- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.739
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.981
Amiin masallah bebeğinizee çok sevindim darısı başımıza insallah, bana da dua edin insallah kucağımız bos kalmasın. 5. Gün müydü oğlunuz
Sağol canım benim gerçekten kötüydü. yani evim sağlam çok şükür ama 7 katlı fazla sallandı biraz ben daha çok böyle sallaniyorsa İstanbul yıkılmıştır diye telaşa kapıldımOyyy kuzum çok geçmiş olsun umarım sizlerde ve oralarda Bi sıkıntı yoktur. Biz bile istanbulda olmadığımız halde hissettik siz kim bilir nasıl hissettiniz.
Merhaba sonuc ne oldu acaba doktora gittiniz miKızlar bugün tranferin 20. günü yani pozitif çıkmıştı sonuç kalp atışını bekliyordum kahverengi lekelenme olmuş normal mi? düşük belirtisi falan mı çok korkuyorum
İkiz bekliyorum bende kısmet cnm aynen bende aralıkta mühtemelen doğrurummayala katar aşko senin ikiz olduğu için 99% aralık sonu annesi olacakmışın gibime geliyor
Buralarda kimse kalmadı canımlar pozitif alanlar doğum yapacağı ayın topiklerine gidiyorlar orda daha aktiflermayala katar Handan2212 @canmay morceylan
Selam canım ben de 16 Mart'ta adet oldum tahminen Bugün 5+5 olmuşumdur İnşallah Ben de yarın keseyi görmeye gideceğimBen sabah mi akşam mi hatirlamiyorumama 17 martta oldum ben de 5. Gün 8 nisan transferi benim de
Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah, banada dr günde 3 yazmıştı hala 3 devam ediyorum, sadece gebeliğin 8.haftasından itibaren günde 2 devam edeceksin dediMerhaba arkadaşlarnasipse bu ay transfer sürecindeyim adetimin 3. günü günde 3 estrofem başlandı rahim kalınlığım diğer kontrollerimde normal ilerliyordu estrofem günde 3 fazla değil mi siz geçirdiğiniz için size sormak istedim
Dondurulmus transfer olan kisceler transfer gunu progesteron degeriniz kacti?? Kalcadan igne kullandiniz mi??
Transfer gününe 5 gün kala progestan fitil 2 adet sabah akşam, progestan dex göbekten başladım, transfer günüm 9.89 çıkmıştı progesteron, dr ek olarak 3 günde bir kalçadan progestan 50 mg ekledi, normalde 10 üzeri bekleniyor transfer günü, ben hala aynı şekilde devam ediyorum en az kalp atışına kadar böyle devam edecez dediDondurulmus transfer olan kisceler transfer gunu progesteron degeriniz kacti?? Kalcadan igne kullandiniz mi??
Ay oh içim rahatladı ya benim de 12 cikti bakiyorum 25 cikan var 40 cikan var. Benim de ilac kullanimlarim seninle ayni ne guzel pozitif gormussun saglikla artsin insallah canimTransfer gününe 5 gün kala progestan fitil 2 adet sabah akşam, progestan dex göbekten başladım, transfer günüm 9.89 çıkmıştı progesteron, dr ek olarak 3 günde bir kalçadan progestan 50 mg ekledi, normalde 10 üzeri bekleniyor transfer günü, ben hala aynı şekilde devam ediyorum en az kalp atışına kadar böyle devam edecez dedi
Ben hala sabah 2 akşam 2 içiyorum ya çok değil mi acaba ilaca boğuldum valla hangi birini içeceğimi şaşırıyorum bazenMerhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah, banada dr günde 3 yazmıştı hala 3 devam ediyorum, sadece gebeliğin 8.haftasından itibaren günde 2 devam edeceksin dedi
Evet kuzum oldum transferCanım transfer oldun mu inşallahtest günün ne zaman
Çok teşekkür ederimAy oh içim rahatladı ya benim de 12 cikti bakiyorum 25 cikan var 40 cikan var. Benim de ilac kullanimlarim seninle ayni ne guzel pozitif gormussun saglikla artsin insallah canimben de bugun transfer oldum
Transfer gününe 5 gün kala progestan fitil 2 adet sabah akşam, progestan dex göbekten başladım, transfer günüm 9.89 çıkmıştı progesteron, dr ek olarak 3 günde bir kalçadan progestan 50 mg ekledi, normalde 10 üzeri bekleniyor transfer günü, ben hala aynı şekilde devam ediyorum en az kalp atışına kadar böyle devam edecez dedi
Kızlar benim taze transferim progesteronum 9 çıktığı için ertelendi. 3. gün dondurulmuş olacak. Dondurulmuşta süreç farklı mı oluyor? Yüksek mi olmalı?Ay oh içim rahatladı ya benim de 12 cikti bakiyorum 25 cikan var 40 cikan var. Benim de ilac kullanimlarim seninle ayni ne guzel pozitif gormussun saglikla artsin insallah canimben de bugun transfer oldum
Evet kuzum oldum transferay benimki zor gecti ya, mesanem cok doluydu cok agri yapti sonda takip biraz aldilar. Sonra kateteri taktilar istemsizce ikinip ittirmisim doktor uyardi bak ittirme olmaz boyle diye sonra cikarip tekrar takti neyse ki ikincide rahne yerlestirildi sonra embriyolog ile kontrol de ettiler temiz dedi hadi gecmis olsun dedi yarim saat yattim ciktim insalah hayirlisi ne ise o olsun
Amin Allah sizi de sevindirsin. Tam hatirlamiyorum ama 5 ya 6 farketmez. Embriyo kalitesi guzel. Hayirlisiyla sizin de 4bb.den yuzunuz guler InsAllahAmiin masallah bebeğinizee çok sevindim darısı başımıza insallah, bana da dua edin insallah kucağımız bos kalmasın. 5. Gün müydü oğlunuz
Evet canım dondurulmuşta 10 üzeri olması gerekiyorKızlar benim taze transferim progesteronum 9 çıktığı için ertelendi. 3. gün dondurulmuş olacak. Dondurulmuşta süreç farklı mı oluyor? Yüksek mi olmalı?
Ay pes peseyiz bakalim insallah yarın hepimiz keseyi görmüş oluruzSelam canım ben de 16 Mart'ta adet oldum tahminen Bugün 5+5 olmuşumdur İnşallah Ben de yarın keseyi görmeye gideceğimgazamız mübarek olsun şimdiden
Canim ben dondurulmus tranfer oldum. Hatta oncesinde baskilama tedavisi gordum en son subat ayinda regl oldum. Transfer gunumde progesteronum 17.5 cikti ayni gun kalcamdan da iki doz yapildiDondurulmus transfer olan kisceler transfer gunu progesteron degeriniz kacti?? Kalcadan igne kullandiniz mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?