- 20 Haziran 2016
- 5.298
- 9.494
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.481
Hahahah yaa senin desteğin benim üzerimde çok büyük allah razı olsunAy canımsın emin ol bende seni çok sevdim görmeden bazen bir abla edasıyla sana kızıyordum amahepsi senin içindi kuzum çünkü çok bırakmıştın kendini toparlan mucizelere inan ben hamile kaldıysam inşallah sende kalırsın Allah’ın izniyle inşallah Amin
Bu süreçte Ya Musavvir Esma’sını çekmeni öneririm çocuk isteyenlerin için çok güçlü bir Esmadır Allahım kabul eylesin inşallah Amin
Bende yarın öyle deneyeyim bakayım belki ondandır kaç defa tuvalete çıkmıştım sıvıda tüketmiştim bilmiyorum belki o yüzden olmuş olabilir ama pek ümidim kalmadı
Hahahah yaa senin desteğin benim üzerimde çok büyük allah razı olsun
Canım taze anne bana dua eder misin sonuç bekliyorum lütfen yükselmiş olsun çok korkuyorumNe demek kuzum her daim dualarım ve desteklerim seninle inşallah sen hamile kalana kadar yanındayım inşallah Amin
Canım taze anne bana dua eder misin sonuç bekliyorum lütfen yükselmiş olsun çok korkuyorum
Olmadı abla
Olmadı ablabütün hayallerim yıkıldı mikro tesede hiç bir hücre bulamadı. Patalijoye gönderdiler doktor çok zor dedi oradn bı sonuç almak. Altı ay sonra gelin bı kök hücre baktıralim dedi ama her şey çok zor bı teknoloji çıkarsa yada rabbim yüzümüze bakarsaa bn Allah'ın mucizesine inanmıyorum hepiniz çok sağolun Allah razı olsun dilerim rabbim size hayırlı haberler almayı nasip etsin
Şu anlık Bir şey vermediler zaten 6 aydır ilaç kullanıyordu hani sadce bı 6 ay yada bir sene dinlenin dedii Rabbimden umut kesilmezCanımsın çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir süreç yine de Allahtan ümidini kesme peki bu süreçte vitamin birşey vermediler mi eşine sakın umutsuz olma bu sefer olmadı ama Rabbim inşallah nasip edecektir ya ben çok mucizeler olduğunu biliyorum inşallah birgün sende hayallerini yaşıyor olacaksın Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin
Namazını hala oturarak mı kılıyorsun canım normal mi kılıyorsunBen rapor almıştım 10 gün canım evdeydim ilk 4-5 gün dinlendim oturarak namaz kıldım beslenme düzenimi degistirdim biraz bol su içtim. Yani benim pek belirtim yoktu bence belirti aramayın ilaçlar da yapıyor. Göğüs hassasiyetim var sadece o kadar. Bir hafta sonra testte silik şekilde gördüm zaten. Gününde de kan verdim. Bugün tekrar vereceğim artış iyiyse sorun yok inşallahhepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun canım
Şu anlık Bir şey vermediler zaten 6 aydır ilaç kullanıyordu hani sadce bı 6 ay yada bir sene dinlenin dedii Rabbimden umut kesilmez
Kızlar benim de bugün 5.günüm 5aa 5.gün çift embriyo transferi erken gebelik testi yaptım çıkmadı normalmiAyyyy aminnnnnnn çok aminnnnnnyarın transfer hariç 7. Gün ya birde kanda baktirayim diyorum
Yaa canım şimdi gördüm cooookk cooookk sevindimÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Kızlar benim de bugün 5.günüm 5aa 5.gün çift embriyo transferi erken gebelik testi yaptım çıkmadı normalmi
Ay ağladım resmen canım benimmmm çok mutlu oldum çok sevindin hadi inşAllah canım bnm inşAllahhhhhhhhÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
İnşallah arada adet sancısı yaşıyorum aniden oluyo çok ağrıyo sonra geçiyo stres yapıyorm inşallah sizler gibi bende mutluluğumu paylaşabilirimHayırlı olsun transferin inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur Amin 5. Gün henüz erken idrara daha geçmemiştir onun için umutsuz olma
Yaa canım şimdi gördüm cooookk cooookk sevindimzaten biliyordum hissediyordum hemde ikiz valla moralim sıfırdi kaç gündür resmen bana moral oldun ayy gerçekten çok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins. Tüm olmayan arkadaşlarımıza da tez zamanda anne olmayı nasip etsin
İnşallah arada adet sancısı yaşıyorum aniden oluyo çok ağrıyo sonra geçiyo stres yapıyorm inşallah sizler gibi bende mutluluğumu paylaşabilirim
Çok sağolun Allah razı olsun dilerim rabbim en kısa zamanda size hayırlı haberler almayı nasip etsinİnşallah canım benim Rabbim kucağını boş bırakmasın Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah olacaktır Allah’ın izniyle Rabbine güven
Şu an vakti değil zamanını bekliyor bundan emin ol konuşmak istersen buradayım canım dualarım seninle inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?