- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.941
Kuzu 3 doktora bakildim hepsi mecbur alttan baktı.perinatologda sağlıklı bilgi alabilmek için 8. Haftada alttan baktı. Hiçbir sıkıntısı yok merak etmeyin dedi hepsi. Annem ve yengem çok kızıyor onlara göre yanlış. Ama doktorlar riske atacak halleri yok ben güvendimKız geçen sefer kv vajinal bakınca düşük oluyor dese ben cahil baktırmadım ya
Biz burda sepide sen ben bide er38 kalicaz galiba
Biz burda sepide sen ben bide er38 kalicaz galibateker teker herkes gidiyor biz senin askerlerimiz mayalam anca beraber kanca beraber
Tam pozitif çıkmıyo sildikten de silik çıkıyo dün test verdim 5.90 çıktıCanım senin yaptığın testler en kötü testler. Bu iki test yalancı pozitiflikleriyle ünlü testlerr. Daha güvenilir bir test almanı öneririm. Predictor, aWox, Softec gibiii
Aynen sen ac rakip topik biz catlatiriz onlarıAy canımsın hep derim ve diyeceğim herkes gitti pinky hanım bizi bırakmadı canımsınaynen sen dur kız onlara rakip topik açayım
Kıskansınlar bizi
Aynen sen ac rakip topik biz catlatiriz onlarısen o topigi de herkese cazip hale getirirsin
Al sana demiş AllahKuzum korkudan geri kaçtı heraldedün olmadı çok şükür Allah acıdı galiba 7 kat merdiven indim yatıyorum ama sürekli sol tarafımda batma var.ay senin 18. Kat nasıl saklanmıştır düşünemiyorum Allah'tan tatildi ve eşim kardesim evdeydi anneme taşındık onun evi 3 katlı evde 20kisi var çok sıkılıyordum bana renk geldi töbe estağfurullah
Aşkım annenin yorumu şöyle oldumu lekelenmelerine “dr alttan baktı kesin ondan oldu”Kuzu 3 doktora bakildim hepsi mecbur alttan baktı.perinatologda sağlıklı bilgi alabilmek için 8. Haftada alttan baktı. Hiçbir sıkıntısı yok merak etmeyin dedi hepsi. Annem ve yengem çok kızıyor onlara göre yanlış. Ama doktorlar riske atacak halleri yok ben güvendimhadi sende git gör sağlıkla bebisini ins.
En son biz burda böyleyizBiz burda sepide sen ben bide er38 kalicaz galibateker teker herkes gidiyor biz senin askerlerimiz mayalam anca beraber kanca beraber
En son biz burda böyleyiz
Allah seni nasıl güldümiskelet olursunuz artık beklemekten
Ben gülüyormuyum bana bir bakAllah seni nasıl güldümiskelet olursunuz artık beklemekten
Yani beni bı rahat bırakmayacak çocuk belli bende inat ettim yanlız farkındaysan doktora gitmedim bu seferAl sana demiş Allahay koptum aşkım korkudan geri kaçtı, bilseydik daha önce korkuturduk tövbe tövbe, demek aşkım bu lekeler sadece seni ara ara yokluyor sen diyor çok rahat yatıyorsun biraz aksiyon olsun
Aşkım şaka bir yana inşallah tekrarı olmaz lekelerin bununla geçip gitmiş olsun inşallah
Ay sorma canım benim çamaşır makinesi sıkma işlemine geçtiğinde sallanır ya aynı böyleydi sallantı, Allah bir daha yaşatmasın inşallah, benim eşim inşaat işinde olduğu tatil yok, belediyeler kapansada inşaatlar devam ediyor maalesef , aşko sen annende kalmaya devam et, bizde dünden sonra hemen bir müstakil ev plan projesi çizmeye başladık
Aman boşver be mayalam topik ismi önemli değil. Doğurana kadar burdayizAz sabır haftaya kan tahlili zamanı güzel çıkarsa açacam kuzum merak etme iskeletolmadan sizi götürecem
Aman boşver be mayalam topik ismi önemli değil. Doğurana kadar burdayiz
Evet aşkım bu sefer farkettim yüz vermedin çokYani beni bı rahat bırakmayacak çocuk belli bende inat ettim yanlız farkındaysan doktora gitmedim bu sefersimarmasin. 1 Mayıs randevum bekleyecek bizde eşimle evi satıp annemin siteye taşınma planları yapıyoruz Rabbim herkesi korusun ins. Bekledikleri deprem budur ve olmuş bitmiştir
Aayy nasıl çıkıyor koyulaşmaaaDün yaptım bugün daha yapmadım
İnşallah katlanarak artar canım benimTam pozitif çıkmıyo sildikten de silik çıkıyo dün test verdim 5.90 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?