- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.461
Yaa canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsunnÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Ay ben seni yerim şükür rabbıme senı bekliyordum cnm benimallahım şükür sana da nasıp etti bu duyguyu ay çok duygulandım şu an kan vericek misin bebeğim oh şükür çok mutlu oldum yaaa ❤
Yaa canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn
Sebebi neydiAy inşallah canım ilk kez dondurulan transfer edilecek daha öncede hep pozitif görüyoruz çok şükürama 8. Haftadan sonra iki kez kaybettim iki transferde öyle sonuclandi
Amin çok sevindim gerçekten senin adına inşallah sağ Salim doğarAmin Allah razı olsun evet canım benim de 6.günüm darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah ben daha rüyadayım sanki hayal gibi geliyor dilerim sağlıklı hayırlı bir gebelik geçirmek nasip olsun sağlıcakla vaktinde kucağıma Alayım inşallah Amin
Ayy kuzum çok mutlu oldum çooook rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Selamlar birazdan alacaklar test günü 24 de insallahM Minikdavuk
Canım transfer oldun mu inşallah dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle Amintest günün ne zaman nasip olursa
Mayalammm canım benim çok sevindim. Allah tamamını erdirsin inşallahÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Amin çok sevindim gerçekten senin adına inşallah sağ Salim doğarben de biraz önce dayanamadım yapayım dedim ama keşke yapmasaydım negatif çıktı sen sabah ilk idrarla mı yapmıştın acaba
Mayalammm canım benim çok sevindim. Allah tamamını erdirsin inşallahminik mucize hoşgelmiş
Selamlar birazdan alacaklar test günü 24 de insallah
Ayy kuzum çok mutlu oldum çooook rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Herhangi bir belirtin var mı?
Amin canım benim inan kendim pozitif görmüş kadar çok sevindim. Ne zaman kan vereceksin? İnşallah ikizdiiirAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun birkaç gün belirtim yoktu dünden belli belim ve kasıklarımda kramp giriyor geri gidiyordu birde çok üşüdüm birde reglim geçti oradan biraz umutlandım benim doğal gebelik olduğu için tutunmasa regl olurdum çünkü hepsini tecrübe ettim arada baş dönmesi hafif ve hafif bulantılar yaşıyorum ama gebeliğe bağlamak istemedim umutlanmamak için bu sabahta içim kıpır kıpırdı dedim dur bir yapim çok şükür hemen çıktı darısı senin başına inşallah Amin
Selamlar birazdan alacaklar test günü 24 de insallah
Amin canım benim inan kendim pozitif görmüş kadar çok sevindim. Ne zaman kan vereceksin? İnşallah ikizdiiir
Canım benim en güzel hayalin gerçekleşti şükürler olsun o kadar sevindim ki. Benim yaşım küçük seni öz ablammışsın gibi seviyorum inan.Çok teşekkür ederim canım benim emin ol sizlere canı gönülden duaediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin yakında seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah vallahi bilmiyorum ikisi mi tutundu bunu kese günü öğreneceğim inşallah canım kan test gününü beklemek durumundasın erken yapmazlar emin olmak için 12.günün dolmasını isterler ama ben evde takip edeceğim inşallah bugün testler sipariş ettim markalı olanlardan inşallah ama sanki bana hayal gibi geliyor ya
Bende yarın öyle deneyeyim bakayım belki ondandır kaç defa tuvalete çıkmıştım sıvıda tüketmiştim bilmiyorum belki o yüzden olmuş olabilir ama pek ümidim kalmadıEvet canım hiç sıvı tüketmemiştim uyandığımda yaptım ama gece kaç kere kalktım lavaboyacanım moralini bozma daha erken idrara daha yanmamış olabilir bende bir çılgınlık yaptım normalde huyum değildir inşallah pozitifleri görürsün Allah’ın izniyle inşallah Amin
Canım benim en güzel hayalin gerçekleşti şükürler olsun o kadar sevindim ki. Benim yaşım küçük seni öz ablammışsın gibi seviyorum inan.
Günlük çekebileceğim esma önerebilir misin transfere kadar iş yerinde fırsat buldukça okurum belki daha önce söylemişsindir ama gözden kaçırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?