Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hiçbirşey olmaz topuklu giyme ne olur ne olmaz oturduğun sürece sıkıntı olmaz inşallah ben temmuzda transferin 3. Günü doğum gününe gitmiştim ama çok kalkmadım hep oturdum Allaha emanet kuzucuklar
Bencede birşey olmaz değil mi ya süt kardeşimin nişanı çok üzülürüm gitmezsen . Sen test yaptın mııı ?

Çok üzüldüm canım RABBIM gönlünüze inşirah ferahlığı versin inşallah
Yaşın asla büyük değil daha çok gençsin ALLAH'tan ümidini asla kesme ALLAH dua'da da gayrette de ısrarcı olmamızı ister bu defa demek ki olmaması gerekiyordu diye olmadı diye düşünün RABBIM kucağınızı boş bırakmasın canım

Bencede birşey olmaz değil mi ya süt kardeşimin nişanı çok üzülürüm gitmezsen . Sen test yaptın mııı ?

Evet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor

Eklentiler

• 80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 18
Ay evett transfer günün benden üç gün oncee. Bakalım 24unde yapmayi düşünüyorum birkaç tane erken test aldım gelmedi henüz

Tabii ki tutunacaksa her koşulda o tutunur ama işte tarih yaklaştıkça başladım yine kurmaya kafada susmuyor napsam ne yapmasam diye geriyorum ya hiç istemiyorum gergin bi tip değilim susturamıyorum kendimi

Aminn inşallah çok teşekkür ederim güzel detekleriniz için sizede

Ay çok mutlu oldum bayada belirgin maşallah . Herkesin derdini dinledin herkese yetiştin bu süreçte. Artık hamişsin o güzel dualarında daha çok bulundur biziiii bende çift transfere ikna ettim doktorumu bu arada ikiz annesi oluruz inşallah sağlıcakla

Evet canım bugün net olarak öğrendim ben suan transfer hazırlığındayim şimdilik coraspin kullaniyorum transfer günü oksapara gecicem. Benim gebelik oluştuğunda gebelik boyu kullanicam maalesef genetik kan pıhtılaşmasndan ötürü şimdilik yazdı gebelik oluşunca rapor çıkıyormuş dediğin gibi bittikce sağlık ocağına yazdircam gebelikte de raporlandiririm artık teşekkür ederim.

Maalesef arkadaşlar değerim 41 den 20 ye düşmüş çok çok üzgünüm
Offf canım yaa çok üzgünüm seni şuan çok iyi anlıyorum nolur kendini çok yıpratma elden birşey gelmiyor maalesef rabbime sığın o herşeyin en güzelini mutlaka veriyor bizim için bu ay belki hayırlı değildi emin ol başka zaman hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun senden ne demek kuzum benim hepimiz aynı süreçlerden geçtik ancak biz birbirimizi anlarız
Çok sevindim senin adına dilerim iki minnoşta sıkıca tutunur annelerine inşallah Amin

Tabii ki tutunacaksa her koşulda o tutunur ama işte tarih yaklaştıkça başladım yine kurmaya kafada susmuyor napsam ne yapmasam diye geriyorum ya hiç istemiyorum gergin bi tip değilim susturamıyorum kendimi

En güzeli akışına bırakmak benim doktorum çok düşünme stres yapma yoksa tutunmaz dedi en önemlisi bence kafa ve vücut rahatlığı Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah Amin

Aminnn canımm çok mutlu oldummm ben bile heyecanlandım sağsalim kavuşursun inşallah mucizelerine

Kızlar merhaba benim bugün transferin 6. Günüydü saat 12 geçti artık 7.günü diyeyim 10-11 e doğru peçeteye akıntımla hafif pembelik geldi karnım da çok ağrıyor bugünler yerleşmeye tekabül eden günler olduğu için yerleşme lekenmesi mi yoksa adet mi olacağım bilemedim yaşayan var mı ya

Merhaba canım transferin hayırlı olsun inşallah Amin çoğu kişi yaşadı burada yerleşme kanaması inşallah seninde öyledir dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah Amin önemli olan kanın artmaması Allahım gönlüne göre versin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…