Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hahahah yaa senin desteğin benim üzerimde çok büyük allah razı olsun

Bende yarın öyle deneyeyim bakayım belki ondandır kaç defa tuvalete çıkmıştım sıvıda tüketmiştim bilmiyorum belki o yüzden olmuş olabilir ama pek ümidim kalmadı

Ümidini yitirme henüz çok erken çok sıvı alımı yapma bazen 7. Yada 8. Gün çıkıyor bazen hiç çıkmıyor kanda çıkıyor sakın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez

A aleynaaae canım nasıl geçti inşallah herşey yolundadır beni de haberdar et canım
Olmadı abla bütün hayallerim yıkıldı mikro tesede hiç bir hücre bulamadı. Patalijoye gönderdiler doktor çok zor dedi oradn bı sonuç almak. Altı ay sonra gelin bı kök hücre baktıralim dedi ama her şey çok zor bı teknoloji çıkarsa yada rabbim yüzümüze bakarsaa bn Allah'ın mucizesine inanmıyorum hepiniz çok sağolun Allah razı olsun dilerim rabbim size hayırlı haberler almayı nasip etsin

Canımsın çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir süreç yine de Allahtan ümidini kesme peki bu süreçte vitamin birşey vermediler mi eşine sakın umutsuz olma bu sefer olmadı ama Rabbim inşallah nasip edecektir ya ben çok mucizeler olduğunu biliyorum inşallah birgün sende hayallerini yaşıyor olacaksın Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin

Şu anlık Bir şey vermediler zaten 6 aydır ilaç kullanıyordu hani sadce bı 6 ay yada bir sene dinlenin dedii Rabbimden umut kesilmez

Namazını hala oturarak mı kılıyorsun canım normal mi kılıyorsun

Şu anlık Bir şey vermediler zaten 6 aydır ilaç kullanıyordu hani sadce bı 6 ay yada bir sene dinlenin dedii Rabbimden umut kesilmez

İnşallah canım benim Rabbim kucağını boş bırakmasın Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah olacaktır Allah’ın izniyle Rabbine güven
Şu an vakti değil zamanını bekliyor bundan emin ol konuşmak istersen buradayım canım dualarım seninle inşallah Amin

Yaa canım şimdi gördüm cooookk cooookk sevindim zaten biliyordum hissediyordum hemde ikiz valla moralim sıfırdi kaç gündür resmen bana moral oldun ayy gerçekten çok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Tüm olmayan arkadaşlarımıza da tez zamanda anne olmayı nasip etsin

Kızlar benim de bugün 5.günüm 5aa 5.gün çift embriyo transferi erken gebelik testi yaptım çıkmadı normalmi

Hayırlı olsun transferin inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur Amin 5. Gün henüz erken idrara daha geçmemiştir onun için umutsuz olma

Ay ağladım resmen canım benimmmm çok mutlu oldum çok sevindin hadi inşAllah canım bnm inşAllahhhhhhhh

Hayırlı olsun transferin inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur Amin 5. Gün henüz erken idrara daha geçmemiştir onun için umutsuz olma
İnşallah arada adet sancısı yaşıyorum aniden oluyo çok ağrıyo sonra geçiyo stres yapıyorm inşallah sizler gibi bende mutluluğumu paylaşabilirim

Amin canım güzel kalplim senin hislerini gerçekten buradan hissettim ve bana umut olmuştum Allah razı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah sana kocaman sarılıyorum amin amin darısı bekleyenlerin başına inşallah moralini yüksel tut ben inanıyorum bu sefer mucizelerimiz bizi bırakmayacak vaktinde zamanında sağlıcakla gelsinler inşallah Amin

Merhaba 3. Gün embriyosu olup 7. Günde karın krampları mide bulantısı ve halsizliği sürekli uyku isteği olan var mı kaç gündür yoktu transfer sonrası 7. Günde böyle başladı

İnşallah arada adet sancısı yaşıyorum aniden oluyo çok ağrıyo sonra geçiyo stres yapıyorm inşallah sizler gibi bende mutluluğumu paylaşabilirim

Canım benim stres yapma tutunma olunca da o belirtiler oluyor benim dünden beli belim sanki kopacak gibi ve karnıma kramplar girip gidiyordu hatta regl olucam dedim yani çok normal gönlünü ferah tut inşallah bebeğin seninledir Amin

Çok sağolun Allah razı olsun dilerim rabbim en kısa zamanda size hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…