- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.681
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.421
Aşkım kaç dakikada çıktı buYa seni yerim evdeki normal testle yaptım çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım kaç dakikada çıktı buYa seni yerim evdeki normal testle yaptım çok şükür![]()
Hay maşallah minik civcivlerime![]()
![]()
Aşkım kaç dakikada çıktı bu
Canım MayalamÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
![]()
Aşkom 200% ikizler geliyor1 dk ancak diyebilirim fazla sürmedi hemen çıktı![]()
Aşkom 200% ikizler geliyorhem normal test, hem bu kadar 1 dk’da çıkması
![]()
Ayyyyy mayalammmmm kuzummmmm ama bizde birazda mutluluktan ağlayalım yaaa Rabbimin mucizesi işte bu ay burda olsan yeminle sarilip hüngür hüngür seninle ağlıyordum şuan ay dur elim ayağıma dolaşıyor çok tebrikkkkk ediyorummmmmmmmmÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
![]()
Canım Mayalam![]()
Rabbim hayırlı etsin. Çok ama çok mutlu oldum... Hiç kendini yorma lütfen. Daha da test yapma , test gününe kadar.
İçimden bir his ikiz müjdesi yolda diyor..
Ayyyyy mayalammmmm kuzummmmm ama bizde birazda mutluluktan ağlayalım yaaa Rabbimin mucizesi işte bu ay burda olsan yeminle sarilip hüngür hüngür seninle ağlıyordum şuan ay dur elim ayağıma dolaşıyor çok tebrikkkkk ediyorummmmmmmmm![]()
Aşkom 200% ikizler geliyorhem normal test, hem bu kadar 1 dk’da çıkması
![]()
Canımmayala katar eminim iyi sonuç alacak. Lakin henüz çok erken kanısındayım. Bizim merakimiz karşı tarafta kaygıya sebep olabilir. Hatta ben erken test yapmak isteyenleri aksi yönde ikna etme taraftarıyım. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama böyle durumlar baya hassas. 5. Günde test ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Sevgiler
Kuşum boş ver onları normalde bile görünmüş napcan erkeniŞu an bir sürü erken gebelik testi sipariş verdim emin olmak için![]()
Aaaay haykırasım geldiiiiiiiÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
![]()
İnşallah sağlıklı bir şekilde görürsün gittiğinde belki kalbini de duyarsın inşallahTeşekkür ederim cnm ya moralim bozulmuştu yerine getirdin valla çok korkuyordum şuan iyiyim ❤eşim de dedi küçüktür belki gormıyoruz diğer haftaya gideriz dedi![]()
Kuşum boş ver onları normalde bile görünmüş napcan erkenibak hem ikiz hem 5.gün olduğu için betan tavan yapıyor şu an Allahın izniyle, cinsiyet bile öğrenirsin bu gidişle ilk ultrasonda
![]()
Aaaay haykırasım geldiiiiiiiçok mutlu oldum canım beniiiimmm bangır bangır burdayım(z) diyorlaaarrr gün gün takip et kuzucum çok güzel bir pozitif allah tamamına erdirsin zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahh
![]()
İmşallah inşallah kuzucum tüm bekleyenler tez vakitte sağlıklı sıhhatli kucaklarına alsınlar inşallaahÇok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun Amin Amin inşallah![]()
Oyyyy bebeğim ben senin bu sonucunla zaten pozitif almış kadar oldumCanım canım Allah razı olsun gönlüm isterdi sende pozitif olup aramızda ol ama elden birşey gelmiyor Allahım en kısa zamanda sana da bu heyecanı yaşatsın inşallah Amin![]()
Çoook teşekkürederim canım benim
![]()
Yaaaa inşalllah çoooook aminAmin canım çok geçmiş olsun![]()
Dilerim Allahım bu sefer yüzüne baksın ummadığın kadar güzel geçsin inşallahRabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin
![]()
Oyyyy bebeğim ben senin bu sonucunla zaten pozitif almış kadar oldumkaç gündür senin için gir çık yapıyorum artik için rahat benim için üzülme sakın ben çok iyiyim sen hamileliğine odaklan şuan
şimdi olmadi Rabbim başka zaman nasip eder inşallah siz hamişler bol bol dua edin bana yeter
![]()