Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Canım Mayalam 💕 🥹🥰Rabbim hayırlı etsin. Çok ama çok mutlu oldum... Hiç kendini yorma lütfen. Daha da test yapma , test gününe kadar. 🥰🧿 İçimden bir his ikiz müjdesi yolda diyor..

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Ayyyyy mayalammmmm kuzummmmm ama bizde birazda mutluluktan ağlayalım yaaa Rabbimin mucizesi işte bu ay burda olsan yeminle sarilip hüngür hüngür seninle ağlıyordum şuan ay dur elim ayağıma dolaşıyor çok tebrikkkkk ediyorummmmmmmmm 🥰🥰🥰🥰🥰🥰💐💐💐💐😘😘😘🥰🥰🥰

Canım Mayalam 💕 🥹🥰Rabbim hayırlı etsin. Çok ama çok mutlu oldum... Hiç kendini yorma lütfen. Daha da test yapma , test gününe kadar. 🥰🧿 İçimden bir his ikiz müjdesi yolda diyor..

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim Amin Ecmain inşallah dilerim sağlıcakla yerleşmişlerdir ay inşallah canım çok heyecanlıyım darısı senin başına inşallah Amin 🤲❤️

Ayyyyy mayalammmmm kuzummmmm ama bizde birazda mutluluktan ağlayalım yaaa Rabbimin mucizesi işte bu ay burda olsan yeminle sarilip hüngür hüngür seninle ağlıyordum şuan ay dur elim ayağıma dolaşıyor çok tebrikkkkk ediyorummmmmmmmm 🥰🥰🥰🥰🥰🥰💐💐💐💐😘😘😘🥰🥰🥰

Canım canım Allah razı olsun gönlüm isterdi sende pozitif olup aramızda ol ama elden birşey gelmiyor Allahım en kısa zamanda sana da bu heyecanı yaşatsın inşallah Amin 🤲🥹
Çoook teşekkür 😍 ederim canım benim 🤲🥹💕

Canım mayala katar mayala katar eminim iyi sonuç alacak. Lakin henüz çok erken kanısındayım. Bizim merakimiz karşı tarafta kaygıya sebep olabilir. Hatta ben erken test yapmak isteyenleri aksi yönde ikna etme taraftarıyım. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama böyle durumlar baya hassas. 5. Günde test ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Sevgiler

Çok teşekkür 😍 ederim kuzum Allah razı olsun bende çok teredüttülü yaptım dedim bu defa tedavim farklı oldu bunda ilk defa test yaptım normalde yapmazdım bugün 6. Gün transfer sonrası hatta yaparken kendimi teselli ettim diyorum çıkmasa daha erkendir moralimi bozmam hemen çıkınca şok 😮 oldum hamdusenalar olsun inşallah Amin 🤲🥹 darısı senin başına inşallah dilerim senin de güzel haberlerini almak nasip olsun Amin 🤲😍

Aaaay haykırasım geldiiiiiii:rolleyes:çok mutlu oldum canım beniiiimmm bangır bangır burdayım(z) diyorlaaarrr gün gün takip et kuzucum çok güzel bir pozitif allah tamamına erdirsin zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahh:KK36:

Kuşum boş ver onları normalde bile görünmüş napcan erkeni 😂😂🤩🤩🤩🤩 bak hem ikiz hem 5.gün olduğu için betan tavan yapıyor şu an Allahın izniyle, cinsiyet bile öğrenirsin bu gidişle ilk ultrasonda 😂🥰😍😍🧿🧿🧿🧿🧿

Ayyy canımsın Allah razı olsun öyle olsun 10 yıldır bu anı bekledim testler korksun benden 😂 inşallah kuzum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹❤️

Aaaay haykırasım geldiiiiiii:rolleyes:çok mutlu oldum canım beniiiimmm bangır bangır burdayım(z) diyorlaaarrr gün gün takip et kuzucum çok güzel bir pozitif allah tamamına erdirsin zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahh:KK36:

Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun Amin Amin inşallah 🤲🥹💕

Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun Amin Amin inşallah 🤲🥹💕
İmşallah inşallah kuzucum tüm bekleyenler tez vakitte sağlıklı sıhhatli kucaklarına alsınlar inşallaah

Canım canım Allah razı olsun gönlüm isterdi sende pozitif olup aramızda ol ama elden birşey gelmiyor Allahım en kısa zamanda sana da bu heyecanı yaşatsın inşallah Amin 🤲🥹
Çoook teşekkür 😍 ederim canım benim 🤲🥹💕
Oyyyy bebeğim ben senin bu sonucunla zaten pozitif almış kadar oldum 🥰🥰 kaç gündür senin için gir çık yapıyorum artik için rahat benim için üzülme sakın ben çok iyiyim sen hamileliğine odaklan şuan 🥰🥰🥰 şimdi olmadi Rabbim başka zaman nasip eder inşallah siz hamişler bol bol dua edin bana yeter 😘😘😘🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Amin canım çok geçmiş olsun 💐 💔
Dilerim Allahım bu sefer yüzüne baksın ummadığın kadar güzel geçsin inşallah 🤲 Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️
Yaaaa inşalllah çoooook amin 🙏🏻 hepimizin tüm bekleyenlerin inşallah. insan dünyada her zorluğa katlanabiliyormuş ama bu bambaşka birşey belki insan olmanın ölümden sonraki en çaresiz hali. Allah hepimize sana da inşallah sağlıkla anneliği nasip etsin sağlıklı bir evlat dünyaya getirip sağlıklı da büyüdüklerini görmeyi nasip etsin inşallah 💜💜🌸🌼🥰

Oyyyy bebeğim ben senin bu sonucunla zaten pozitif almış kadar oldum 🥰🥰 kaç gündür senin için gir çık yapıyorum artik için rahat benim için üzülme sakın ben çok iyiyim sen hamileliğine odaklan şuan 🥰🥰🥰 şimdi olmadi Rabbim başka zaman nasip eder inşallah siz hamişler bol bol dua edin bana yeter 😘😘😘🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Tüm dualarım seninle ve buradaki herkesle Rabbim kucağınızı doldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah Amin 🤲❤️ çok sağol canımsın 🥹😘

Back
X