- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.754
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.721
Yaaaaa canım benim çok mutlu oldum görünce inşallah kan değerlerinde güzel güzel katlanır kolaylıkla güzellikle bi gebelik geçirip evladına kavuşursunhamilelerin duasi daha makbul derler bu sürecte bizlere de bol bol dua eder misin
Günaydın kızlar ben de dün opu oldum. 10 yumurtam toplandı. 1 tanesi işleme alinmamis. 9 yumurtadan 8 i dollenmis az önce aradılar. Şimdi heycanla bir sonraki aramayı bekliyorum. O da 3.gun olacak galiba. Umarım az kayıp olur. Umarım isteyen herkes kucağına bebisini alır. Zor süreçler, hepinize kolay gelsin
Allah razı olsun canım benimAmin Ecmain inşallah Allah razı olsundarısı sizlerin başına inşallah canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın inşallah Amin dualarım sizinle inşallah canım her daim güzel mutlu haberler alalım inşallah canım benim
Selamlar 2. Regliyi bekliyodum opudan sonraki bugün oldum ama süreç nasıl ilerleyecek henüz bilgim yok
Kaç gün sonra transfer olur tahmini sizin bilginiz var mı?
Mayala şimdi okudum yorumunu testin pozitifmis nasıl nasil mutlu oldum tarif edemem güzel haberlerini takip etmeye devam edeceğim
Amin can Mayala ,rabbim herkese hayalini kavustrsunAmin Amin inşallah canımsın çokteşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım Amin
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Amin
Her şey gönlünüzce olsun. Benim de yarın transferim var
Yaa çok mutlu oldummm sabah güzel haber almış oldum sayende sağlıkla ilerlesin inşallahEvet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor
Âmin inşallah cnm yâ,Görünür canısı sen gönlünü ferah tut
Ay hadi inşallah bu sefer görürüm midem çok bulanıyor cnm ayın 21 inde kan vermisyim 6308,22 cıkmıstı bugün yıne kan verdım valla gün gün artışını görmek istiyorum kan kalmadı bende artık kan vermekten olsun da kan feda olsunİnşallah canım sen canını sıkma ben öğrendikten 2 hafta sonra beni çağırdılar sonra gördüm miniciklerdi kalp atışı içinde 2 hafta bekledim çok zor evet ama geçiyor zaman sıkma canını allahın izniyle güzel güzel büyüsün
Günaydın cnm benimGünaydın hayırlı sabahlar olsun canlar herşey gönlümüzce olsun inşallah Amin
Yaa çok mutlu oldummm sabah güzel haber almış oldum sayende sağlıkla ilerlesin inşallahdarısı tüm isteyenlerr
Ay hadi inşallah bu sefer görürüm midem çok bulanıyor cnm ayın 21 inde kan vermisyim 6308,22 cıkmıstı bugün yıne kan verdım valla gün gün artışını görmek istiyorum kan kalmadı bende artık kan vermekten olsun da kan feda olsun
Ya öyle mi inşallah Allah razı olsun canım benim Ben yine kan verdim ve değerim 13211,11 çıktı Pazartesi inşallah doktor a gıdıcem karından ultrason a baksın
Yok canım artık vermeyeceğim ama kalçadan iğne bile karından iğneleri hep olduğum için doktora gidiyorum ikişer dozda kalçadan vuruyorum çok zor bu iğneler bitse ne zaman biter diye düşünüyorum çok yoruldum sağlık ocağına git iğne Vur gel Çok yoruldum eşim de evde değil kaynım götürüyor yoruldum bayağı bir iğneler bittiği zaman almam gerekiyor Sen kalçadan iğne vuruyor musun yoksa karından mı vuruyorsun canımMaşallahsübhanallah aynen yeter verme pazartesi günü artık görünür bebişler Allah’ın izniyle Amin
Yok canım artık vermeyeceğim ama kalçadan iğne bile karından iğneleri hep olduğum için doktora gidiyorum ikişer dozda kalçadan vuruyorum çok zor bu iğneler bitse ne zaman biter diye düşünüyorum çok yoruldum sağlık ocağına git iğne Vur gel Çok yoruldum eşim de evde değil kaynım götürüyor yoruldum bayağı bir iğneler bittiği zaman almam gerekiyor Sen kalçadan iğne vuruyor musun yoksa karından mı vuruyorsun canımmayala katar
Ay canım Rabbim kolaylık şifa versin inşallah Amin
Ben ilaç kullanmıyorum sadece fitil kullanıyorum
Canım sen Diyarbakır bahçecide mi tedavi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?