Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayala evde test yapıp silik çizgi mi gördün ben arada kaçırıyorum mesajları görmedim mi acaba

Ben 6. Gün yaptım evet canım testim şu an hamilesin diyo bana pazartesi günü kan test günüm o gün artık hep beraber öğreneceğiz inşallah Amin darısı senin başına inşallah canım Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah

Evet canim yarin randevum geç olduğu daha iyi olabilir dediğin gibi kalp atışıyla keseyi aynı anda görüp rahatlarsın insallah senin baska belirtilerin olmaya başladı mi

R retikuler mayala katar yaaa çok sevindim her şey yolunda gitsin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize Pazartesi de benim transferim var dua eder dua beklerim

Amin canım benim Allah razı olsun dualarım seninle inşallah Rabbim yardımcın olsun bebeğinin sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah dilerim vakti gelmiştir sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain

Kızlar genelde kaçıncı günde gebelik testi yapıyorsunuz ve yaptığınız testler erkem gebelik testi mi ? Biz normal test yaptık ama negatif pek bilgim yok hangi testi almalıyım ?

kızlarım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin herkesi Rabbim bol bol dua edelim birbirimize kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah Rabbim buradaki bekleyen tüm kardeşlerimin yüzünü güldürsün inşallah Amin Ecmain inşallah

Sen doktora gittin mi canım doktor mu kalkma dedi nasılsın şimdi
Yani ben 8 haftalık kontrole gittim, şimdi 10 haftalikta gidicem nasip olursa. Kanama için gitmedim bu sefer akışına bıraktım. Bende servikal yetmezlik var dikisliyim ben ama yinede doktor biraz takip edeyim öyle karar verelim dedi.o yüzden sürekli yatmak zorundayım. Kanamadan dolayı değil yani

Hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun
Bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin
Tabi ki eklerim canım transfer tarihin belli olunca tekrar yazarsan sevinirim canım
Tabii onu da yazarım.bugün akşam regl tam olarak olmadım da bi kaç parça gibi şey geldi.yarın doktora gidicem yine de reglin ilk günü diye. Bu süreçte buralarda olacağım

Her bir folikül sıvısı içinde bir yumurta var demek.ama bazen folikül boşta çıkabiliyor. Ama bir folikülde 3-5-10 yumurta yok yani. Ya 1 ya hiç.

Benim doktor bana evet yaşla orantılı bunu da söyledi ama zaten normal bi kadında 10 kadar yumurta olması lazımmış.10 un altı düşükmüş ama aile öyküsünü genetiği de önemli dedi.Mesela benim annem 38-39 da menopoza girmiş. Ben 31 yaşındayım kasımda 6 tane sayıyordu.3 tane dolu çıkmış.ama 3 ü de en iyi kalitede döllendi ve donduruldular. Aralıktaki opude 7 tane sayıyordu 6 sı dolu çıktı 5i döllendi.ama 2 tanesi 3.günde donduruldu. Yani önemli olan sayı değil kalite canım. Ben kendi sürecimde bunu anladım.tabi ki gönül isterdi tek opu işleminde 10-20 tane toplansın embriyo olsun,donduralım bu arada bana amh bakmadı ama fsh LH bi de ea2 diye bi değer vardı normaldi bunlar.ama yaşına göre az dedi yumurta sayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…