- 23 Mart 2022
- 205
- 239
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.021
İnşallah canımHaklısın canım benim ya kendini hem yormuşsun hem stres almışsın yarın ola hayrola inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bizim burda Atakent özel hastane var 175 lira valla ne kadar çok bu rakamlarBurda kim yazmıştı hatırlamıyorum ama 1000 1500 yazmıştı
Nerede orasıBizim burda Atakent özel hastane var 175 lira valla ne kadar çok bu rakamlar
Bursa GemlikNerede orası
Orası ne kadar makulmus çok pahalı bı çok yerdeNerede orası
Evet ben sürekli gidip veriyorum orda acilde ya da sağlık ocağında sıra vs.beklemeye de uğraşmıyorum hem 1 saat sonra sonucu mail atıyorlar .Şaşırdım bu fiyatlar çok fazla gerçekten bakacakları bir hormon yaniOrası ne kadar makulmus çok pahalı bı çok yerde
175 ise çok uygun 1000 tl'den bin kat iyidirBizim burda Atakent özel hastane var 175 lira valla ne kadar çok bu rakamlar
Evet evet yani ben 5-6 sefer takibimi yaptım anca o kadar para vermişimdir toplamda175 ise çok uygun 1000 tl'den bin kat iyidir
lafa gelince çocuk yapın diyorlar cocuk yapmaya kalkıyorsun bu defa adım atıyorsun para gidiyor altından kalkamıyorsun artık böyle şeylerde moralinizi yüksek tutmalisiniz diyorlar ama insan da moral bırakmıyorlarEvet evet yani ben 5-6 sefer takibimi yaptım anca o kadar para vermişimdir toplamda
Kuzum gebelikten olabilir mi bnmde ağrıdı bi hafta sonra durduSağol kuzum Allah razı olsunaksilik çıkmasın diye yalvardikca olmayacak şey çıkıyor yemek yemeye korkuyorum valla ağrı artacak diye umarım gecer ve beni idare eder dogurana kadar
Evet ya ertesi gun ancaBildiğim kadarıyla sağlık ocağında da sonuc ayni gün cikmiyormus
Üşü üşü iyidir bende çok üşümüştüm hadi inşAllah ondandırŞakagibi üşüyorum
Üşü üşü iyidir bende çok üşümüştüm hadi inşAllah ondandır
Aminnnnn,bende manyak gibi eğildim afdrsn tırnağımı kestim ama 30 snyeden az sürdü biraz kasıldım eğilince ona takıldmAmin amin inşallah diyorum
Merhaba bende de çikolata kisti var ve her adet bitimi kahverengi lekem hep var. 3 transfer negatif drlar lucrinle 1 ay baskılama yapıyor ama benim ne kadar da lucrin yapılsa adetten hemen sonra yine kahverengi leke geliyor. Şimdi bu leke yüzünden yeniden tedaviye baslamiyorum çünkü drlar umursamadan ezberden transfer yapıyor o leke gelmesine rağmen sizde durum nedirÇikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak
Leke neden canım benim öyle bişey olmuyor. Daha transfer olmadımMerhaba bende de çikolata kisti var ve her adet bitimi kahverengi lekem hep var. 3 transfer negatif drlar lucrinle 1 ay baskılama yapıyor ama benim ne kadar da lucrin yapılsa adetten hemen sonra yine kahverengi leke geliyor. Şimdi bu leke yüzünden yeniden tedaviye baslamiyorum çünkü drlar umursamadan ezberden transfer yapıyor o leke gelmesine rağmen sizde durum nedir
Endometriozisten olduğunu düşünüyorum bazılarında da oluyormuş ..bu leke yumurta kalitesini dusuruyo diyende var hiç problem değil diyen de ama ben artık bu problemi çözmeden yeniden baslamiycam . Perşembe günü rahim biyopsi yapılacak tam teşhis icinLeke neden canım benim öyle bişey olmuyor. Daha transfer olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?