- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.401
Aminn kuzum benim benim inşallahsen ne durumdasın canım mayalam
Henüz ikinci transferi olmadım estrofem le devam ediyorum. Çift embriyo koyalım dedi ilk negatif gelince beni teselli mi etmek istedi heralde sus payı mı verdiii noldu ben anlamadan hııı aa o oolur dedimÇift embriyo transferi olmuş olanlar lütfen beni bulun
Çok sağolun Allah hepinizden razı olsundilerim rabbim gönlünuze göre verisn hepinizin sayesinde çok şey öğrendim kafama bişi takılsa ilk buraya koştum
Evet canım şimdi uyandım hazırlanıyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim içinde10 da merkezde olacağım serum kullanacağım 2 saat sürüyormuş sanırım çıkınca yazıcamm hemen
Arkadaslarim gunaydin hayirli sabahlar ben dun test yapip atmistim buraya bende sabirsiz bir insanim dunku sonradan belli belirsiz cok cok d
silik Yok gibiydi hatta.
Bu gun 8.gunum 3.gun embriyosu iki ayri test yaptim boyle cikti var dimi canlar cok heyecan yapiyorum
Çok teşekkür ederim canım dün transferim oldu nasıl hissedeceğimi nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Sürekli sırt üstü yatmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama heryerim ağrıdı böyle yatmaktan. Bu yolda emek vermek çok kıymetli gerçekten. Allah hepimizin yardımcı olsun ve sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Çok sağol inşallah beklenen gebeliklerin sonlanmış gerçekten bir travma. O yüzden hele ki bu tedavilerin ardından gebe kalan herkesin sağlıkla doğurup sağlıkla kucağına almasını dilerim inşallah11 Nisan da transfer olmuştum ilk transferimdi ve tek embriyomdu pgt ye gitmişti bizimkiler sağlıklı bir tane geldi o da 6. Gün blast olan orta iyi kalite dedi embriyolog 5bb tutma şansı yüzde elli dedi 20 Nisan da test yaptım 2.3 dü tutmamış pgt den sağlıklı gelmesi doğal siklus avantaj ama kalitesi çok iyi değil dezavantajdı olmadı doktor da pek birşey diyemedi geldiğinizde görüşelim dedi. yaşım 35 2 yıldır istedik doğal yolla olan da olmadı tedaviyle de olmadı sil baştan yeniden başlamamız gerekicek malesef regli bekliyorum
Balın ben test günüm perşembe günü 24 Nisan , o zaman inşallah
Öyle mi bende dıger hafta gıderim o zmn
Canım bugün 5. günün birde senin 5. gün ve çift transfer çıkabilir artık yapmıycak mısın daha test çok merak ediyoruuzzzDurumum iyi çok şükürcanım benim inşallah size güzel haberler vermek nasip olsun dün bel ağrılarım ve kramplarım vardı şu an iyiyim Elhamdüllilah
AşkımCanım bugün 5. günün birde senin 5. gün ve çift transfer çıkabilir artık yapmıycak mısın daha test çok merak ediyoruuzzz
sepide kuzu nerelerdesin seeen sıkıştıralım biraz mayalayııı
Hay allah yaaa çatlıycaz meraktan daha test gününe çok varAşkımmayala katar yapmak istemiyor ha bire bahane buluyor yok eczane kapalı yok bayram haftasonu, bizi merak ettirmek istiyor
CanımCanım bugün 5. günün birde senin 5. gün ve çift transfer çıkabilir artık yapmıycak mısın daha test çok merak ediyoruuzzz
Canım bugün 5. günün birde senin 5. gün ve çift transfer çıkabilir artık yapmıycak mısın daha test çok merak ediyoruuzzz
Aşkımmayala katar yapmak istemiyor ha bire bahane buluyor yok eczane kapalı yok bayram haftasonu, bizi merak ettirmek istiyor
Ay hadi hadi aşkommm bekliyoruzzzzBugün 6. Günüm canım benim çok teşekkür ederim düşündüğün için yaptım az önce ilk şoku atlatmam gerektiay canlarım hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin şu an pozitif görünüyor resim yükleyeceğim birazdan
Hay maşallah minik civcivlerimeÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
Ay hadi hadi aşkommm bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?