Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bugün 6. Günüm canım benim çok teşekkür ederim düşündüğün için yaptım az önce ilk şoku atlatmam gerekti 😂 ay canlarım hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin şu an pozitif görünüyor resim yükleyeceğim birazdan 🤲😭
Yaaa umarım sağlıklı ilerler 10 yılın mucizeleriymiş Allah hayırla sağlıkla devam ettirsin inşallah 🤩🤩🤩🤩

Yaaaa inşalllah çoooook amin 🙏🏻 hepimizin tüm bekleyenlerin inşallah. insan dünyada her zorluğa katlanabiliyormuş ama bu bambaşka birşey belki insan olmanın ölümden sonraki en çaresiz hali. Allah hepimize sana da inşallah sağlıkla anneliği nasip etsin sağlıklı bir evlat dünyaya getirip sağlıklı da büyüdüklerini görmeyi nasip etsin inşallah 💜💜🌸🌼🥰

Canım bu ne güzel bir duadır Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun 🤲💕🥹

Yaaa umarım sağlıklı ilerler 10 yılın mucizeleriymiş Allah hayırla sağlıkla devam ettirsin inşallah 🤩🤩🤩🤩

Amin amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah öyle canım 10 yıl çok uğraşlar verdik yazın tüp bebekle hamile kaldım kaybettim diğeri negatif oldu döllenme olmadı Ben bu tüp bebekte yaşanması gereken herşeyi yaşadım ama umudumu hiç kesmedim Rabbime hep sığındım bunları yaşamam gerekiyor dedim çok şükür hamdusenalar olsun inşallah Rabbime inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bize ve milletine yararlı hayırlı işler yapsınlar inşallah Amin 🤲🥹 dilerim hepimiz sağlıklı güzel gebelikler geçiririz inşallah kimsesinin kucağı boş kalmasın Amin yarabbim inşallah 🤲🥹❤️

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Ay ben seni yerim şükür rabbıme senı bekliyordum cnm benim🌸 allahım şükür sana da nasıp etti bu duyguyu ay çok duygulandım şu an 😢🌺🌺🤲🤲 kan vericek misin bebeğim oh şükür çok mutlu oldum yaaa🤲

Amin amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah öyle canım 10 yıl çok uğraşlar verdik yazın tüp bebekle hamile kaldım kaybettim diğeri negatif oldu döllenme olmadı Ben bu tüp bebekte yaşanması gereken herşeyi yaşadım ama umudumu hiç kesmedim Rabbime hep sığındım bunları yaşamam gerekiyor dedim çok şükür hamdusenalar olsun inşallah Rabbime inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bize ve milletine yararlı hayırlı işler yapsınlar inşallah Amin 🤲🥹 dilerim hepimiz sağlıklı güzel gebelikler geçiririz inşallah kimsesinin kucağı boş kalmasın Amin yarabbim inşallah 🤲🥹❤️
Ayyy baktın mı sen bu gün hayırlı olsun aynı gün transfer olmuştuk ben daha bakmadım 6 günüm emin değilim yaa hiçbişeu hissetmiyorum senin adına çok sevindim

Kızlar bir de bir şey danışmak istiyorum size. Bugün transfer tarihi belirleyince doktorla biraz konuştuk. 2 tane 5. gün embriyom var dondurulmuş. Ama ikisi de orta kalite dedi. Biri bir tık daha iyiymiş onu transfer edelim dedi. Ben 2 tane mi transfer etseniz hocam diyince de sen bilirsin ben öyle de yaparım ama onun da senin için zorlukları riskleri olabilir falan dedi, sen bir iki gün düşün bana haber ver dedi. 2 embriyo transfer edilen arkadaşlarımın kaliteleri nasıldı? Orta kalite olduğu için ikisini de verseler mi diye düşünüyorum açıkçası belki şansı arttırmış olurum. Bu kadar ilaç yükü aldık vücudumuza Rabbim yüzümüzü güldürsün pozitif sonuç aldırıp bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah. Bir tane de üçüncü gün embriyom var geride.
Merhaba canım benim durumum da seninle aynı oldu. Ben tek istedim doktorum kalitesi çok iyi değil o yüzden şansın artsın dedi 2 adet 5.gün donmuş embriyo transfer yapıldı.

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Sağlıcakla gelsin miniklerin inşallah canım tebrik ederim🥰🥰

Ayyyy tebrik ederim canım çok sevindim 🥹 nazar değmesin 🧿 darısı başıma cesaret edip yapamıyorum bugün 7.günüm benim de 🥹🥹🥹🥹

Ayyyy tebrik ederim canım çok sevindim 🥹 nazar değmesin 🧿 darısı başıma cesaret edip yapamıyorum bugün 7.günüm benim de 🥹🥹🥹🥹

Çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah benim de 6.günüm normalde diğer transferlerimde kanda görmeyene kadar evde yapmadım bu sefer benim sürecim farklı ilerledi dedim dur yapayım Buda farklı olsun inşallah dilerim sağlıcakla güzel bir yere tutunmuşur inşallah sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🥹❤️

Bugün Kan tahlil günümdü maalesef yine negatif..4 transfer oldum hiç pozitif göremedim 😥😥😥 embriyo süper rahim süper ama sonuç hep eksi napacagimi şaşırdım artık .

Canım senin için üzüldüm 😔💔
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin 🤲

Ayyy baktın mı sen bu gün hayırlı olsun aynı gün transfer olmuştuk ben daha bakmadım 6 günüm emin değilim yaa hiçbişeu hissetmiyorum senin adına çok sevindim

Amin Allah razı olsun evet canım benim de 6.günüm darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah ben daha rüyadayım sanki hayal gibi geliyor dilerim sağlıklı hayırlı bir gebelik geçirmek nasip olsun sağlıcakla vaktinde kucağıma Alayım inşallah Amin 🤲🥹❤️

Back
X