Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tesekkur ederim yaşım 35 insallah hersey iyi olud

Kızlar 24 de transferim oldu akşamında çok az kahverengi leke dün az bugünde az olarak geldi 2. Günüm nedendir acaba doktor normal korkma dedi aa acabalar içindeyim

Kızlar 24 de transferim oldu akşamında çok az kahverengi leke dün az bugünde az olarak geldi 2. Günüm nedendir acaba doktor normal korkma dedi aa acabalar içindeyim
Aynısı bendede oldu iki gün hiç korkma dediler zaten bir daha da olmadı spekulum takılırken kılcal damarlar hasar görebiliyormus küçük küçük gelen lekelerden korkma dediler

Ne oldu kuzum mesajlardan yakalayamadım
Beklenen kırmızı göründü şimdi adet oldum kuzum pazartesi kontrole gidicem
Sanırım benden dolayı dedi mayala katar benim de 4 yumurta toplandı sadece 1 i döllendi dr riske atmamak için 3.gün taze transfer yaptı bugün beta pozitif gördüm mayala etiketleyince sana da baktim seninde 3.gün embriyosu olacakmış transferin insallah hayırlısıyla sımsıkı tutunur

Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim umut oldun bana

LunaLovegoodd canım nasılsın iyi misin inşallah son durumun nedir transfer için
Balım öncelikle hayırlı olsun bebek haberin Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. İnan ben pozitif görmüş gibi çok mutlu oldum ben bugün regl oldum Pazartesi doktor randevum var ilaçlara başlayacağız uzun süredir misafirim var ve Berlin’e gittim vs hiç doğru düzgün giremedim buraya

İnşallah canım Amin

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım darısı senin başına inşallah
Ay hadi gözün aydın olsun inşallah çok sevindim hayırlısıyla güzel ilerlesin sürecin dilerim sonunda hayırlısıyla mucizene kavuşursun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…