Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın inşallah Amin dualarım sizinle inşallah canım her daim güzel mutlu haberler alalım inşallah canım benim

Günaydın canım maşallah çok şükür inşallah hepsi Altın embriyon olsun hepsi 5.güne gitsin Amin herşey gönlüne göre olsun canım Amin

Selamlar 2. Regliyi bekliyodum opudan sonraki bugün oldum ama süreç nasıl ilerleyecek henüz bilgim yok
Kaç gün sonra transfer olur tahmini sizin bilginiz var mı?

Aleyküm selam canım hoşgeldin canım
Çok şükür gözün aydın olsun inşallah darısı transfere ve pozitif haberler almana nasip olsun
Canım genelde reglden 18 yada 20 arası transfer gerçekleşiyor tabi herkesin durumu farklıdır seni doktorun takip edecektir Rahim kalınlığın hormon değerlerin istedikleri gibi gelişirse transfer günü belirlenir inşallah sürecin çok güzel sıkıntısız geçsin Amin güzel haberlerini bekliyorum transfer tarihi alırsan beni de haberdar edersin inşallah

Mayala şimdi okudum yorumunu testin pozitifmis nasıl nasil mutlu oldum tarif edemem güzel haberlerini takip etmeye devam edeceğim

Amin Amin inşallah canımsın çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım Amin
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Amin

Yaa çok mutlu oldummm sabah güzel haber almış oldum sayende sağlıkla ilerlesin inşallah darısı tüm isteyenlerr

Ay hadi inşallah bu sefer görürüm midem çok bulanıyor cnm ayın 21 inde kan vermisyim 6308,22 cıkmıstı bugün yıne kan verdım valla gün gün artışını görmek istiyorum kan kalmadı bende artık kan vermekten olsun da kan feda olsun

Yaa çok mutlu oldummm sabah güzel haber almış oldum sayende sağlıkla ilerlesin inşallah darısı tüm isteyenlerr

Çok teşekkür ederim canım benim Amin Allah razı olsun
Allahım bekleyenlere herkese böyle güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah Amin

Canım yeter verme koluna yazık çok şükür bebeklerin seninle gönlünü rahat tut Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlemesini nasip eylesin inşallah Amin

Ya öyle mi inşallah Allah razı olsun canım benim Ben yine kan verdim ve değerim 13211,11 çıktı Pazartesi inşallah doktor a gıdıcem karından ultrason a baksın

Maşallah sübhanallah aynen yeter verme pazartesi günü artık görünür bebişler Allah’ın izniyle Amin

Maşallah sübhanallah aynen yeter verme pazartesi günü artık görünür bebişler Allah’ın izniyle Amin
Yok canım artık vermeyeceğim ama kalçadan iğne bile karından iğneleri hep olduğum için doktora gidiyorum ikişer dozda kalçadan vuruyorum çok zor bu iğneler bitse ne zaman biter diye düşünüyorum çok yoruldum sağlık ocağına git iğne Vur gel Çok yoruldum eşim de evde değil kaynım götürüyor yoruldum bayağı bir iğneler bittiği zaman almam gerekiyor Sen kalçadan iğne vuruyor musun yoksa karından mı vuruyorsun canım mayala katar

Ay canım Rabbim kolaylık şifa versin inşallah Amin
Ben ilaç kullanmıyorum sadece fitil kullanıyorum
Canım sen Diyarbakır bahçecide mi tedavi oldun

Verme yeter kolun delik deşik oldu hem kafanı karıştırırsın gerek yok çok şükür değerlerin iyi çıkmış kafan rahat olsun stres yapma bebişlerine odaklan tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…