Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Test günüm pazartesi ama hemşireme yazdım sabah geri dönüş yapar yüksek ihtimalle inşallah öyle bir şeydir bu günlerde yaşayan var bu durumu ama pozitif alanda negatif alanda var umarım ben pozitif i alırım

Amin amin Allahım yüzüne baksın inşallah

Kizzzz İnan ki uyuyacaktım bu saatte aklıma girdin acaba hiç erken gebelik testi yapmadı mı diye ya çok sevindim İnşallah doğrudur İnşallah olur canım benim

Ayyy inşallah aaamiiiiin

Kizzzz İnan ki uyuyacaktım bu saatte aklıma girdin acaba hiç erken gebelik testi yapmadı mı diye ya çok sevindim İnşallah doğrudur İnşallah olur canım benim

Yaa canımsın çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Amin Ecmain inşallah Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin darısı senin başına inşallah Amin

Canım bugün bende devletin aciline gttim.aynisini dedi kayıt bende direk doktorun yanına gittim dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün kan vermem gerekiyor calistgm için sabah sağlık ocağına gidemedim ve artık ekonomik olarakta çöktük özele gidemiyorum,direk hemen yapalım dedi ben eve girmeden sonucum çıkmış

Biliyorum canim anladığını maalesef inşallah canım artık elimizden geleni yaptık olursa olur olmazsa olmaz Rabbimin işi

Selamlar 2. Regliyi bekliyodum opudan sonraki bugün oldum ama süreç nasıl ilerleyecek henüz bilgim yok
Kaç gün sonra transfer olur tahmini sizin bilginiz var mı?

Günaydın kızlar ben de dün opu oldum. 10 yumurtam toplandı. 1 tanesi işleme alinmamis. 9 yumurtadan 8 i dollenmis az önce aradılar. Şimdi heycanla bir sonraki aramayı bekliyorum. O da 3.gun olacak galiba. Umarım az kayıp olur. Umarım isteyen herkes kucağına bebisini alır. Zor süreçler, hepinize kolay gelsin

Yaaaaa canım benim çok mutlu oldum görünce inşallah kan değerlerinde güzel güzel katlanır kolaylıkla güzellikle bi gebelik geçirip evladına kavuşursun hamilelerin duasi daha makbul derler bu sürecte bizlere de bol bol dua eder misin

Hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah

Yok cnm görünmedi karından ultrason lâ yaptı daha küçük dedı görülmezmiş 6 .hafta gidicem Allah'ın izniyle inşallah bu sefer görünür
İnşallah canım sen canını sıkma ben öğrendikten 2 hafta sonra beni çağırdılar sonra gördüm miniciklerdi kalp atışı içinde 2 hafta bekledim çok zor evet ama geçiyor zaman sıkma canını allahın izniyle güzel güzel büyüsün

Her şey gönlünüzce olsun. Benim de yarın transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…