- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.753
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.961
Aayy nasıl çıkıyor koyulaşmaaa
İnşallah katlanarak artar canım benim
Canım burdayım burdamayala katar aşko senin ikiz olduğu için 99% aralık sonu annesi olacakmışın gibime geliyor
Buralarda kimse kalmadı canımlar pozitif alanlar doğum yapacağı ayın topiklerine gidiyorlar orda daha aktiflermayala katar @Handan2212 @canmay morceylan
Oh şükür , amin amin canım kan da katlanarak sağlıcakla ilerlesin ve kolaylıkla kucağına al inşallaahAmin inşallah canım çok şükür şimdilik güzel gidiyor ama kan da görmek lazım yani Allahım hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah Amin
Oh şükür , amin amin canım kan da katlanarak sağlıcakla ilerlesin ve kolaylıkla kucağına al inşallaah
Canım burdayım burdaben de yarın gideceğim kese için heyecanliyim inşallah vajinal bakar banada insallah yarın güzel haberler yazarız benim hesaplamama göre de 5+3 filan benimki yarın o da belli olur insallah dimi
Yarın kesin belli olur aşkım, benimde hesabıma göre 5+3 olacam yarın, bende 17 mart akşama doğru regl olduğum için o gün 0.gün sayıldı, öğlen 15.00 sonrası olanlar 0.gün sayılıyor, 18 mart birinci gün olarak baz aldığımızda benimde 5+3, birde 5.gün 7 nisan transferCanım burdayım burdaben de yarın gideceğim kese için heyecanliyim inşallah vajinal bakar banada insallah yarın güzel haberler yazarız benim hesaplamama göre de 5+3 filan benimki yarın o da belli olur insallah dimi
Yani bir sebep bulunmadı kayıplar sonrası genetige gittik sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı kan sulandırıcı kullanacağım ama doktor yüzde yüz bundan diyemeyiz dedi canımSebebi neydi
İnşallahAayy nasıl çıkıyor koyulaşmaaa
İnşallah katlanarak artar canım benim
Ben de burdayım canım MayalamAy canımsın hep derim ve diyeceğim herkes gitti pinky hanım bizi bırakmadı canımsınaynen sen dur kız onlara rakip topik açayım
Kıskansınlar bizi
Ben sabah mi akşam mi hatirlamiyorumYarın kesin belli olur aşkım, benimde hesabıma göre 5+3 olacam yarın, bende 17 mart akşama doğru regl olduğum için o gün 0.gün sayıldı, öğlen 15.00 sonrası olanlar 0.gün sayılıyor, 18 mart birinci gün olarak baz aldığımızda benimde 5+3, birde 5.gün 7 nisan transfer
Amin hepimiz inşallah mayalamHadi inşallah canım dilerim sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına inşallah Amin
Kese icin 3 Mayıs'a gün aldirdilar Mayalacm, inşallah içi boş değildir bir hafta sonra da kalp atışı için randevu alacaksın dediler az evvel oluşturdum randevumu
Balım verdim geldim aradı hemşirem şimdi , 57 olmuş değerim. 2 gün sonra tekrar verelim dedi.. Benim 2 gün önceki değerim 33 falandı %70 artmış , değer artış hızı iyi falan dedi . İnşallah bugünden sonra daha iyi artık
Ay amin inşallah canım mayalam inşallah bende katılırım aranızaAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim darısı senin başına olsun inşallah sağlıklı güzel gebeliklerimiz sağlıklı hayırlı güzel evlatlarımız olsun inşallah Amin
Benim kız 1 taneye razı ikinci gelirse süpriz olur hepimizebazen diyorum kızım yerden şunu kaldır sleppy le evin tozunu aldırıyorum anne diyor sanki karnın çok mu büyük daha karnın çıkmamış dedim kızım ondan değil şu an dikkat ediyorum Allahtan bu iki hafta okul tatildi Paskalya tatili vardı pazartesi günü açılıyor bana bulaşık makinesi boşaltıp elime veriyor ben diziyorum bana çok faydası oldu abla olmak kolay değil
Amiin masallah bebeğinizee çok sevindim darısı başımıza insallah, bana da dua edin insallah kucağımız bos kalmasın. 5. Gün müydü oğlunuzOglum 4bb ile dogdu. Ikinci bebek için denemelere basladik şu an 5bc 4bc, ve iki tane de 3 gun embriyom donduruldu. Umutsuz degilim. Onemli olan genetigi. Allah size de bana da arzusunda olan herkese nasip etsin
Oyyy kuzum çok geçmiş olsun umarım sizlerde ve oralarda Bi sıkıntı yoktur. Biz bile istanbulda olmadığımız halde hissettik siz kim bilir nasıl hissettiniz.Canım bende karın ağrısı hep var zaten öyle şiddetli değil ama hafif var doktorum rahim değişiyor normal dedi. Sende endişe etme. Ben 9 haftalık hamileyim benim kalkmam yasak yatarak geciriyorum ve 3 gündür rahatsızım hafif kanama şeklinde lekelenmelerim var. Ama ben bugün 7 kat merdiven indim asansöre binemedim içim ferah Rabbime emanet ne yapayım bazı şeyler elimizde değil dün daha büyük bir felaket olabilirdio zaman ne İstanbul ne çocuk kalırdı yine hamd olsun ki Rabbim korudu insanları
Ben de burdayım canım MayalamBırakmam sizi
Ay amin inşallah canım mayalam inşallah bende katılırım aranızahepimiz yaşarız inşallah o güzel günleri oy kuzuma o şimdiden abla olmuş da sana yardim ediyor yerim onu maşallah kuzuma sende yorulma kuzumu da yorma annesi ev işi kalsın hiçbirsey sizden önemli değil
Balım verdim geldim aradı hemşirem şimdi , 57 olmuş değerim. 2 gün sonra tekrar verelim dedi.. Benim 2 gün önceki değerim 33 falandı %70 artmış , değer artış hızı iyi falan dedi . İnşallah bugünden sonra daha iyi artık
Kese icin 3 Mayıs'a gün aldirdilar Mayalacm, inşallah içi boş değildir bir hafta sonra da kalp atışı için randevu alacaksın dediler az evvel oluşturdum randevumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?