın 10 yıl önceki testi hala duruyor
Maşallah diyeyim darısı başıma
Ben hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm bende de yeri çok başka aslında o testin ama inşallah bu kadar net olduğu günleri de görürümAmin canım benim onlar benim mucizelerim onun için atmadım hala duruyor sadece rengi solmuşamin Amin inşallah sende bu güzel duyguları yaşarsın inşallah
Ben hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm bende de yeri çok başka aslında o testin ama inşallah bu kadar net olduğu günleri de görürüm
7.hafta da tekrar mi yaptın testPeki T çizgisinin C den kalın olmasıkızım 7. Haftaya yol almıştı ben ögrenmiştim
7.hafta da tekrar mi yaptın test
Hay maşallah ne güzel denk gelmiş çok sevindim senin adınaHayır hamile olduğumu bilmiyordum bu benim ilk ve son testimdi zaten sabahına doktorumu aradım evde test yaptım pozitif dedim hemen çağırdılar idrar aldılar önce sonra ultrasona direk girdim doktor dedi kese oluşmuş bebeğin burada 6+2 haftalık gebesin dedi haftaya bir daha gel kalp atımını dinleyelim öyle gelişmişti
Bunlarda yaptığım testi kızımda yapmadım çünkü o kadar umudu kesmiştim ki test bile alıp yapmıyordumsadece 1 adet yaptım o da elimdeki e bebeği de görünce zaten artık test yapmadım
Hay maşallah ne güzel denk gelmiş çok sevindim senin adına
Aynen ya ben tam 5. Haftama girdiğim an doktor a gıttım daha kese görünmedi dedi şimdi ise korkuyorum yıne görünmezse diye 6.haftada değil de 7 hafta gıtmeyı düşünüyorum canım sen yarın gidicek misin benım 6 haftaya girmeme 2 gün kaldıAy pes peseyiz bakalim insallah yarın hepimiz keseyi görmüş oluruzkalp atışı için herhalde erken diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?