- 3 Haziran 2021
- 3.183
- 3.754
- 83
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.701
Test günüm pazartesi ama hemşireme yazdım sabah geri dönüş yapar yüksek ihtimalle inşallah öyle bir şeydir bu günlerde yaşayan var bu durumu ama pozitif alanda negatif alanda var umarım ben pozitif i alırımMerhaba canım transferin hayırlı olsun inşallah Amin çoğu kişi yaşadı burada yerleşme kanaması inşallah seninde öyledir dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah Aminönemli olan kanın artmaması Allahım gönlüne göre versin inşallah Amin
Test günüm pazartesi ama hemşireme yazdım sabah geri dönüş yapar yüksek ihtimalle inşallah öyle bir şeydir bu günlerde yaşayan var bu durumu ama pozitif alanda negatif alanda var umarım ben pozitif i alırım
Çok teşekkürederim canım benim Allah razı olsun senden ne demek kuzum benim hepimiz aynı süreçlerden geçtik ancak biz birbirimizi anlarız
Çok sevindim senin adına dilerim iki minnoşta sıkıca tutunur annelerine inşallah Amin
Ayyy inşallah aaamiiiiinAmin amin inşallah çok teşekkürederim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah öyle canım 10 yıl çok uğraşlar verdik yazın tüp bebekle hamile kaldım kaybettim diğeri negatif oldu döllenme olmadı Ben bu tüp bebekte yaşanması gereken herşeyi yaşadım ama umudumu hiç kesmedim Rabbime hep sığındım bunları yaşamam gerekiyor dedim çok şükür hamdusenalar olsun inşallah Rabbime inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bize ve milletine yararlı hayırlı işler yapsınlar inşallah Amin dilerim hepimiz sağlıklı güzel gebelikler geçiririz inşallah kimsesinin kucağı boş kalmasın Amin yarabbim inşallah
Çöl üzgünüm içten söylüyorum umarım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur doğrudur ve birgün şükredebileceğin bebişlerin olurÇok yoruldum yani 2025 i zihnen kapattım ben canım. 3 senedir nerdeyse aralıksız çabalıyorum
Kizzzz İnan ki uyuyacaktım bu saatte aklıma girdin acaba hiç erken gebelik testi yapmadı mı diye ya çok sevindim İnşallah doğrudur İnşallah olur canım benim
Ayyy inşallah aaamiiiiin
Mayala şimdi okudum yorumunu testin pozitifmis nasıl nasil mutlu oldum tarif edemem güzel haberlerini takip etmeye devam edeceğimHayırlı geceler kızlar sabah görüşmek üzere Allaha emanet olun Amin
Canım bugün bende devletin aciline gttim.aynisini dedi kayıt bende direk doktorun yanına gittim dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün kan vermem gerekiyor calistgm için sabah sağlık ocağına gidemedim ve artık ekonomik olarakta çöktük özele gidemiyorum,direk hemen yapalım dedi ben eve girmeden sonucum çıkmışBen bugün devlet hastanesinin aciline gittim gitmişken beta'da yaptırayım dedim triaj'dan sordum artık yapılmıyor dediler araştırmaya gittim belki orda yaparlar diye doktor uygun görürse ister dedi sıra aldım önümde 56 hasta vardı 1 saatten fazla bekledim hâlâ 50 kişi vardı baktım olacak gibi değil çıktım eve geldim sinir oldum ya
insanlar mecbur kalıp özele gidip Bi ton para versinler diye kasıtlı yapıyorlar bence
alt tarafı Bi tahlil yani neden artık yapılmaz ki Soyup soğana çevirdiler bizi yaaa
Biliyorum canim anladığını maalesefOfff canım yaa çok üzgünüm seni şuan çok iyi anlıyorumnolur kendini çok yıpratma elden birşey gelmiyor maalesef rabbime sığın o herşeyin en güzelini mutlaka veriyor bizim için bu ay belki hayırlı değildi emin ol başka zaman hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz
Çöl üzgünüm içten söylüyorum umarım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur doğrudur ve birgün şükredebileceğin bebişlerin olur
Yaaaaa canım benim çok mutlu oldum görünce inşallah kan değerlerinde güzel güzel katlanır kolaylıkla güzellikle bi gebelik geçirip evladına kavuşursunEvet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor
Hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun inşallahGünaydın kızlar ben de dün opu oldum. 10 yumurtam toplandı. 1 tanesi işleme alinmamis. 9 yumurtadan 8 i dollenmis az önce aradılar. Şimdi heycanla bir sonraki aramayı bekliyorum. O da 3.gun olacak galiba. Umarım az kayıp olur. Umarım isteyen herkes kucağına bebisini alır. Zor süreçler, hepinize kolay gelsin
İnşallah canım sen canını sıkma ben öğrendikten 2 hafta sonra beni çağırdılar sonra gördüm miniciklerdi kalp atışı içinde 2 hafta bekledim çok zor evet ama geçiyor zaman sıkma canını allahın izniyle güzel güzel büyüsünYok cnm görünmedikarından ultrason lâ yaptı daha küçük dedı görülmezmiş 6 .hafta gidicem Allah'ın izniyle inşallah bu sefer görünür
Her şey gönlünüzce olsun. Benim de yarın transferim varGünaydın kızlar ben de dün opu oldum. 10 yumurtam toplandı. 1 tanesi işleme alinmamis. 9 yumurtadan 8 i dollenmis az önce aradılar. Şimdi heycanla bir sonraki aramayı bekliyorum. O da 3.gun olacak galiba. Umarım az kayıp olur. Umarım isteyen herkes kucağına bebisini alır. Zor süreçler, hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?