Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaa umarım sağlıklı ilerler 10 yılın mucizeleriymiş Allah hayırla sağlıkla devam ettirsin inşallah

Canım bu ne güzel bir duadır Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun

Yaaa umarım sağlıklı ilerler 10 yılın mucizeleriymiş Allah hayırla sağlıkla devam ettirsin inşallah

Amin amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah öyle canım 10 yıl çok uğraşlar verdik yazın tüp bebekle hamile kaldım kaybettim diğeri negatif oldu döllenme olmadı Ben bu tüp bebekte yaşanması gereken herşeyi yaşadım ama umudumu hiç kesmedim Rabbime hep sığındım bunları yaşamam gerekiyor dedim çok şükür hamdusenalar olsun inşallah Rabbime inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bize ve milletine yararlı hayırlı işler yapsınlar inşallah Amin dilerim hepimiz sağlıklı güzel gebelikler geçiririz inşallah kimsesinin kucağı boş kalmasın Amin yarabbim inşallah

Ay ben seni yerim şükür rabbıme senı bekliyordum cnm benim allahım şükür sana da nasıp etti bu duyguyu ay çok duygulandım şu an kan vericek misin bebeğim oh şükür çok mutlu oldum yaaa

Ayyy baktın mı sen bu gün hayırlı olsun aynı gün transfer olmuştuk ben daha bakmadım 6 günüm emin değilim yaa hiçbişeu hissetmiyorum senin adına çok sevindim

Merhaba canım benim durumum da seninle aynı oldu. Ben tek istedim doktorum kalitesi çok iyi değil o yüzden şansın artsın dedi 2 adet 5.gün donmuş embriyo transfer yapıldı.

Sağlıcakla gelsin miniklerin inşallah canım tebrik ederim

Ayyyy tebrik ederim canım çok sevindim nazar değmesin darısı başıma cesaret edip yapamıyorum bugün 7.günüm benim de

Ayyyy tebrik ederim canım çok sevindim nazar değmesin darısı başıma cesaret edip yapamıyorum bugün 7.günüm benim de

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah benim de 6.günüm normalde diğer transferlerimde kanda görmeyene kadar evde yapmadım bu sefer benim sürecim farklı ilerledi dedim dur yapayım Buda farklı olsun inşallah dilerim sağlıcakla güzel bir yere tutunmuşur inşallah sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin

Bugün Kan tahlil günümdü maalesef yine negatif..4 transfer oldum hiç pozitif göremedim embriyo süper rahim süper ama sonuç hep eksi napacagimi şaşırdım artık .

Canım senin için üzüldüm
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin

Ayyy baktın mı sen bu gün hayırlı olsun aynı gün transfer olmuştuk ben daha bakmadım 6 günüm emin değilim yaa hiçbişeu hissetmiyorum senin adına çok sevindim

Amin Allah razı olsun evet canım benim de 6.günüm darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah ben daha rüyadayım sanki hayal gibi geliyor dilerim sağlıklı hayırlı bir gebelik geçirmek nasip olsun sağlıcakla vaktinde kucağıma Alayım inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…