- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.561
Tesekkur ederim yaşım 35 insallah hersey iyi oludMerhaba kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama benim de sadece iki embiryo çıkmıştı 40 yaş üstü olduğun için mecburen ikisi birlikte konuldu ,tabi insanım ve korkuyorum tutunmazsa bı problem çıkarsa geride embiryomda yok aynı süreci baştan mi ...diye ama sonra insan düşününce 29 tanede aaa kalite embiryon olsa sana sadece bir tane lazım belkide transfer edilen o ,ve bu forumda ve etrafımda şunlarada tanık olduk birinin yaşı çok genç embiryo yüksek kalite,ama birinin yaşı daha ileri ve kalite çok düşük , düşük olanın tutarken yüksek olanin tutmayabiliyor,burada da devreye işte bize yazılan kader giriyor.tedavi uzun zor zahmetli, sabır da kolay değil ama hepsi bir vesile Allah can veriyor o embiryoya kul değil o yüzden Allah'a teslim olup guvencez zaten başka da çaremiz yok.dilerim yüzümüz guler
Insallah twsekkur ederimKalite meselesine lütfen gereğinden çok takılmayın , düşük kalite denilen embriyolar bile sıkıca tutunuyor bazen. Elbette önemli ama içinizi ferah tutup oluruna bırakın
Ne oldu kuzum mesajlardan yakalayamadım
Aynısı bendede oldu iki gün hiç korkma dediler zaten bir daha da olmadı spekulum takılırken kılcal damarlar hasar görebiliyormus küçük küçük gelen lekelerden korkma dedilerKızlar 24 de transferim oldu akşamında çok az kahverengi leke dün az bugünde az olarak geldi 2. Günüm nedendir acaba doktor normal korkma dedi aa acabalar içindeyim
Sanırım benden dolayı dediNe oldu kuzum mesajlardan yakalayamadım
Beklenen kırmızı göründü şimdi adet oldum kuzum pazartesi kontrole gidicem
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim umut oldun banaSanırım benden dolayı dedimayala katar benim de 4 yumurta toplandı sadece 1 i döllendi dr riske atmamak için 3.gün taze transfer yaptı bugün beta pozitif gördüm mayala etiketleyince sana da baktim seninde 3.gün embriyosu olacakmış transferin insallah hayırlısıyla sımsıkı tutunur
Bana da burada o kadar çok umut olan oldu ki çok sevindim benimde sana umut olmama beraber inanıp beraber üstesinden geleceğiz her gününAmin kuzum inşallah çok teşekkür ederim umut oldun bana
Ayy ağlıcam çok duygulandım bir sürü kız kardeşim olduBana da burada o kadar çok umut olan oldu ki çok sevindim benimde sana umut olmama beraber inanıp beraber üstesinden geleceğiz her günün
Benim hormonlar zaten duygu seli aman sakın ağlamak yokAyy ağlıcam çok duygulandım bir sürü kız kardeşim oldu
Ayy inşallah benimde ondandır sizdedemi kahverengi leke olmuştuAynısı bendede oldu iki gün hiç korkma dediler zaten bir daha da olmadı spekulum takılırken kılcal damarlar hasar görebiliyormus küçük küçük gelen lekelerden korkma dediler
ayy kan mı verdinnn???Evet canım benim bugün 10.günüm ikisi mi tutundu bende çok merak ediyorum içim içime sığmıyor umarım sağlıklı güzel bir yere yerleşmişlerdir Amin
Evet ilk günkü baya kahverengimsi ,ikinci gün gelen kibrit kutusunun yarısı kadar daha açık pembemsiydi ama sonra glmdi bidaAyy inşallah benimde ondandır sizdedemi kahverengi leke olmuştu
Balım öncelikle hayırlı olsun bebek haberin Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. İnan ben pozitif görmüş gibi çok mutlu oldum
Canim benimm unutmamışsin Allah razı olsun evet gittik bugün iki doktorla görüştük İstanbulda birine yetişemedik.yeditepe ve sisli memorial birisi rahim hazırlığı yapacağım genetiğe falan gerek yok dedi biri direk genetik önemli dedi karışığızAminn amin canimm Allah razı olsun Rabbim bu kapıda emek veren hepimizin yardımcısı olsun
Amiin insallaah normalde pazartesi kan vermem gerekiyor ama sanırım cumartesi veririm 8. Günde.
ayy kan mı verdinnn???
Balım öncelikle hayırlı olsun bebek haberin Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. İnan ben pozitif görmüş gibi çok mutlu oldumben bugün regl oldum Pazartesi doktor randevum var ilaçlara başlayacağız uzun süredir misafirim var ve Berlin’e gittim vs hiç doğru düzgün giremedim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?