- 30 Ocak 2016
- 63
- 100
- 93
- 32
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.161
Mayala evde test yapıp silik çizgi mi gördünmayala katar
Ben ultrasonda görmeden inanmam diyen arkadaşın silik çizgide girdiği hal
Not: ilk defa hayatımda yelek deniyorum yorumlara açığım
Silik bende çıktıMayala evde test yapıp silik çizgi mi gördünben arada kaçırıyorum mesajları görmedim mi acaba
Mayala evde test yapıp silik çizgi mi gördünben arada kaçırıyorum mesajları görmedim mi acaba
Mayala evde test yapıp silik çizgi mi gördünben arada kaçırıyorum mesajları görmedim mi acaba
Kulaklarım çınladımayala katar aşko senin ikiz olduğu için 99% aralık sonu annesi olacakmışın gibime geliyor
Buralarda kimse kalmadı canımlar pozitif alanlar doğum yapacağı ayın topiklerine gidiyorlar orda daha aktiflermayala katar @Handan2212 @canmay morceylan
Evet canim yarin randevum geç olduğu daha iyi olabilir dediğin gibi kalp atışıyla keseyi aynı anda görüp rahatlarsın insallahBen bugün tekrar kan verdim ve çok şükür 2080 gördü değerim.. Doktorum haftaya cuma gününe çağırdı,sanırım biraz geç ama eğer ki her şey yolundaysa belki kalp atışını da duymak istiyordur. Artık kan verme dedi. İnşallah her şey yolundadır ve sağlıklı gelişir.morceylan senin de yarındı demi doktor randevun
R retikulermayala katar yaaa çok sevindim her şey yolunda gitsin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize Pazartesi de benim transferim var dua eder dua beklerim
Amin inşallah sizinde bebeğiniz sımsıkı tutunup yerleşsin rahminize bize de güzel haberler ile gelinR retikulermayala katar yaaa çok sevindim her şey yolunda gitsin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize Pazartesi de benim transferim var dua eder dua beklerim
Kızlar genelde kaçıncı günde gebelik testi yapıyorsunuz ve yaptığınız testler erkem gebelik testi mi ? Biz normal test yaptık ama negatif pek bilgim yok hangi testi almalıyım ?
Yani ben 8 haftalık kontrole gittim, şimdi 10 haftalikta gidicem nasip olursa. Kanama için gitmedim bu sefer akışına bıraktım. Bende servikal yetmezlik var dikisliyim ben ama yinede doktor biraz takip edeyim öyle karar verelim dedi.o yüzden sürekli yatmak zorundayım. Kanamadan dolayı değil yaniSen doktora gittin mi canım doktor mu kalkma dedi nasılsın şimdi
Tabii onu da yazarım.bugün akşam regl tam olarak olmadım da bi kaç parça gibi şey geldi.yarın doktora gidicem yine de reglin ilk günü diye. Bu süreçte buralarda olacağımHoşgeldincanım transferin hayırlı olsun
Bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin
Tabi ki eklerim canım transfer tarihin belli olunca tekrar yazarsan sevinirim canım
Transfer den sonra kan sulandırıcı kullmadın mi kiYani bir sebep bulunmadı kayıplar sonrası genetige gittik sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı kan sulandırıcı kullanacağım ama doktor yüzde yüz bundan diyemeyiz dedi canım
Tabii onu da yazarım.bugün akşam regl tam olarak olmadım da bi kaç parça gibi şey geldi.yarın doktora gidicem yine de reglin ilk günü diye. Bu süreçte buralarda olacağım
Her bir folikül sıvısı içinde bir yumurta var demek.ama bazen folikül boşta çıkabiliyor. Ama bir folikülde 3-5-10 yumurta yok yani. Ya 1 ya hiç.Merhaba ben birşey sormak istiyorum. Yeniden sürece başladım ama şunu merak ediyorum. Mesela ikinci günü folikül sayıyorlar ya 6 tane saydı diyelim sadece 6 yumurta mı büyüyecek demek yoksa o her bir folikülden birden fazla yumurta çıkabiliyor mu
Benim doktor bana evet yaşla orantılı bunu da söyledi ama zaten normal bi kadında 10 kadar yumurta olması lazımmış.10 un altı düşükmüş ama aile öyküsünü genetiği de önemli dedi.Mesela benim annem 38-39 da menopoza girmiş. Ben 31 yaşındayım kasımda 6 tane sayıyordu.3 tane dolu çıkmış.ama 3 ü de en iyi kalitede döllendi ve donduruldular. Aralıktaki opude 7 tane sayıyordu 6 sı dolu çıktı 5i döllendi.ama 2 tanesi 3.günde donduruldu. Yani önemli olan sayı değil kalite canım. Ben kendi sürecimde bunu anladım.tabi ki gönül isterdi tek opu işleminde 10-20 tane toplansın embriyo olsun,donduralımKandaki değerle ultrasondaki aynı değil. Kanda birin altına düşmüştü ama ultrasonda 10 folikül sayıyorlardı ve doktorum 35 yaşındayım yaşınla folikül orantılı demişti. Geçen defa 10 saydı ama 6 tanesi toplanacak büyüklüğe gelmişti onunda 5 i olgunmuş 5 i de döllenmişti ama 5. Güne 3 ü gitti sadece. bu sefer 6 tane dedi sol tarafımı iyi göremedi doktor işte fsh ım da aynı 7-8 ama olmadıkça galiba tereddüt de artıyor
Kan vermek için Almanya'dan Tr ye mi geleceksiniz?Tüp bebek merkezinde direk vereceğim doktorum sabah 08:00 ve 09:00 arasından burada ol kan tahlili için laboratuvara yetişmesi için
Kan vermek için Almanya'dan Tr ye mi geleceksiniz?Oradan verilen kanı kabul etmiyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?