- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.661
Çok sağol canim . Ben bugün goguslerim biraz rahatlayınca suphelenmistim aslındaCanım okudum mesajları çok üzüldüm gerçekten Rabbım imtihanlarini kolay eylesin inşallah acikcasi böyle olacağını hiç düşünmemiştimtuplerinde ne sorun vardı canim hidrosalpenks filan mi
Allahin mucizeleri bitmez canım çok duyuyoruz tek tüpüyle kalanlari kendinizi hazir hissettiğinde daha güçlü ayağa kalkacaksın inşallah evet çok zor gerçekten bizim de ne olacağımız belli değil benim de hafif derecede hidrosalpenks var bir tanesinde ameliyat olmadan denedik doktor değiştirdim sırf bu yüzden tup bebekte en önemli etken pes etmemek diyor doktorlar evet şu an olmadı ama belki 2. De belki 3. De olacak canim benim bu topikte de var şubatta olmayıp martta hamile kalanlar o yüzden tabiki de dinlen kafanı topla ama pes etme burada inşallah güzel haberlerini ver bize deÇok sağol canim . Ben bugün goguslerim biraz rahatlayınca suphelenmistim aslındaevet canım laparoskopi oldum biri alındı diğeri durruyor ama islevini bilmiyoruz umarım çalışıyordur
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederimmAllahin mucizeleri bitmez canım çok duyuyoruz tek tüpüyle kalanlari kendinizi hazir hissettiğinde daha güçlü ayağa kalkacaksın inşallah evet çok zor gerçekten bizim de ne olacağımız belli değil benim de hafif derecede hidrosalpenks var bir tanesinde ameliyat olmadan denedik doktor değiştirdim sırf bu yüzden tup bebekte en önemli etken pes etmemek diyor doktorlar evet şu an olmadı ama belki 2. De belki 3. De olacak canim benim bu topikte de var şubatta olmayıp martta hamile kalanlar o yüzden tabiki de dinlen kafanı topla ama pes etme burada inşallah güzel haberlerini ver bize de
Canım çok sevindim, çoookkk amaKızlar sanki bana hayal gibi geliyor bu duygular normal galibaaz önce sanki kendime geldim sevinçten ağladım Yarabbim sana sonsuz şükürler olsun Amin dilerim kan testinde güzel bir değerle öğrenirim bu sefer sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiş olsun sağlıcakla kucağıma Almak nasip olsun
Canım kızlarım hepinize çok teşekkürederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için Rabbim kimseyi darda bırakmasın kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim bu yolda olan tüm kardeşlerimin yüzü güler Rabbim herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah herşeyden önce sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olmaları Rabbim evlatlarımızı bize hayırlı kılsın bizleri de onlara hayırlı eylesin inşallah dilerim hayırlı güzel insan olsunlar inşallah Amin Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah canlarım dualarım sizlerle inşallah yer gök dua üstüne kurulu bol bol dua edelim ben inanıyorum Rabbim vakti gelince herkese gönlündekini nasip edip hoşnut kılacaktır inşallah Amin her ne olursa olsun pes etmeyin hiçbir zaman vazgeçmeyin Allahım hepimizi güldürsün inşallah Amin Ecmain inşallah
Canım çok sevindim, çoookkk amabizim o kadar kahrımızı çektin, Allah da seni sevindirdi inşallah, hakkın ödenmez hep mutlu ol bebişlerinle inşallah
Kuzum transferden sonra iğne, fitil, hap vs kullanıyo musun
Çok yoruldum yani 2025 i zihnen kapattım ben canım. 3 senedir nerdeyse aralıksız çabalıyorum
Ben de progestan fitil ve antibiyotik kullanıyodum opudan sonra. Yarın son günüm bakalım fitili bırakınca adet olursun birkaç güne demiştiEvet canım Opu olduğumun gecesinden bellidir vajinal fitil kullandım sadece doktorum gebelik gerçekleşse de üç aya kadar kullacaksın dedi ama iğne vs kullanmıyorum şu an kendim hamile kalmışım gibi vücut öyle sanıyor birde folik asit içiyorum benim ki doğal gebelik
Güzel sonuçlarını bekliyoruz o zamannHadi inşallah dilerim bu sefer mucizen seninle olur Amin ben çift yaptım şu an kan test günüm 28 Nisan inşallah dilerim en azından birisi tutunmuştur Amin
Ben de progestan fitil ve antibiyotik kullanıyodum opudan sonra. Yarın son günüm bakalım fitili bırakınca adet olursun birkaç güne demişti
Çok üzgünüm , geçmiş olsun. Benim de sağ tüpüm alındı geçen ay. Biraz ara verin üzülmeyin diyemem ama Allah’a teslim olup hayırlısı demek gerekiyor başına gelmeyince insan bilmiyor zaman en dayanılmaz acıları bile hafifletir bol sabır sükunet diliyorum.Çok sağol canim . Ben bugün goguslerim biraz rahatlayınca suphelenmistim aslındaevet canım laparoskopi oldum biri alındı diğeri durruyor ama islevini bilmiyoruz umarım çalışıyordur
Evet canım buranın en önemli şeyi de bu birbirimizi anlayabilmemiz yol arkadaşı olabilmemiz. İnşallah canım hep beraberCanımsın seni o kadar iyi anlıyorum ki emin ol yalnızdeğilsin bu yolda
bu yolda en önemlisi pes etmemek lazım Allahım herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah biraz kafanı toparla kendine gel kendin isteyeceksin inşallah tekrar bu sürece girmeyi Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah sakın umudunu kaybetme dualarım seninle
Çok teşekkür ederim çok sağolunÇok üzgünüm , geçmiş olsun. Benim de sağ tüpüm alındı geçen ay. Biraz ara verin üzülmeyin diyemem ama Allah’a teslim olup hayırlısı demek gerekiyor başına gelmeyince insan bilmiyor zaman en dayanılmaz acıları bile hafifletir bol sabır sükunet diliyorum.
Dur canim ümitsiz olma benimde 6 günüm ben test yapmaya 3 gün başladım hala tık yok bende gün doğmadan neler doğar ümitsiz olmaBen çok su içerim normalde ama bilmiyorum artık yarın deniyecem bidaha ilk idrarla bakalım çıkarsa belli olur bence 7.günde çıkmazsa da sağlık olsun deriz 28inde gider kan veririm hayırlısıyla ikinciye hazırlık yaparım napayım
Yaa çok sevindimmmÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Güzel sonuçlarını bekliyoruz o zamannİnşallah ikiside tutunmuş sıkı sıkı Belirtin vs birşey var mı hissettiğin farklı bir durum. Dinlenme sürecin nasıldı hareketsiz kaldım ilk transferimde bence korkumdan benim ondan mı olmadı diye içimi yiyor hep
Gördünmü canım keseyiKeseyi pazartesi inşallah görücez cnm
Yaa çok sevindimmmburayı çok takip edemiyorum o yüzden yeni gordumm Rabb'im hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim seninle test günümüz ayniydiii benim de çıkar mı ki acep
Kızlar birşey sorcam transferden sonra 3. Gün nişana gitsem ne olur oturmak şartıyla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?